meseduzu
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 315
- Bisiklet
- b'Twin
benimde 83 yaşında dedem var. 7 ay öncesine kadar anneannemde vardı. (mekanı cennet olsun) arabayı onlar için tutarım kapıda inanın arada çalıştırmak aklıma gelmese aküsü biter o derece park halinde. benimde bisiklete yönelmem; arkadaşla 2 sene önce işe git gel hesabı yapıyorduk. onun evi 3km benim evim 6 km mesafedeydi, ayda 150 tl veriyordum arabanın mazotuna ekstrasıda; yersen ceza, park sorunu, lastik aşınması, bakımın çabuk gelmesi vs. bu masrafları hesapladıktan sonra 500 er liraya 2 tane kron xc250 aldık ve bisiklete başladık odur budur bisiklete devam gerçi arkadaş 3 defa bindi bisikletine sonra geçenlerde sattı, bense onu beğenmedim sattım. kendim topladım yanına birde yol bisikleti aldım derken şimdi hastasıyım bacaklarım laktik asitten yanmadımmı uyku girmiyor gece gözüme. ha bu arada hanım ise hala bisikletimi ilk aldığım bisiklet sanıyor ve fiyat olarakda 300 tl biliyor. sakın çaktırmayın ince lastik olayınıda önce 26.1.50 lastik taktım sonra yol bisikleti yaptım yani iyileştirme yaptım sanıyor.
oda duysa fiyatı motor alırdın der herhalde ama kendiside arkaya binip gezmek için der.