Scudo Sports

İzmir

Scudo
iş zamnımın dısında buldugum zamanlarda bısıklete bınmeye ve aktıvıtelere katılmaya calısmaktayımm. En son Bergama Dikili ve sonrasında İzmire donusu olan turdaydımm... BİANCHİ ORİON bıskletım var ve bazı seylerı degıstırmek ıstıyorum
DEORA ön hazne DEORA arka hazne DEORA aynakol ( rulmanlı ) almak ıstıyorum bunların fıatı ne kadar olur vede buna baglı bısıkletım 21 vıtes bunu buyutursemde ekstra degısıcekler ve malıyetı asagı yukarı ne kadar olur. GÖKHAN ELÇİN. 0532 6043133. Yardım edersenız cok sevınırımm ıyı gunler

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Arkadaşlar merhaba,

İzmir Karşıyaka'da oturuyorum ve hafta içi 2-3 gün arasında antrenman yapıyorum. Sabah 530-730 arasında olmak üzere takribi 50-55 km yol yapıyorum. her zaman tek gidilmiyor, katılmak isteyen olursa buraya yazmaları yeterli,

T. Egemen Ertolga

• Beğen
Tepkiler: ugur_gurkan
Çok güzel bir tur programı olmuş :) daha önce hiçbir tura katılmadım. açıkçası bu siteden yeni haberim oldu. Sık sık yeni yapılan bostanlı-sasalı bisiklet yolunda sürüyorum. Her geçen gün tutkum daha da çok artıyor çok zevk alıyorum bisiklet sürmekten :)

Yeni bir katılımcıya umarım yer vardır :))

Güzel programda, heralde hiç oruç tutan bisikletçi yok izmirde :D. Gezi tarihlerinin bir kısmı Ramazan ayına denk geliyor. Mesela bu geziye katılım kuralları uyduracak olsak şöyle şeyler çıkabilirdi :).
-Oruç tutan süremez :).
-Geziye oruçlu ve abdestli katılım yasaktır :D.
-Hem bisikletli hemde oruçlu olunmaz.:)

Bu bir eleştiriydi bende bu şekilde eleştirdim kimseyle derdim yok :).

• Beğen
Tepkiler: gezgin2 ve Asmirk
Tabiki düzenlenebilir benimki öylesine bir eleştiriydi :). Sadece bir noktaya dikkat çekmek istemiştim.

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
@mathcup

Bence anlamsız olmuş. herkesin inancı kendinedir. Oruç tutan gelmez. tutmayanlar gelebilir.

Antrenmandan kastın nedir:) ne kadar hızla nereye gidiyorsun? 8:30 da mesaim başladığına göre arada bu tarz bi antrenman iyi gelecektir bana ama ben de üçkuyular tarafında oturuyorum. çok hızlı gidebildiğimi söyleyemem.

@Aybars Öge Sürücü

benim bildiğim bi örnek var o da su içmek kaydıyla bozmuştu orucunu. bu sıcaklarda susuz çok zor. bisiklet de bi ulaşım aracı olduğuna göre bisiklete binerken seferi sayılırız:)

Arkadaşlar, aylardır aklımda olan ve yazacağım yazıyı bu sabah yazıp B.Şehir Bld. Başkanı Aziz Kocaoğlu'na gönderdim.
Sizden ricam, eğer İzmir'de kaliteli yollarda bisiklete binmeyi istiyorsanız ister bu yazıyı aynen kopyalayıp kendi isim ve mail adresinizle, isterseniz kendiniz buna paralel bir üslup ve konu çerçevesinde mail yazıp, aynı adrese göndermeniz.Tabi kendi cümleleriniz olursa daha etkili olur.Zaten alttaki metinde kişisel bilgilerim de geçiyor.Bu yüzden yeniden derlemeniz daha iyi olacaktır.
Tek kişinin sözü geçmez ama birlikten kuvvet doğar diyerek desteğinizi bekliyorum;

"İyi günler başkanım,
Her yönüyle iyi yönettiğiniz şehirde yaşamaktan mutluluk duyuyoruz.Sadece bir konu dışında.Her fırsatta Türkiye'nin en modern, medeni şehri olarak gururlandığımız İzmir'imizde bırakın beldeleri, kazaları, kasabaları, şehir merkezi ve hiçbir büyük ilçede bile asfaltın kalitesi modern şehrimize bu kadar tezat olamazdı.Ne Alman üretimi, kalitesi dünyaca tescillenmiş otomobilimi kullanırken, ne toplu taşıma araçları olan otobüslere bindiğimde, ne de profesyonel düzeyde yaptığım spor olan bisikletimi kullanırken hiçbirinde de asfalt kalitesi olarak işte bu bizim hakettiğimiz diyemiyorum.

Sadece ben değil, çevremde konuştuğum bütün insanlar bu konudan memnun değiller.Ayrıca bu sadece his olarak değil, araçlara, otobüslerin yürüyem aksamlarına zarar vermek suretiyle ülke bütçesine de zarar anlamına geliyor. Kazalar, bu asfaltın bozukluğu yüzünden de gerçekleşiyor.Sorumluluk sahanız dahilinde, en kısa zamanda geleceği de düşünerek yüksek kaliteli, 6 ay sonra yama gerektirmeyecek, çukursuz, modern ve bisiklet sporcularını düşünerek üretilmiş mazgallara sahip asfalt yollarını yaptırmanızı sizden istiyoruz.

Hizmetlerinizin en önüne bu konuyu da ekleyeceğinizi biliyorum.
İlgi ve alakanıza teşekkürler.İyi çalışmalar."
Fatih Buzğan

Göndereceğiniz adresi de aramak zorunda kalmayın, size adresi de veriyorum;
(link)

Mail gönderenler bu konuya mesaj göndererek bilgi verirlerse sevinirim.
Herkese kaliteli asfaltta binme zevki diliyorum.

Fatih sana gelecek cevabı söyleyeyim mi şimdiden ;)

"Sayın Buzgan,

İlginiz için teşekkür ederiz. Sözünü ettiğiniz konuyla ilgili Büyükşehir Belediyesi İzbeton şirket çalışmaya başlamıştır -sanki senin mailin ile başlamış gibi :)-

Örneğini Altınyol'un yapımı sırasında göreceğiniz asfaltın uzun ömürlü olması yanı sıra .... bla bla bla...."

Aynen bu gelecek. Ama Altınyol için yaptıkları asfaltın her fırsatta beğenmedikleri İstanbul yıllardır kullanıyor. Altınyol'u yapıyoruz diye yolu daralttılar; kabul etmezler...

Velhasıl; aynen devam...

Bende biraz inat vardır, eğer tek ben mail gönderirsem, beni takmazlarsa hadi tamam derim.Ama mesela buradaki 100 üyemiz de aynı konuda mail gönderecek ve bu konuda hiçbir gelişme göremezsek, o zaman Büyük gazetelerin köşe yazarlarının tamamına bu sefer kulakları iyi duymayan başkan diye konuyu bütün Türkiye'ye yaymayı da bilirim.

Yeter ki yanımda yandaşlar göreyim.Koyun gibi halk herşeyi hakeder.Ama hakkını arayana vermezlerse, o zaman biraz demokrasi dersi vermeye başlarız.

Metro Turizm'in bisikletçiye haksızlıklarından sonra böyle bir girişimde bulunmuştum.Hem Metro yönetimine, hem de köşe yazarlarının hepsine, hiçbir sorun kalmadı :)

Geri