Scudo Sports

Kaça aldın?

Scudo
@c. kırmızı

Aynen bana hep şunu diyorlar ; "Ne farkı var bunun?? Kendi mi gidiyor?" :eek:
Ve "Biraz daha vereydin araba verirlerdi kazıklamışlar seni...." :eek:

• Beğen
Tepkiler: Çağatay Günet
işte dicem ki onlara. ben binersem kendi kendine gidiyor. sana binsem sen bile gidersin yani :D illa bunu dedirtecekler bana

@c. kırmızı

Sen git motora bin de :D
Yıl oldu 2014 hala fosil yakıt mı de :D

Ben de verilen parayı şöyle açıklayayım araba örneği ile;
Araba var 45bin tl(renault- citroen...vs.) araba var 200bin tl( audi- mercedes...vs.) Evet renault arabada da teknoloji üst seviye ve audi den 155bin tl daha ucuza veriyor,ama renault ile audi ye kapıdan vurunca audi nin birazcık kapısı yamuluyor,renault önden vurmasına rağmen motora kadar giriyor,zor tanıyorsun arabayı....... Kapiş??? :in:

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
lastik hariç jantın fiyatını söyleyince hadi canım diyorlar.

@Emre Yönlüer

ben otomobilciyim ,arabanın dış hasarına göre sağlamlık tespiti yapılmıyor malesefki :)

@Emre Yönlüer

ben bunun farklısını anlatsam da. hani bisiklet daha sağlam donanımlara sahip daha hafif ve daha sağlam vs vs anlatsamsa.
gelen cevap..
tamam da ne özelliği var. ne yapıyor bu bisiklet. özelliği ne yani...

yani ya ben algılatamıyorum. ya karşıdakinin algılama sorunu var.

• Beğen
Tepkiler: Sanberk E
:nota:mad:alperK

Ama tamir için da ha çok para veriyor :) fransız arabalarından da nefret ederim o ayrı konu... :D

• Beğen
Tepkiler: levent koç
Araba kullananlara bir de şunu söylemek lazım; " Avrupa dan 3 kat fazla fiyata alıyorsun,üstüne bir de aracı yürütebilmek için dünyanın en pahalı benzinini koyuyorsun o da yetmezmiş gibi yerde gittiğin halde helikopter ile aynı vergiyi veriyorsun(son kısım 4.2 lt ve üstü motorlar için geçerli) şimdi sen mi kazıklandın ben mi???&&%%%???? :eek:

Ben bu sorunun burada sorulmasına ayrı uyuz oluyorum.
Her bisikletini paylaşan kişiye "kaça aldın?" diye sorulması hiç hoş değil.
Neredeyse bütün bisikletlerin satış fiyatı zaten belli. Gerisi alıcının yapacağı pazarlığa bağlıdır. Ha, gereken araştırmayı yaparsın ama bir türlü fiyatı öğrenemzsin, o zaman özelden sor. Kimse niye soruyorsun demez.

Kaça aldın; ? Arabası olan tanıdığım birine modeli markası her ne olursa olsun
- üstüne bir miktar para verirsen takas edebiliriz
- Az çok bisiklet ten anlayana gerçek fiyatını
- Ev de :) , ya ikinci el aldım yada yarı fiyatını söylediğim, hatta benimle aynı yalanı kulananları gördüğüm olmuştur. :)

Bi hobisi bi uğraşı olmayan bu tarz insanlara (arkadaşın dahi olsa) cevap bile vermeyeceksin, he dayı he sensin deyip geçeceksin.Çünkü O'nun yapmadığını sen yapmışsın olm, içten içe kıskanıyor seni, çekemiyor(niyeyse).Marjinal adamı sevmezler.Bi tutam uzun saça, bi kaç bisikletçiye tahammülleri yok.Onlar gibi sıradan olacaksın evden işe işten eve rutin takılacaksın, herkesin yaptığı şeyleri yapcaksın ki ''mutlu'' olsunlar..
''Olm o paraya motor alınır-elektrikli bisiklet alınır..'' Ne manası var? O zaman vazgeçtim ben buzdolabı alıyorum, o paraya buzdolabı da alınır. (demiştim bi defasında)

@c. kırmızı

Hadi 1000 lira 2000 liraya alanlar neyse sizin işiniz ayrı bir zor sizin bisikletinizin en az 5000 lira olduğunu tahmin ediyorum, millete daha çok laf anlatmanız gerekiyor para arttıkça.. :) Neyse pek fazla umursamayın seviyorum bu sporu deyip geçin. Her sene telefon değiştirip 2500 lira verip en son çıkanı alacağım! Diyenlerin durumu daha komik. :)

• Beğen
Tepkiler: chnkrmz
@Berke Kazankaya

Şahinde mükemmel bi şey olsa... Şahin "Şahin alırdın yea" diyenlerin gözünde Audi A3 herhalde. Almam abi, Şahin'e bineceğime bisiklete binerim daha iyi.

@Emre Tekinarslan

İşte bisiklet sporu veya bisikletle ulaşım maalesef pek yaygın olmadığı için değil şahin, 70 model Murat bile daha değerli görünüyor o tiplerin gözünde. :)

@Berke Kazankaya

Kesinlikle, gitsinler alsınlar ne istiyolarsa hocam. Benzin şuan 5 küsür lira 15 lira olduğunda akılları başlarına gelir herhalde.

• Beğen
Tepkiler: Berke
benzin 5 lira bile fazlasıyla fazla zaten.

@c. kırmızı

Şemsiye girince açılmıyormuş, 2 kuruş 2 kuruş alıştı millet...

Geri