Scudo Sports

İzmir

Scudo
Bir Antalya'lı olarak İzmir 'in kalitesine yakıştıramadığım yollar için(Arada İzmir'e gidip gelirim :)) bir mesaj da ben yazma gereği duyacak kadar kendimi cesaretli hissettim=).

Merhaba,
Karşıyaka'da oturuyorum. Bazen Sasalı- Kuş cenneti tarafına gidiyorum. Bu durumda sanıyorum Bornova ve Üçkuyular'dan gelmeniz zor olur. Ama bazen de Sahilden Altınyol- Konak- Yalı sahilyolu- feribot iskelesi- güzelbahçe yolundaki deniz sahil komutanlığından(adı sanırım bu) Karşıyaka'ya dönüyorum. Yol yaklaşık 50 km. ısınması ile 2 saat sürüyor. yolda tempomu 27-28 civarında tutuyorum. Ama kalabalık olursak ortalama yükselecektir.

merhaba ben Evka4 ten Hasan aranıza yeni katıldım. çocukluğum bisiklet üzerinde geçti ama arada yıllar geçtikten sonra tekrar bisikletle buluştum. yaklaşık 10 yıl oldu belki daha fazla. dönüş yaptığım için çok mutluyum

@funq

Eger ki kalıncak uygun biryer bulunursa cumartesi gidilıp pazar dönulmesi planlanıyor....

• Beğen
Tepkiler: funq
Herkeze merhaba arkadaşlar.

Cuma günü pınarbaşına pedal ceviriyorum. Ağaçların ve suların eşliğinde bir çay içmek ne güzel oluyor pınarbaşında. Müsait olan herkezi beklerim.

Buluşma noktası: konak iskele

Hareket saati: 17:00

Pınarbaşından Hareket: 20:30 ( Duruma göre değişebilir).

zamanı olan varsa sadece bir gün öğlene kadar en azından altınyolda tur atsın. çalışmalar nedeniyle günde en az 5 kaza olduğunu görürsünüz. bu insanlar sabah mesai saati başlangıcında, öğlen sıcakta ve akşam mesai çıkışında çalışıyorlar. gece sakin yolda, serin havada çalışan yok. iş yüklenicilerinin maliyeti düşürmek için bu saatlerde çalışmasına belediye de göz yumuyor. yol daralsın, bisiklet yolu da yapmayalım, kaldırımdan veya yoldan sürsünler, bir kaç kafa göz yarılsın, ondan sonra düşünürüz diyorlar. Altınyola kaldırım yapılıyor ya. "herkes altınyoldan yürüyor, biz de halkımızı düşünelim" inandınız mı?

altınyolda yapılan "günü kurtarma çalışması" izmirin kalanında da uygulanıyor. yolu genişleterek kaldırım ve bisiklet yolu yapmak yerine, araçların gittiği yolu daraltarak altınyola "yürüyüş yolu" yapıyorlar. ya da toprağın üzerine beton katman yaparak onun üzerine asfalt dökerek maliyeti yükseltmek yerine asfalt bozulduğunda tekrar yapıyorlar. özellikle anlamadığım şey ise, bu şehirde hangi partinin kazanacağı belli, neden 5 yıl sonra tekrar kendilerinin karşısına çıkacak olan işi başlarından savıyorlar? iyi niyetli düşünmek istiyorum.

programım çok sıkıştı ama bi boşluk bulursam kalmalı da olsa bende gelmek isterim.ancak sabahın o saatinde k.yakada olmam imkansız gibi.kalmaktan kasıt çadır olsa gerek(= herkes evini kendi getiriyo yani(=
buarada hiç gülesm yoktu Senem.. bisiklet üstünde seferi muhabbeti (=

@gecekusu333

Hayır çadırlı deıl ponsıyon, apart tarzı birşey düşünülüyor....Ucuzundan;)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
bir yöneticiye özel mesaj atın sizin için kilitler.

mustafa abı slm bende yenı katıldım sayılır bu sıteye altındag tarafından bnde katılmak ısterım pınarbası sabah guzel olur cay ıcın

Merhabalar.
Adım İlker Türker.
Üçyolda oturuyorum,genelde sahilde ve ara sokaklarda fotoğraf çekmek için geziyorum.
Ameoba Hussar Mtb ve yol bisikleti kullanıyorum.
Görüşmek üzere.

• Beğen
Tepkiler: Ercüment Özyurt
Geri