Scudo Sports

İzmir

desmosedici
dünkü urla turuna katıldınızmı bende 3 arkadaşla o turdaydım,performans değil ama gezinti için güzel aktiviteleri var mk nın :harika: bu arada buradan bi pazar organize olup urlaya doğru turlayalım;)

• Beğen
Tepkiler: erman35
Scudo
Dünkü tura katılamadım, pazar turlarına dahil olamıyorum maalesef.
MK dediğiniz Mustafa Kemal Beyse, evet pazarları dolu geçirmeyi severler güzel turlar yaparlar :D pazar günlerini bisiklete ayırabilen arkadaşlara tavsiye ederim.
Urla'ya gücüm yeter mi bilmiyorum, ama denemek istiyorum o tip turlar, şimdilik maksimum menzilim 35 km kadar, arayı da açtık bisiklet nankör spor ufak ufak rutine bağlayıp menzil arttırmak şart.

Bu sayfa benim gördüğüm kadarıyla pek aktif değil ama 3 5 kişiyi yakaladıktan sonra biz bize takılıp sayfayı da canlandırabilir, kendi kondisyonumuzu arttırabilir, ufak çaplı bi ekip kurabiliriz belki.

desmosedici
bende her turlarına katılmıyorum,bazı pazarlar çalışıyorum.grup sürüşleri her zaman daha güvenli oluyor,düşünceniz yerinde:harika: böyle bir aktivite olursa uygun olursam mutlaka katılım gösteririm.

• Beğen
Tepkiler: desmosedici
şahsen balçovada oturuyorum yanımdaki arkadaşın ya da arkadaşların hep beraber nereye esersek oraya gitmesinden tarafım tabi mesela günübirlik uzun turlar olabilir atıyorum - konak - çeşme, konak-karaburun-konak-ödemiş vs vs turlardan yanayım ve de mümkünse yarış bisikleti olan arkadaş ya da arkadaşlar rica edeceğim hız açısından :)

Sayın @Fys, Balçova'da oturulup da nasıl dağ bisikletine binilmez? Arkanızda o kadar heybetli toprak yollar varken ?.

@Cemal Ç. hiç dağ merakım olmadı şahsen hocam ne yalan söleyeyim ben hep yeni yerler göreyim turlayayım turizm firması gibi hep böle düşündüm dağ hiç merakımı çekmedi ama bazen bisiklet tamircisindeki arkadaşlardan duyduğum kadarıyla dağ da sürmek çok keyifliymiş aslında bazen mtb alıp daha yavaş gidip yolları sindire sindire mi gitsem diye düşünmüyor değilim yarış bisikletinin bence tek kötü dezavantajı herşeyi çok çabuk gelip geçmesi yolların bereketinin olmaması hızından ötürü tabi bu da gayet normal bir durum daha evvel de mtb vardı onunla da seferihisara urlaya aliağaya falan giderdim onunla ne dağ ne de bayır hiç gitmedim desem yeridir :) insanlardan dağa tırmanma dağlı yollardan gitme manzara oksijen falan duyunca meraklanmıyor da değil aslında giriş seviyesi tourney setli trek marin düşünüyorum sundu bisiklete her gittiğimde kırmızı beyazlısı aşık ediyor kendine ve de ghostlar hayranım her ikisine de :)

Bisiklet süren insandan zarar gelmez. Ben bunu bilirim. Bak böyle buralarda ben arkadaş aramam. Genelde tek başıma turlara çıksam bile nadirde olsa grup turlarına katılırım. Süren olduğunu görünce yanınada giderim. Sohbet muhabbet falan fişman. Arkadaşım çekingenliğin lüzumu yok. Bisiklet bir sosyal aktivitedir. Trafikte olsa bile araba içindeki insanlarla muhattap olmak bile sosyallik göstergesidir. Git yanına sohbet et, konuş , kaynaş. İnsan başlıca bir sosyal varlık zaten. Niye bu özelliğinizi geri planda bırakıyorsunuz? Lütfen.

İzmirden selamlar. :)

7A2298E4-E444-419D-9F54-23FEBD9C2796.png Deniz suyunun bisiklete verdiği zararı düşünecek olursak,izdeniz şirketinin yaptığı bu hareketi İzmirli biri olarak takdir ettim doğrusu,umarım diğer şehirlerdede aynı uygulamaya geçilir.emeği geçenlere teşekkür ederiz efenim ;)

@seko35.50 mavişehir sahil yoluna taşan deniz suyuna da çare bulsalar. Kısmi bir uygulama yaptılar ama hala bisiklet ve yaya ortak yol şu altında kalıyor. Yayalar geçebilmek için kaldırım taşlarını yola diziyor.

• Beğen
Tepkiler: seko35.50
Çağdaş78
hakikaten ona bi çözüm getiremediler yahu,benide bi arkadaş uyuz etti deniz suyu çürütür dedi,her geçişten sonra özellikle jant lastik bi tatlı sudan geçiriyorum

Belediyelerin inşa imar iznini veren dairesini 5 sene kapatsalar çoğu sorun başlamadan çözülecek zaten.Kimi yerde ana yollara asfalt atmaktan yandaki evler 50 cm aşağıda kalırken. Rüzgarla yükselen deniz seviyesine göre referans alıp yol ve bina yapamamak da inşaatçı muteahitci zihniyetin sonucu....

• Beğen
Çağdaş78
sormayın hocam vallahi bu teşkilatları anlamak mümkün değil,tersane turan arasını aylarca uğraştılar zannettik ki bisiklet yolu yeniden düzenlenecek of dedik kaymak gibi olcak,nerdeee anca altınyolu genişlettiler,bizim bisiklet yolu gene rezalet kanal kapakları yolla aynı hizada değil falan falan hikaye yani:mad:

Emniyet şeridini kaldırıp, şeritleri zigzag hale getiren, 4 'le başlayıp yine 3'e düşen şerit uygulaması ancak " zihni sınır procesi" olur. Ana artere sanki geçici çözüm ile idare edilecek bir ara yol muamelesi yapmak ve bunun için aylarca uğraşmak da çabası... mühendise ,mimara planına gerek yok. " Surdan aldın mı , burdan kaktırdın mi biraz da idare ediversinler artık " diye karar almışlar sanki.

• Beğen
Izmirde yasayan arkadaslara bir sorum olacaktı... ayvaliktan izmire küçük capli bir bisiklet turu düşünüyorum trafik yogunluk acisindan nasildir o rotada. Ve 1 gun ayirsam bu is icin sabah cikip aksam izmirde olabilirmiyim...

çok rahat olabilirsiniz kamyon trafiğine takılmak istemezseniz aliağaya kadar izban devamında çok rahat şekilde ayvalık cunda turu yapabilirsiniz yol kaymak asfalt totalde 210 km yol yapmış olursunuz

daha önce ki üyeliğime neden ulaşamıyorum?? bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim forum yönetimi

daha önce ki üyeliğime neden ulaşamıyorum?? bu konu hakkında bilgi alabilirmiyim forum yönetimi
Ben yönetimden değilim ama bilgilendirmeye çalışayım, kısaca.
Forumda bir sorun olmuş ve 20 aralığa (sanırım) kadar olan her şey silinmiş. Üyeliğiniz de ondan sonraysa silinmiştir.

evet söylemiş olduğunuz tarihten sonra üye olmuştum..verdiğiniz bilgi için çok teşekkür ederim 👍🏼🙂

trail/enduro tarzi dag bisikleti binmek isteyen yada binecek yer arayan arkadaslar varsa eslik edebilirler. Ben karsiyaka'da oturuyorum ama Urla civarlarinda birkac arkadasla kendi yaptigimiz parkurlarda bisiklet suruyoruz. Izmir'de oturupta bu tarz suruslere merak saran arkadaslar dileyen olursa haftasonlari eslik edebilir.

• Beğen
Tepkiler: ratm
@BilalKorukcu ben de bir mtb kullanicisiyim ama kemalpaşa da oturuyorum. Suruslerinize katilmak isterdim ama arabam yok. Bisikletimi asfaltta kullanmiyorum. Oraya kadar da binerek gelemiyeceğim. Mtb kullanıcısı sayısı bir hayli az. Izmirde başka mtb kullanıcılarını görmek sevindirici.

Geri