Scudo Sports

İzmir

Merhaba 9 sene sonra tekrar bisiklete döndüm. Acemi sayılırım. Evden(karşıyaka bahçelievler) işe(Bornova ağaçlıyol) bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum. Kullanacağım güzergah hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Teşekkürler.

Scudo
Kabul ederseniz bende varım mesaj attım

Merhaba iyi akşamlar ben de Bornova'dan katılıyorum imkan olursa sizlerle bisiklet sürmek isterim

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
cümleten selamün aleyküm merhabalar dostlar ben izmir karaburundan yusuf.sıfır km bisikletçiyim bisikletimide sıfır sipariş ettim sedona 420.inşallah güzel günlerde kazasız belasız kullanırım

• Beğen
acemiler napıyor hala acemiler mi yoksa usta mı oldular buluşma oluyor mu arkadaşlar oluyorsa bizi de çağırın biz de katılalım

Selamlar. Ben de Çiğli/Evka 6'dan. Ama Karşıyakadan sayabilirsiniz. 1 ay içinde İzmirde olacağım.

• Beğen
Merhaba Ben İzmirin İlçesinin (TİRE) DE oturuyorum. Şuan için bisikletım yok Sizin gibi degerli üyelerden bılgı almak, bisiklet aldıgımdada sizlerle yol sürmek isterım.

Selamlar....Bende msj attım...

görüşmek üzere

merhaba arkadaslar üçkuyular f.altaydan cumhur sönmez ben salı perşembe bazende cuma günleri yol bisikletlerimizle göztepe iskele - urla merkez performans turları yapıyoruz hafta sonlarıda genelde önceden belirlenen rotalara tur yapıyoruz tüm yol bisikletli arkadaşları bekleriz selamlar.

Merhaba arkadaşlar ben Hakan, Mosso Monza kullanıyorum.

Karşıyaka tarafındaki arkadaşlar, haftalık rutin turlar var mıdır?

• Beğen
Tepkiler: 35mustafa35
@hektorhgt
var tabi salı güzelbahçe turları oluyor çarşamba çab ile bornova alsancak arası turlar oluyor cuma da cat ile karşıyaka turları oluyor genelde hafta sonları da kayadibi oluyor

• Beğen
Tepkiler: Tugrae
Mesaj attım.beni de eklerseniz sevinirim:)

Bu gurupta haraket yok sanırım. bir haftadır beni guruba ekleyen olmadı:(

@bulut Merhaba, cuma günleri Karşıya'dan bisiklet turlarına sizlerle katılmak istiyorum. Ne kadar mesafe biniyorsunuz? Birde bende katlanır bisiklet var. Eğer ki çok hızlı sürüyorsanız size yetişmede zorluk yaşayabilirim diye korkuyorum:uzgnm:

Merhaba ben Engin. Carraro Sportive 227 kullanıyorum. Buca'da yaşıyorum.

@Bicikl
Hoş geldiniz bende bucadayım

@cagugur yok hafta içi turlar genelde herkesin ayak uydurabileceği ve çok uzak mesafeler değil

@mgokkaya
Fırsat olursa beraber sürmek isterim. Perşembe akşamları olan turlara katılmayı düşünüyorum .

@bulut O zaman bu cumartesi bende katılmak isterim. Siz katılıyor musunuz? Buluşma nasıl oluyor?Ben Çiğli'den bisikletle geleceğim :)

Geri