Scudo Sports

İzmir

Karşıyaka/Bahçelievlerde oturuyorum. Yaşım 21. Bisanın 20 yıllık dağ bisikletini kullanıyordum. Arkadaş yeni bisiklet alınca Bianchi'nin dağ bisikletini bana verdi. Ama depoda çürümeye terk etmişti. Masraf yaptım kullanıyorum. Ama hala daha madraf yapmam gereken bir çok şey var. O yüzden satıcam ve Mossodan 600-650 liralık bisiklet almayı planlıyorum. Karşıyakadan sasalıua bisiklet yolunu kullanarak 12 13defa gidip gelmişimdir. Bundan bir kaç gün önce de karşıyaka iskeleden üçkıyular iskeleye gittim arkadaşımla. Bazı yerlerde bisiklet yolu olmadığı için geri dönmedik ve arabalı vapurla bostanlıya geçtik.

Scudo
Herkese merhaba. Adım Caner. Küçükyalıda oturuyorum. Ege Üniversitesi'nde çalışıyorum. Kampüs içinde kullanıdığım bir Castella Pilot' um var. Çoğunlukla şehir içi, sonrasında ise kısa şehir dışı turlara katılmayı düşünüyorum ve yeeni bir bisiklet alacağım. Seçim sürecinde forumda birçok başlığı okudum ve sonunda üye olmaya karar verdim :)

not: henüz kararsızım ama Kron Tx300 ya da Carraro Sportive 224 alacağım.

• Beğen
Tepkiler: hackxien
Mesaj attım katılmak isterim :)

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Merhaba arkadaşlar... Öncelike böyle faydalı ve seviyeli bir forumu oluşturan, yöneten, paylaşımlarıyla ve tecrubeleriyle beni 15 sene sonra tekrar bisiklet binmeye heveslendiren ve yarışları takip ettiren tüm forum ahalisine teşekkür ediyorum.
Ben umut şirinyerde oturuyorum. Merida crossway 20v alarak aranıza katıldım. Herkese kazasız belasız pedallamalar diliyorum.

Tekrar selam arkadaşlar. Forumda uzun bir süre kaldıktan sonra bazı nedenlerden dolayı üyeliğimi silmiştim. Tekrar geri döndüm. :) Karşıyaka Bostanlı'dan selamlar, herkese iyi pedallar.

Mtb : Salcano Astro
Yol : Mosso 735 TCA

• Beğen
Tepkiler: Umut7
Adım iskender. Karabağlarda oturuyorum yaşım 21. Hafif akıcı bir şehir ve tur bisikleti arayışındayım :)

Karabağlarda acemiyim. Yakında bisiklet edinicem grup olarak turlamaya gelebilirim :)

Merhaba arkadaşlar, ben de foruma yeni katıldım. Mosso legarda 1621 kullanıyorum. Okula bisikletle gelip gidiyorum ve de fırsat buldukça şehir içi turlara katılmaya çalışıyorum :)
Hepinize kazasız belasız, keyifli sürüşler dilerim:kedicik:

Merhaba arkadaşlar, 21 yaşındayım İnciraltı'nda yaşıyorum merida crossway 20v ile aranıza katıldım bende. Herkese iyi pedallamalar

bende bucadayım iletişimi geçelim turlayalım

Bornova dan bir acemi daha,performansçı değilim,keyif için turlarım,yavaş yavaş etrafımı seyrede seyrede,tadını çıkararak gezerim.Durur dinlenir,etrafı gözlemler,bişiler atıştırır,sabah temiz havayı içime çeker,hatta fotoğraf çeker sonra devam ederim :) En uzun yolum şimdilik; bornova-çiğli organize ve bornova-sasalı yolu üzeri yani yaklaşık gidiş dönüş 45-50 km falan.Önümüzdeki h.sonu bir arkadaşla yine ksk tarafında buluşucaz,( bu arada çalıştığım için sadece pazar günleri çıkabiliyorum :( )hatta forumdan bir arkadaşın daha bize katılma ihtimali var.Kafamıza göre takılıcaz.Bekleriz. ;)

• Beğen
Tepkiler: bulut
@hackxien O güzargah çok güzel, Bayraklı'dan sonrası komple bisiklet yolundan gidebiliyorsun bir de. Ben Çiğli Organize'den Forum Bornova'ya kadar gidip gelmiştim ve çok zevk almıştım. Sadece Bayraklı'da aşırı mangalcı olduğu için duman altı kalıyorsun orada :koptum:

• Beğen
Tepkiler: hackxien
@Uddopekka

Sırf o durumda kalmamak için sabah 6.30 da evden çıkıyorum :D

Karabağlardayım ben de 15 dakikaya çevik birde olurum :D Kalabalık bi tur düzenleyebiliriz ben de varım :)

Ben de olabilirim :) gelişmeleri yazarsınız :)

İzmirde cuma yada cumartesi günleri tür varmi

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arkadaşlar Merhaba,
Mavişehirde yaşıyorum, bisikletimi (B'twin Triban 520 ) daha yeni aldım ve aranıza katıldım. Biraz kondisyonu arttırdıktan sonra turlara katılmayı düşünüyorum. Keyifli sürüşler herkese...

Merhaba herkese,

Atahan Eker
Zeytinalan/Urla
Mosso 722 TB7 "105" yol bisikletim var. Zeytinalan -> Balıklıova, Mordoğan, Seferihisar, Sığacık taraflarına 60-100km arası pedallıyorum. Ortalama hızım 25-30km/s arasında

Geri