Scudo Sports

İzmir

Scudo
mrb arkadaşlar ben karşıyakadan ahmet yeni katıldım aranıza bisikletim carraro 435v beyaz L

fabrika verisi 12.2 kg yazıyordu sanırım bu pedalsız ağırlıktı ve bu ağırlığın hangi kadro boyu için olduğunu bilmiyorum benimki L aldığımda herşey dahil 13.2 kg dı. shimano 540 spd pedal aldım birde lastikleri daha ince rubena marka bir lastikle değiştirdim şimdi 12.1 kg.

@ayakkabi
MRB BENDE FOÇAYA TEK BAŞIMA GİDİP GELDİM SIKICI OLUYOR VARSA YOL GURUBU KATILMAK İSTERİM

orkun bey sizle görüşmüştük yarınki tur hakkında yarın sabah sınavım varmış dersanede pazartesi diye biliyordum sınavı yarın ancak öğleden sonra boşum veya pazartesi sabah olabilir nedersiniz? Söz veripte dönmek istemezdim tamamen isteklerim dışında olaylar gelişti bu akşam ege pedalın turu var inciraltı tarafına gidilecek orayada katılabiliriz bu akşam

@Mustafa Volkan Koca

mrb
bu akşamki tur nereden nereye kaçta başlıyor kaçta dönülüyor bilginiz varmı

@orkun tulu

acaba bianchi wap ne kadardır ağırlığı araştırdım ama bulamadım bi bilginiz varmı

Sevgili Dostlar,

Biz 2 kişi Cumartesi sabahı arabalarımızla YeniköyKozbeyli kavşağına gideceğiz. Saat 6:00 gibi buradan Foça-Yenifoça-Kozbeyli yapıp tekrar aynı kavşağa geri döneceğiz.

Biz bu turu 5 Haziran'da yapmıştık. O turun detayları aşağıda

YeniköyKozbeyli kavşağından Foça yönüne 6:40 pedal basmaya başladık ve aynı noktaya 11:10'da döndük.

Gürgahımız: YeniköyKozbeyli kavşağı - Bağarası - Yenibağarası - Foça - Yenifoça - Kozbeyli - Yeniköy - YeniköyKozbeyli kavşağı.

Katedilen mesafe: 51.05 km
Pedal basılan süre: 3:09'02''
Ortalama hız: 16:20 km/h
Toplam molalar: 1:30'
Maksimum hız: 71.44 km/h (EY tarafından yapıldı)
Katılımcılar: EY, YK ve MK.

Bu sefer molayı 30 dakika kısıp biraz daha hızlı gidip molalar ile birlikte 4 saatte bitirmek istiyoruz. Detaylı eğim haritası da bu linkte mevcut (link)

Yarın İstanbul'da tüm gün toplantıda olacağım. Forumdaki sorulara cevap veremeyeceğim. 7den70e herkes kabulumuzdur...
Sorularınız için mkumbaraci@garantileasing.com.tr adresine mail atabilirsiniz...

@Agamemnon
mrb bende katılmak istiyorum ama 6 aydır bisiklete binmiyorum yolda size yük olurum diye korkuyorum( mtb ile )bianchi wap

Geri