Scudo Sports

İzmir

Scudo
vayyyy be return of Tolga ha :D
Önemli Not: Tur saatleri 20:00'dan 20:30'a alınmıştır.
Kaynak: Derneğin sitesi

kordon diye kasdedilen yer pasaport sanırım. ordaki durum gerçekten çok sinir bozucu. ben diyorum ki bir perşembe turunda oraya giderek durma eylemi yapabiliriz. 35-40 bisikletli bisiklet yolunda durarak insanların geçememesini sağlayabilir. ordan geçen insanlara kabahat bulamıyorum çünkü onların yürümesi gereken yerlerde de masalar var. bisiklet yolundan geçemeyen insanlar masaların arasından geçecektir. ve işyeri sahipleri o kadar fazla masa çıkarmamaları gerektiğini anlayacaktır. ayrıca kalabalık olursak yol üstünde duran servis sehpalarını, buzlu badem tezgahlarını yolumuzdan kaldırtabiliriz diye düşünüyorum. 1 kere ile olacak şey de değil ama ara ara bunu yaparsak biraz yol katedebiliriz diye düşünüyorum.

Eskiden forumumuzda bulunan Anıl olabilir.
Beyaz taytlı, top sakallı ise odur.
Manisa'da çaılışıyor ve sık sık bisikletle gidip geliyor.
Anıl Tokatlıoğlu.

Arkadaşlar selam ;

09 eylül salı günü kurtuluş etkinliklerinde bizlerde güzel bir şekilde yer alırsak yaşadığımız şehre karşı olan sorumluluklardan birini daha yerine getirmiş oluruz,kaldı ki bu gibi önemli günlerde bu platformlarda yer almak varlığımızın (bisiklet topluluğumuz) kanıtı olarak insanların kafalarında yer etmeye başlıyacaktır diye düşünüyorum.Sanırım dernek (Olcay arkadaşımızın aktarığına göre) fener alayına katılmayı planlıyor.

Farklı önerilerde getirebilinir bence ; Türk bayraklı tişörtler giyebiliriz yada sele borusuna sabitlenen Türk bayrağı gibi ...

Saygılarımla.

• Beğen
Tepkiler: Petite ve @ R D @
beni unutmayın sakın aytaç abi. salı sabah izmirdeyim. özledim yaww

bizde seni özledik kardeş..bekliyoruz..kazasız belasız yolculuklar..

salı turuna gelmek isteyen arkadaşları bekleriz,buca grubu olarak orda olacağız.

@Ferhat Armagan

Ferhat abi hoş geldin, ama yanlış yerde açmışsın konuyu :) ilk mesaj heyecanı sanırım

Sizi de çevredostu forumumuzda görmekten büyük kıvanç duyuyoruz:)

aramıza hoşgeldiniz.Turlarımıza sizi de bekleriz.Salı 20:30 Karşıyaka iskele ve Perşembe 20:30 Göztepe iskelede görüşmek üzere.Ayrıca derneğin sitesinden öğrenebileceğiniz haftasonu turlarını da kaçırmayın derim.

Merhaba,
Geçen sene, bir kaza sonucu yarım bıraktığımız, İzmir-Bodrum-(ve gidebilirsek daha ileri) turumuzu bu sene tekrar başlayacağız.
Rotamız Seferihisar-Kuşadası-Dilek Yarımadası-Didim-(Kıyıdan)-Bodrum şeklinde olacak.
Dilek Yarımadası'nda pedallamayı dört gözel bekliyorum. Burası hakkında bir sorum var : Bildiğim kadarıyla (ki yıllar önce -bisikletsiz- gitmiştim) belirli bir yerden sonrası askeri bölge. Buradan, izin almak kaydıyla geçmek ve yarımadayı kıyıdan dolaşmak mümkün mü ? (İzin için en yakındaki Jandarma karakoluna uğramayı düşünüyorum) Yoksa bu mümkün olmadığı için dağ yoluna sapmamız mı gerekecek ? Bu yol hakkında bilgi verebilir misiniz ?
Didim-Bodrum arasında kıyıdan giden (haritadan incelediğim kadarıyla) yol hakkında da bilgi verebilir misiniz ?

Teşekkürler.

Bu rotayı yapan birileri yoktur sanıyorum; sebebi de askeri bölge. Yola çıkmadan önce telefon açıp jandarma karakol komutanıyla konuşmakta fayda var derim.

Dağ yoluna saparsanız, benim hatırladığım kadarıyla, bayağı sağlam yokuşlar ve bozuk zemin sizi bekliyor; sanırım tur malzemeleriyle sizi çok zorlayabilir. Bu konuda Yarımada Milli Parklar Mühendisliğinden bilgi alınabilir.

• Beğen
Tepkiler: five
Selam arkadaşlar, Bornovadan Karşıyakaya altınyolun çilesini çekmeden ulaşabileceğim bir güzergah mevcutmu acaba?

Geri