Scudo Sports

İzmir

Arkadaşım aramıza hoşgeldin. Bisiklet alırken profesyonel bir kişiden yardım alırsan senin açından daha olumlu olur. Gereksiz yere paran uçmaz ;) Tabi arkadaşlarımın dedeği gibi perşembe günleri müsaitsen akşam 20:00 de göztepe isk. buluşuyoruz. Katıl ve gör derim. O zaman şimşek patlar kafanda :D hadi kal sağlıcakla

Scudo
ya arkadaşlar karar verin foça gezisi kalmalımı???bakın bisiklet alacam zaten gerginim :pmuallakta bırakmayın.zaten ercümente gıcığım:pbizi 970 rakıma çıkardı.

bu arada 40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi burda ramazan yüznden tur iptali muhabbeti yapılacağı.allah sonumuzu hayır eylesin.her seçiş bir vazgeçiştir.ne seçtiğinden kuşku duy ne seçemediklerinin arkasından ağla.

@funq

cümlenin başını okumadın mı acaba:) tura gelen kişileri arkada bırakmıyoruz. bir ara bıraksak bile mutlaka bekliyoruz. ordaki kasıt o değil. gelip gelmeme oruç tutup tutmama konusunda söylenmiş bir şeydi o. dimi ercücüm:)

valla cüneyt son söylediklerinde çok haklısın. zaten konuyu uzatmaya da gerek yok. söyleyen arkadaş yazmıyo nasılsa artık:)

Yol bisikletimi dağ bisikletimi kullanıyorsunuz?
Hangi günler çıkıyorsunuz?
Ben de girne lunapark karşısında oturuyorum birlikte sürebiliriz

yahu ne gerginliği :)beni bi tek efemçukuru geriyo:) mordoğan olayına bakıcaz kardeşim.önce ben bi bisiklet alayım da.bisiklet forumunun tek bisikletsiz üyesiyim sanırım:D

@cnyt klc

Cuneyt sattın sonunda dmek kı hayırlısı olsun alirsın artık bı sedona..;)

• Beğen
Tepkiler: Asmirk
Hani lafı şeyinden anlamak vardır ya... tersinden diyelim. Yahu ne alakası var. Neyse bu konuda çok fazla konuşmaya gerek yok. Oruç tutanın orucunu Allah kabul etsin. Ama uyaralım, oruçlu iken aşırı fiziksel aktivitelerde bulunmak, kaybedilen su ve minerallerin hemen yerine konulması mümkün olmadığından tehlike arz eder... Daha fazla bilgi için doktorunuza danışın arkadaşlar ben doktor değilim.

Her seçim bir vazgeçiştir lafını sevdim kısa ve öz bir cevap bu konuya. Hafta sonu buralarda değilim. O yüzden tura da katılamayacağım.

Sevgiler, saygılar...

slm ben serkan narlıdere'de oturuyorum.. izmirde oldugum zmanlarda nerdeyse hergun konak yada alsancak'a gıdığ gelıyorum. bısıkletım corratec expert..

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
@Melih35

BEN DE YENİ ADIM ATTIM SAYILIR BORNOVADAKİ BİSİKLETLİ ARKADAŞLARLA SÜRÜŞ VE GEZİ PROGRAMLARINA KATILMAYA NİYETLİYİM MAİLİNİ ALDIM GÖÜRŞMEK ÜZERE

@İlkerGel

ARKADAŞIM BENDE BORNOVADAYIM VE YENİ BAŞLIYORUM BİRLİKTE KATILABİLECEĞİM ORGANİZASYONLAR VE ARKADAŞLAR ARIYORUM GÖRÜŞMEK ÜZERE

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Şener
Güzergahın çok güzel ama bende bornovada oturduğum için gelemem o saatte.Cumartesi ve pazar günleri 70 km falan yapabiliyorum.Hafta içi trafikten dolayı gene oraya gelmek mantıklı olmadığı için başka yerlerde kısa antremanlar yapıyorum.
İnşallah bir hafta sonu beraber çıkma fırsatı bulabiliriz.İyi pedallar.

Merhaba arkadaşlar,

Okul nedeniyle İzmir'imden ayrı gayrı kaldım ama neyse Ağustos sonu gibi gelmeyi düşünüyorum,

İzmir-Didim yolu(yol durumu,alternatif yollar vb) hakkında bilgi verirseniz çok sevirim,ana yolları kullanmaya pek sevmiyorum ama mecbur kalınca elden bi şey gelmiyor :)

Sağlıcakla kalın.

Geri