Scudo Sports

Kaça aldın?

haftanın 6 günü 2 şer kuruş hep zam. 1 günüde 3 kuruş indirim :D

• Beğen
Tepkiler: Berke
Scudo
@c. kırmızı

Hergün Shell'in önünden geçiyorum, gözüm çarpıyo tabelaya.
Komik ya valla. Şu insanları soktukları durum, komik...

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
@Emre Yönlüer
şimdi şöyle diyeyim,arabanın sacının kalınlığı, inceliği önemli değil kalın olması sağlam olduğu anlamına gelmiyor,önemli olan kabine ve yolcuya bunu hissetirmemesi,daha çok masraf çıkması ben öldükten sonra az masraf çıksa ne olur ki,birisi bir kaza yapmıştı ve araçtan indiğinde görüntüye şoke oldu çünki hiçbirşey hissemediği halde araç komple pert olmuştu önemli olan bu.
------
şimdi otomobil tamam ülkemizde pahalı otv kdvsi benzin 5 tl olmuş asgari ücret belli ,çoğu emekli 700küsür tl alıyor,ama kaç kişi bisiklet sürebilecek ailecek tatile gidicek diyelim otobüslerle ordan orayamı atılanacak gittiği yerde ulaşım sorunuyla mı uğraşşın ,araba bir ihtiyaçtır.

Herkes Bana öyle Diyo Valla 2000 TL Bisiklete Mi Verilir Diyo.Git Onun Yerine Motor Al Diyolar Kavga Edesim Geliyo Valla :D

@Adem B.
Buzdolabı kelimesini ben de kullanmıştım, çünkü ben bisiklet alıyorken tutup da araba alınır diyorsa ben de saçma sapan cevap veririm öyle.
Bazıları hiçbir şey demiyorken bazıları da özelliği ne deyince hangisini anlayacan diyorum.

@alperK

Bence buradaki kimse Arabaları, otobüsleri vs. bırakında bisiklete gelin mesajı vermeye çalışmıyor.
Aksine bunun tersi yönündeki bisiklete o kdar para mı verilir, motor alsaydın şahin alsaydın'lara tepki gösteriliyor.
Yani demek istediğimiz aslında "Sürebilecek imkanı ve bütçesi olan, yeterli vakti vs. olan herkes bisiklete geçsin. Demekki bu paralara (motor yada şahin yada herneyse) bisiklet alınabiliniyor ve biniliyor. bunu sorgulanması ne kadar saçma değil mi?"di.

Arabaya göre bisikletle ulaşım sağlamak bana göre daha fazla sıkıntılı, trafiği falan.
Ben bisiklet de sürüyorum, yeri geldiğinde dolmuşa binip okula gidiyorum, yeri geldiğinde otobüse binip memlekete gidiyorum...

• Beğen
Tepkiler: Ali Ç.
ben 25 milyara da bisiklet var deyince susuyorlar.

Genelde şöyle oluyor
+kaç para bu
- 2 milyar
+ne özelliği var bunun uçuyor mu?
- yoo
+ee niye o kadar pahalı o zaman

+şahin de araba mercedes de ikisi de aynı işlevi görüyor sence biri uçuyor mu?
-eee mercedes uçuyor
+ o zaman bu da uçuyor ebice

@Emre Tekinarslan

okuduğum yorumlara göre yazdım bende 2 senede 100 sefer yaptım otobüsle ama 80 yaşındaki dedeme 10 binlik bisiklet alsam binemez benzin ltsi 50 tlde olsa araba şart.herkes bisiklete binemiyor malesef

@alperK

Bende diyorum ki; "Sanıyorum okuduğunuz yorumları yanlış anlamışsınız, bence kimse orada bunlardan bahsetmedi, böyle demek istemedi. Burada bu konuya yorum yapan insanlar bende dahil olmak üzere bisiklet harici taşıtlara karşı değiliz, gerektiğinde bizde kullanıyoruz. Benzin fiyatları bu haldeyken, mümkün olduğu kadar bisiklet kullanalım. Hatta hiç birimiz demedi, hadi dedemizi, nenemizi alıp bisikletlerimizle bir türkiye turuna çıkalım."

@Emre Tekinarslan

bakın ben bisikletle ayda 1000 km yapan birisiyim kapımda 2 tane araba var ama bisikletimle geziyorum ama benzin 100 tlde olsa araba bir ihtiyaç ,benzini bu fiyatlara satanlar utansın.

@alperK

Aslında aynı şeyden bahsediyoruz ama bi türlü anlaşamıyoruz :)

adamların profili, bunlar bi yerde çalışıyorsa her gün aynı grupla aynı yere yemeğe gidip aynı şeyleri yerler, peşinden sigara muhabbeti, ve sohbet konuları değişmez, 2-3 konuyu merkeze alıp etrafında döner dururlar, çoğunlukla araba muhabbeti, işyerinde kimin eli kimin cebinde dedikodusu. biri biraz önce dalga geçer pozisyonda "akşam eve dönerken beni de atar mısın bisikletle" diyor.

Benim başıma pek gelmedi, bir kere yolda karşılaştığım adamın muhabbet açıp fiyat öğrenince; "motor alırdın o paraya" dediğini hatırlıyorum. Bisikletim de orta halli sayılır, anca mobilet eder. Yalnız dikkatimi çeken neden kıyas hep "Şahin". Şahin dediğin zaten artık yavaş yavaş klasik statüsünde bir araba olmaya başladı, ayrıca Şahin'i alınca paraya daha fazla yazık olması gerekmiyor mu, Şahin nedir allasen. Hani Vosvos alırdın o paraya felan olsa yine bir derece anlarım.

bizim iş yerinde bisikletle gidip gelen patron dahil 4 kişi olduğumuz için garipseyen yok:)) Ama akrabalarda felan oluyor dün teyzeoğluyla konuşuyorum telefonda
-hayırdır oğlum nefes nefese kalmışşın
-bisiklet sürüyon eve gidiyorum
-bisikletle mi gidiyorsun oğlum ben seni götürüm arabayla...
-spor oluyor kardeşim:)

• Beğen
Tepkiler: Milbert Hofen
ben sadece işe gidip gelirken kullanıyorum.
bisiklet fikride bir gün tophane - bjk arasındaki 4 km yolu 1saat 40 dakkada dönerken yanımdan geçen bir bisikletli tarafından aklıma getirildi.
tam 1yıl oldu bisikletle gidip geliyorum hatta bu zamana kadar 1800km yol yapmışım.
millet diyorki niye bu kadar pahalısını aldın vs vs.
cevabım net : " o benim makam aracım " ;)

Bisiklete yeni basladigim icin henuz karsilasmadim lakin motosiklet kullanirken de cok fark olmuyordu.

-o paraya araba alirsin
-benim de eskiden gavasakim vardi 200 le kaza yaptim biraktim.

Fix cumleler.

Bu arada avon ruju hakkonda efsane sekilde ayar veren arkadasi tebrik ediyorum.

Bisiklete yeni basladigim icin henuz karsilasmadim lakin motosiklet kullanirken de cok fark olmuyordu.
-o paraya araba alirsin
-benim de eskiden gavasakim vardi 200 le kaza yaptim biraktim.
Fix cumleler.
Bu arada avon ruju hakkonda efsane sekilde ayar veren arkadasi tebrik ediyorum.:in:

- ooo kıyak pisiklet... kaça aldın ? (aslında burdaki sorunun altında yatan birincil sebep: ekonomik gücünü merak ediyorum)
+ sıfırı 6000 lira
- ufff altı mıı... sen kaça aldın ?
+ boşver beni.. sıfırı 6000 lira
- .... yaa 300 liraya bisiklet var ki. ?..
+ üçyüz liralık bisiklete sen binersin ben değil.
- hönk!.... %'^'/(&/

Anneme bugün 5000 TL lik bisiklet alıcağım dedim cevabı aynen şu oldu.
''Olurmu oğlum 5000 TL az sen 10.000 TL lik bisiklet al'' dedi. :D
Bi yandan düşününce almak da isterdim ama.

Geri