Merhaba 9 sene sonra tekrar bisiklete döndüm. Acemi sayılırım. Evden(karşıyaka bahçelievler) işe(Bornova ağaçlıyol) bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum. Kullanacağım güzergah hakkında bilgi verebilecek olan var mı? Teşekkürler.
Merhaba Ben İzmirin İlçesinin (TİRE) DE oturuyorum. Şuan için bisikletım yok Sizin gibi degerli üyelerden bılgı almak, bisiklet aldıgımdada sizlerle yol sürmek isterım.
merhaba arkadaslar üçkuyular f.altaydan cumhur sönmez ben salı perşembe bazende cuma günleri yol bisikletlerimizle göztepe iskele - urla merkez performans turları yapıyoruz hafta sonlarıda genelde önceden belirlenen rotalara tur yapıyoruz tüm yol bisikletli arkadaşları bekleriz selamlar.
@hektorhgt
var tabi salı güzelbahçe turları oluyor çarşamba çab ile bornova alsancak arası turlar oluyor cuma da cat ile karşıyaka turları oluyor genelde hafta sonları da kayadibi oluyor
@bulut Merhaba, cuma günleri Karşıya'dan bisiklet turlarına sizlerle katılmak istiyorum. Ne kadar mesafe biniyorsunuz? Birde bende katlanır bisiklet var. Eğer ki çok hızlı sürüyorsanız size yetişmede zorluk yaşayabilirim diye korkuyorum