Scudo Sports

İzmir

perşembe gerçekleşen gezlere bende katılmak isterim :)
Bu perşembe orda olacağım bir aksilik olmazsa.
Görüşmek üzere :D

Scudo
Merhabalar hoşgeldin.Bende yeniyim ama bizim okuldaymışsın bir merhaba demek istedim :D

ayen ercüment öyle yaptık. Kısmetse pazartesi günü düşünüyoruz tekrar. Altındağdan bir arkadaşda katılmak istiyor. Pınarbaşı çok güzel abi yaa insan su sesi ile huzuramı ne ulaşıyor anlamıyorum. Gerçekten gidilip görülmesi gerekiyor.

@emre aslan

Emre kardeşim hayırlısı olsun. Çok güzel bir karar vermişsin aramıza katılarak. Ben pazartesi ve çarşamba izinliyim. İzmirin sıcaklarını malum öğlen çok kötü oluyor bisiklet sürülmüyor. Sende müsaitsen pazartesi günü akşam 18:00 gibi altındağ belediyenin önünde buluşabiliriz.

Selamlar,
Ben Murat. Salı günü küçükparktan Karşıyaka'ya tur için gideceğim başka gitmeyi düşünen varsa birlikte pedallayalım. :)

saygılar

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Ben Adem Yesİlova Da Oturuyorum Salcano Kullaniyorum (aİtermon)

Adem Kurtuldu Salcano Kulaniorum Yesİlovada Oturum Yorum Bİsİkletİmle Gezmeyİ Çok Sevİorum:d

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
@daniska

Bu hafat olmaıyor iş nedenıylede belkı haftaya olabılır bırlıkte gıtme fırsatımız;)

Urla turu n'oldu? 17:00 - 17:30 arası güzelbahçede bekledik ama karşılaşamadık grupla. Dönüş zor olmuştur, rüzgar ters ve sert esiyodu bu hafta :)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
mrb ben faruk hatayda oturuyorum işim olmadığı zamanlar akşamları inciraltına gidip geliyorum sedona 781 kullanıyorum :)

Merhabalar.
Boş zamanlarımda fotoğraf çekmeyi çok seven bir insanım ve bisiklet sevgimle fotoğraf makinamı lowepro sırt çantası ile bileşirdim :D
Ama İzmir içinde pedal çevirip gideceğim yerine göre günbatımı,doğa tarihi mekan çekeceğim yere rstlayamadım...
Bilen arkadaslar yardım ederse çok ama çok sevinirim..
Görüşmek üzere.

merhabalar.
İkinci öğretim öğrencisiyim,vapurla karşıyaka iskeleye gelirim sabahları benim için de iyi olur fakat o kadar uzun yol alabilir miyim bilmiyorum :)

Selamlar, ben Bornova Manavkuyudayım. Antreman günleri ve güzergah belli ise uygun günlerde katılmak isterim..

manastıra gittin mi? sasalı civarında yeşil olmasa da uçsuz bucaksız kumsal olan yerler var. bir de urla nın ilerisinde dağlık bayırlık güzel yollar var, çilelidir dikkat :D

• Beğen
Tepkiler: ilkerturker
Geri