Scudo Sports

İzmir

Scudo
Hoşgeldiniz. Bu forum gerçekten çok faydalı. Bisiklet binip de bu foruma üye olmamak olmaz:)

geçenlerde pasaporttan geçerken bi tane garsona bu kadar masa koymanız doğru mu dedim. bisiklet yolu açık ya dedi. düşünce bu:) iyi de insanlar burdan geçmek zorunda kalıyor o zaman dedim. pasaportta bisiklet yolu var diyemeyiz bence.

uğraşmayanlar için de uğraşıyorum huyum kurusun:) Sen de hiçbir sorun yokmuş gibi ordan geçip gidiyorsun Muratçım:) teslimiyetçi tavırlarla hak alınmaz. Burdan yazdığını kimse görmez. eyleme geçtiğin zaman farkedilirsin;)

Aynı yerden 2-3 gün önce küfrederek geçmek zorunda kaldım.
Bu kadar geniş bir kaldırım bırakılmış yaya yolu var bisiklet yolu var fakat fazla para kazanacağız diye hak yiyen esnaflarda var.Ama buna dur diyecek belediye YOK.Her ile Melih Gökçek gibi bir belediye başkanı lazım...
Ulan zaten karşıda dükkanın var daha ne diye kaldırıma masa atıp milletin hakkını yersin...

Melih Gökçek mi. Bence siyasete girmeyelim. Ve yine bence tamamen kaldırılmasın. Bir ara bu gerçekleştiriliyordu ve ben dahil herkes karşı geldi. Çünkü olaya bir de diğer taraftan bakmak lazım. Pasaportta deniz kenarında çay içmenin tadı apayrı. Benim kızdığım bütün kaldırımı kapatmaları ki neredeyse her geçtiğimde masaların çoğu boş oluyor. deniz kenarına ve 1 sıra daha masa koysalar kimsenin sesi çıkmaz. ama hiç olmaması taraftarı da değilim asla.

Bu dediğiniz de haklısınız.Tamam keyif kaldırılmaması için sebeptir ama kaldırımları kapatmak için sebep olamaz.
Zaten o kadar çok masa varki masalar yine dükkanların önüne kadar gelmiş oluyor neredeyse.Dükkana yakın oturduktan (tam kıyıda olamadıktan) sonra ne anladım orada bulunmaktan...
Ama ben sadece kendime göre bir örnek vermiştim yukarıda; siyaset konusu açılsın diye değil.Aynı fikirde değilseniz bile yazmak ve karşı çıkmak zorunda değilsiniz

herkese Merhaba En Kısa Zamanda Kron Xc 1000 Imi Veya Corratec X-vert Motion Umu Alınca Sizlerleyim:d:d:d

@matrixod

Şu an aynı şeyi söylüyoruz zaten. ben de o kadar olmasın ama 2 sıra olsun diyorum.
aynı fikirde değilsem karşı çıkmak zorunda olduğumdan değil kendi fikrimi söyleme ihtiyacı duyduğumdan cevap yazarım. kimse cevap yazmazsa herkes fikrinizi kabul etmiş sayılmaz mı? susmak kabullenmek değil midir? belediye başkanı olmak için dürüst de olmak gerektiğini savunanlardanım. ve ben belediye başkanımızdan çok memnunum.

Dürüstlük yalnızca hak yememek değildir.Birileri halkın hakkını yerken DUR deme şansı olduğu halde dur demiyorsa buna dürüstlük diyemeyiz.
Bizim şikayet ettiğimiz şey kendiliğinden düzelmez.Bunu ancak memnun olduğunuz fakat bugüne kadar müdahele etmemiş olan belediye başkanı yapacaktır.

Acaba Belediyeye ya da herhangi bir yere böyle bi şikayette bulundunuz mu? Şikayet olmadan problem olduğu nasıl anlaşılır. Biz burdan yazışıp duruyoruz boşuna. Bisiklet derneği devamlı sorunları dile getiriyor ve bu sorunlar da zamanla çözülüyor. Bu konuyu dile getirdiler mi bilmiyorum. Ben dedim ki oraya gidelim ve protesto edelim. neden? şikayetimiz belli olsun. herşeyi de devletten beklememek lazım. ancak bizim protestomuza cevap gelmezse bunu gerekli mercilere bildirmemiz gerekir. yine olumlu gelişmeler olmazsa haklısınız demektir. ama şu an size hakvermem için hiçbir sebep göremiyorum. Bilmediğim şeyler olabilir. Lütfen aydınlatın beni.

@FreeMan

Perşembe akşamları Üçyol'dan sahile doğru sallan; Göztepe İskelede 20:30'da buluş bütün bisikletçilerle

İnternette oturup birilerini aramaktan daha hızlıdır.

• Beğen
Tepkiler: FreeMan
Arkadaşlar tur saatleri değişmemiş.Yani 20:00'da Karşıyaka iskelede hazır olun

Geri