Scudo Sports

kartepe -27 eylül -240km -darub-kudu

@Aytekin Erzan

helal sana hocam beni büyük bir dertten kurtardın bakalım ipi kim göğüsleyecek spor rekabettir hodri meydan kim bir günde kartepeye gider 1640 a bayrağını diker ve gerisin geri döner ona şeref madalyası vereceğim ve hatta kahramanlık madalyası vereceğim hadi bakalım aytekin çarşamba gidiyorsun bu bir emirdir bir günde kartepe 240 km laf yok eylem isterim
:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Scudo
@Ali Emre Akcan

seni kastedmiyorum dostum
aytekini kastediyorum o yolu tek başına gidecek 240 km yi devirecek o vakit ona madalya vereceğim

:D :D :D :D :D :D

kartepe gidiş ve dönüş bisikletle
dikkat
30 ağustos zafer bayramı dolayısıyle darub konseyi düşmana kartepeden saldıracaktır onun için öncü birlikler hazır olsun
30 ağustos
2-sado
3-kenan arpaç
4-serdar
5-ali

kontenjan kapanmıştır

gidiş

kartepe- bostancıdan tuzla ordan gebze d-100 den e-80 e anadolu otoyolu boyunca herekeye gelmeden sağ yan yoldan sahil yoluna kaçış kirazlıyalı yı geçerek
hacı osmandan istanbul izmit d- 100 ü takip ederek şirintepeyi geçerek d- 100 karayolunun e-80 le birleştiği noktaya geliriz
sağdan dönerek kemal paşa caddesinden e-80 e çıkacağız ordan anadolu oto yolunu takip ederek ilk iki sağ yan yoldan girmeyerek -üçüncü sağ yan yol bizi büyük derbent tren istasyonuna götürür
istasyonun ordan sola kıvrılarak direk bağdat caddesine gireriz
yol ayrımında sağa kıvrılarak 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz (maşukiyede) devamla ilk 14 km rampa çıkılacak -asfalt -sonra 7 km lik offroad çıkılacak dönüş aynı güzegahtır yaklaşık 245 km allah kolaylık versin ulu manitu bizi korusun yaradana sığındık
evet arkadaşlarım 04.50 de bostancı olurlarsa daha çok sevinirim 05.00 de hareket

ali ve serdar dostum
ilk 60 km 20 ile gidilecek bu arada tabi rüzgar önden eserse hız düşürülecek 59 km aynı tempoyla
rampalarda 6-7 ile çıkacağız 21 km lik rampanın başlangıcına geleceğiz ilk 14 km yavaş tempoyla geriye kalan 7 km offroada tırmanışa gücümüz kalmalı rampalarda kopmalar olabilir zirvede buluşuruz dönüşe güç depolayın aksi takdirde düz yolda pedala basacak gücünüz kalmaz kendimizi uzun yola tam anlamıyla vermeliyiz konsantrasyon tam olmalı

saat 14,13 de aytekin beni arayarak abi şu anda kartepe zirvedeyim sen foruma yazda kudu abi ve ekibinin haberi olsun dedi

• Beğen
Tepkiler: Yalçın Çanak
En erken 7:30 - 08:00 gibi başlamıştır. Avrupa Yakasından karşıya geçmek zor oluyor çünkü ve başlangıç Bostancı değilde Haydarpaşa oluyor.

evetttttttttttttttt
aytekin başardı bile iş bitmiştir helal olsun aslanım benim be - dönüşe geçmişşe
ali emre dostum aradığında saat 15.02 idi herhalde şimdi tahminimce dönüşü saat 10.30 olabilir eğer yol bisikleti varsa daha erken olabilir heyecanla bekliyorum adım gibi emindim yapacağına ben aytekini çok iyi biliyorum benim gibi delinin biri

yok mtb ile çıkmış vede yolda pompasını kaybetmiş izmitten bi pompa bulmam lazım dedi 22,30 u bulmaz diye düşünüyorum ama durup basit karbonhidratlar almasını ve en azından adelede biriken laktik asiti atmak için dinlenme ve kendi kendine masaj önerdim bakalım beni ararsa sizede bilgi veririm

@Ali Emre Akcan

sürekli okumadayım ali emre dostum
bu olay bize büyük bir ilham kaynağı olmuştur aytekini bütün forum huzurunda kutluyorum yapılmayacak bir iş değildiki zati

helal olsun

diğer arkadaşları bilmem ama aytekinin kafaya taktımı yapamayacağı yok evet kudu abi haklısın yapılmayacak iş değil ama aytekin için bi de senin için diğer arkadaşların performansını bilemem

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
@Ali Emre Akcan

ali emre dostum üst üste mesaj yazma forum da bu olay kabul edilmiyor bana mesaj at bilgileri ben toplu şekilde kartepe topiğine yazarım

@Sefa Yıldız

sefa dostum
forum kurallarını hatırlatırım üst üste aynı kişinin mesaj atması kabul edilmiyor artı karşılıklı çetleşmek olmuyor özelden mesaj atılır en kestirme yoldur
hatırlatırım
forum kuralları hepimizi bağlar bütün üyeleri

@kudu

Sevgili kudret abi,Yolda olan bir abimizden Haber almak kadar güzel birşey yoktur! Saolsun abimizde bizi haberdar ediyor.Bunda herhangi bir sakınca görülmemektedir.Forum kurallarını hemen hemen hepimiz zamanla öğreniyoruz.Büyük yazmakta yasak ama sen hep yazıyorsun,buna engel olan varmı?Bilmiyorum... Flood yapılmıyor bir kaç sayfa geriye bakıldığında senınde üst üste yazdığın görülmektedir, yapsakta forum moderatörleri ve Adminleri uyarı mesajları gönderip bizi bilgilendirir. Herneyse..
Aytekin abinin hepinize selamları var 175 kilometre olmuş ve Şuanda bir arkadaşı ile Kahve Keyfi yapıyormuş..

Aytekin ERZAN bu güne kadar tanıdığım en azimli bisikletçilerden biridir. Alçakgönüllüğü ve azmi ile bizlere örnek olmaktadır. Bende merakla haber beklemekteyim.

• Beğen
Tepkiler: cedrick41
Geri