Scudo Sports

İzmir

Scudo
merhabalar arkadaşlar
ben Hakan KURAL bu sene üniversite için geldim. Adresim belli olur olmaz buraya yazacağım. Muhtemelen inciraltında yurt olacak. Yaşım 23. Bisikletim yok ama en kısa zamanda edineceğim bi tane. Herkese şimdiden teşekkürler. Saygılarımla...

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
Arkadaşlar dernekten gelen mailde şöle bi tur programı var.
19 Eylül Cuma şehiriçi bisiklet turu
18:00 Karşıyaka Anayasa Meydanı Toplanma
Güzergah: Karşıyaka Anayasa Meydanı, Karşıyaka İskele, Cemal Gürsel Caddesi, Yunuslar, Girne Bulvarı, Lunapark dönüş, Girne Bulvarı, Yunuslar, Hasan Ali Yücel Bulvarı, Cemal Gürsel Caddesi, Cengiz Topel Caddesi, Selçuk Yaşar Caddesi, Cahar Dudayev Bulvarı, Carrefour kavşaktan dönüş, 2040/4 sokak, Ege Park Mavişehir, 2040 sokak, Sports International, Hasan Ali Yücel Bulvarı, Cemal Gürsel Caddesi, Karşıyaka İskele.

en yakın zamanda oralarda olacağım..

kışın izmir ve bisiklet iyi gider mi ? çok yağmur yağar mı ? :)

Lüleburgaz a göre daha az yağmurlu sanırım.Zaten İzmir'de çok kış yaşanmıyorki.

çevre yolunda otoban kuralları geçerli.Yani bisiklet çıkamaz.

o zaman smyrna bulvarının oradan bayraklıya uzanıp...
hiç gerek yok bence altınyol rullzz :D

Ben zaten smyrna meydanı-bayraklı sonrası trafik otoparkının oradan altınyol kenarındaki bozuk kaldırımı kullanıyorum. Ama askeriyeden sonra kaldırımda yok yaklaşık 1 km araçlarla birlikte gitmek gerekiyor... Hadi trafik neyse, bi otobüsün altında kalmasak bile egzoz dumanları yüzünden akciğer kanserinden ölecez...

Tehlıkelı ama yapcak bısey yok, o cengızhanın yokusundan cıkılmaz
sonra cok karısık ben alıstım altın yoldan gelıp gıdıyorum..

izmirde gezinti yapmak çok zor manisa dan izmire geldim (seda bisiklete) geleceğime pişman oldum heryer otoban (bisiklet düşmanları)

altinyol cidden tam bir otoban. ayni sikintiyi ben de ankarada esk. yolunda yasadim. cepaya kadar dayandim ama sonra esk. yolundan vazgecmek zorunda kaldim. tehlike cok büyük. araclarin ortalama sürati 120 km/h. isin en kötüsü de soldan ana yol ile birlesen yollar. tasitlar asiri hizli geliyor ve bisikletlilere yol vermiyorlar. ben de cignenmektense bu sevdadan vazgectim. aslinda cok gözü karayimdir ama burada mecburen böyle bir karar verdim. takminimce diger büyüksehirlerde de benzer sorunlar var.

ben otobandan yardıra yardıra karşıyakaya gidiodum alt geçitten sonra güvenlikler çevirdi :D

gerçekten çeviriyorlar mı yahu?

Ege Üni. Mak. Müh.'nden Oktay, bornovada oturuyorum, bir iki hafta içinde turlara katılmayı planlıyorum.

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
Merhabalar ben Özgür. Mavişehirdenim. İzmire yeni taşındım ve bisikletime doyadoya arkadaşlarla binebilmek için can atıyorum. Hadi elimden tutun beni bana yol gösterin . Kimlerle ne zaman nerede pedallarım bana yardım edin.

Geri