@cagugur facebookunuz varsa orda cat, çab gibi gruplar var orda en başta tutturulan etkinlikte yazıyor hepsi çab genelde bornova özkanların ordaki değirmen cafede toplanır cumartesi kayadibi yaparlar benim durum belli değil hafta sonu işim olmazsa katılırım
Herkese merhaba. Muhtemelen an itibariyle aranıza katılan en yeni üye benim.İsmim Özgür, Balçova'da oturuyorum. Narlıdere'ye yakın bir yerde çalışıyorum.Henüz 1 aylık taze sevgilim olan Merida Crossway 100 bisikletimle uzun vadede ciddi plan ve hayaller kurarak yollara revan oldum.İlk etapta kısa soluklu ileriye dönük olarak uzun soluklu turlarda bulunmak amacım.Şimdilik bilmeyen ve öğrenen kişiyim. 2 şeyin tadına doyamıyorum.1ltaya takılan balığın verdiği heyecan, 2:Bisiklet üzerinde geriye dönüp bakmadan ilerlerken herşeyi unuttuğum an.
Balçova'nın acemi temsilcisi olarak ben varım.Şaka bir yana bulabildiğim her türlü grubu takip etmek, zamanımın müsait olduklarına katılmak istiyorum.Şimdilik tek başıma Urla'ya gidip geldim, Geceleri 12'den sonra iş çıkışı Balçova'dan Alsancak iskeleye kadar gidip geliyorum.Yalnız yalnız da bir yere kadar.Arkadaş lazım insana değil mi?
Merhaba arkadaşlar bu gun itibariyle bende yeni bir mosso bisiklet alarak aranıza katıldım. İzmir de oturmaktayım. Yaşım 40 ve 25 yıl aradan sonra maddi imkansızlık lar ve biraz da spor amaçlı olarak kullanacağım.
İyi Akşamlar
@Tugrae çab a bir kere katıldım o bayraklıda oturuyordum yakın sayılır zor olmuyor bornova özkanlar uzak değil zaten bayraklıya şimdi karşıyakadayım ama ramazandan sonra katılırım artık saatleri uymuyor bana eşlik etmek isteyen olursa iftardan sonra kısa turlar yapabiliriz
Merhabalar. İsmim Ozan. Çocukluğumdan beri çok sevdiğim bu sporu yarın itibariyle yeni bisikletimle yeniden hayatıma sokmak fırsatı buldum. Azimliyim 3 sonra sıkılıp bırakacağımı düşünmüyorum. bu arada almaya karar verdiğim model carraro sportive 224. Umarım doğru bir başlangıç yapmışımdır. Şimdiden çok heyecanlıyım. Parkurlar hazırlıyor civarımdaki bisiklet gruplarını araştırıyor. Kendime alsesuar beğeniyorum.
Acemiyim henüz ama tecrübeli arkadaşlarımızdan ve bu nadide forumdan yararlanmayı umuyorum.
germatürk şemikler karakol yanında, mağazası fabrikanın arkasına doğru, her zaman bedenler olmayabiliyor, ancak denk gelince çok ucuz ve kaliteli ürünlerde bulabiliyorsunuz, , genelde kışlık ürünler aldım, aldığım her üründen memnunum