Scudo Sports

İzmir

@Ali Gelir

Merhaba,

3 aydır bisiklet kullanıyorum ve toplam 1.000 km yol yapmışım ve ortalama hızım 20 km/h saat olmuştu. Bu turda eşim vardı biraz onu bekledik ve bu onun 2nci turuydu. Ayrıca diğer abimiz Ercan beyin bisikletinde sorun vardı.

Dediğim gibi bu turda bir öncekine göre daha hızlı olacak. Ercan abimiz bisikletini değiştirdi... Ortalama hızımızı 20 km/h saat olarak yapmayı hedefliyoruz...

• Beğen
Tepkiler: Cem Unden
Scudo
@RECEP ÇALIŞKAN

Kesinlikle yük olmazsınız. Tur detaylarımızı belirttim. Bu turda hedefimiz ortalama 20km/h hız ile yol almak ve kısa su molaları vermek....

yanlış anlamayın lütfen ben şimdi sizin başlangıç noktanıza geldiğimde yorulmuş olurum zaten biraz antreman yapmam lazım

bundan oniki yıl kadar önceydi galiba en son foçaya gittiğimde tek başıma o zamanlar bianchi yol vardı bende güner hocayla izmir takımına girmek üzereydim ama bir türlü hayat şartları beni pro olmaya izin vermedi karşıyakada yarışta 5. bile gelmiştim şimdi gözüm korkuyor

@RECEP ÇALIŞKAN

Nerde oturuyorsunuz? Çiğli'den bisikletiniz ile alabilirim sizi isterseniz?

@Agamemnon

bozyaka da oturuyorum ve aslında cumartesileri çalışıyorum pazar günü yapmayı düşünürmüsünüz acaba

Merhaba arkadaşlar. Gün aşırı yaptığım bisiklet antrenmanı Bostanlıdan Bornova'ya taşınınca aksadı çünkü Bornova civarında araçlar tarafından rahatsız edilmeden tempolü sürüş yapabileceğim yer var mı bilmiyorum. Çoğunlukla bisikleti arabaya koyup Sasalı tarafına gitmek zorunda kalıyorum. Acaba Bornova civarında yol bisikleti ile antrenman yapabileceğim bir parkur var mı? Uzun olması da gerekmez. Bir kaç tur atarak telafi ederim. Önemli olan belli bir tempoda sürebileceğim bir yol olması.
Teşekkürler.

@Özgür Budak

MRB
BORNOVADA YENİ AÇILAN BULVARLAR VAR TRAFİK AKIŞI AZ BURALARDA OSMANGAZİ MAH MANAVKUYU CİVARI Bİ BAK İSTERSEN BU ARADA BENDE YOL ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM MTB VAR BENDE ŞU AN

Ben de Dumlupınar Caddesi üzerindeyim. Evet trafik az ama kilitli pedalla yüksek kadans sürmek için uygun yerler değil. Aradığım Sasalı tarafındaki gibi insanlardan ve arabalardan uzak bir yol. Toplam 2 saatlik antrenman için.

@Özgür Budak

ACABA BORNOVA KARŞIYAKA OTOBANI TEHLİKELİMİ OLUR?DÜŞÜNÜYORUM BAŞKA NERELER OLABİLİR:rolleyes:

@Özgür Budak

SİZE BİŞİY SORCAM SLR 1050 TAVSİYE EDERMİSİNİZ FORUMDA SATILIK VAR 2.EL 1300 E SON BIRAKIYOLAR ALINIRMI BU PARAYA 2010 MODEL 500KM YAPMIŞ

Özür dilerim. Prensip olarak açık bir forumda başkasının bisikletini al yada alma diyemem. Mail atarsanız önerilerde bulunabilirim.

@Özgür Budak

bornova manisa yolu ya da bornova kemalpaşa yolu üzerinde yapabilirsin. ama yine de dikkatli olmanı tavsiye ederim

Ben iş çıkışı haftada üç gün Bornova Kemalpaşa yolunda sürüyorum şu ana kadar rahatsızlık yaratan bir durum olmadı. Sadece yolun çok az bir bölümü tırtıklı. Birde Manisa yolunda çalışma var sanırım bu aralar arkadaşlar uyarmıştı beni yola çıkmadan bilgi almakta fayda var.

bornova civarında akşamüstü 6 gibi antreman yapabilecek yol bisikletine binen arkadaşlar buluşup yapabiliriz

mrb şu anda mtb var eskiden yol bisikletim vardı yalnız yakında yol almayı düşünüyorum :) size katılmak isterim fakat sadece aktivite olur artık benim için yaşım itibari ile :(

Geri