Scudo Sports

İzmir

herkeze merhaba adım koray merida crossway 40d kullanıyorum.bornovada yaşıyorum ve akşamları spor amaçlı bisiklete biniyorum

Scudo
Merhaba bisiklet sever arkadaşlar,kardeşler ve abiler, ben Buca'dan Tayyip. Dokuz Eylül Üni.de okumaktayım. Yıllardır Bisikletin benim için önemi çok büyüktür halen öyle ve hiç bitmeyecek :)
Her tür uzun-kısa turlara katılmak isterim. Bu arada bisikletim Carraro Sportive 227. Herkese kazasız belasız keyifli pedallamalar

Merhaba ben Can.. Balçova'da oturuyorum..Sabahları düzenli olarak Balçova dağlarında bisiklet sürüyorum.. İyi forumlar..

Merhaba ben Murtaza. Torbalı'da oturuyorum. Çok eski bir bianchi kullanıyorum.

Dosyalar

• 2016-05-02 17.12.25.jpg
    2016-05-02 17.12.25.jpg
    142,9 KB · Okunma: 32
  • Beğen
Tepkiler: OgulcanGuven
Ben Emre Karabaglarda oturuyorum bisikletom carraro F540 Cogunlukla mtb seklinde oluyor turlarim engebeli arazide bisiklet surmeye bayilirim:)

@Murtaza Merhaba. Torbalı'da aktif bir bisiklet topluluğu var mı yoksa bireysel mi sürüyorsunuz?

Bir iki grup var ama vaktim olmadığından katılmadım hiç. Kondisyon tutuyorum şimdilik.

Bende varım :) tınaztepe civarlarındayım önümüzdeki günlerde bir şeyler ayarlayalım ne dersiniz

Gaziemir'de burada :)

Selamlar, ismim Yalım. Narlıdere'de oturuyorum. KTM Aera Pro MTB ve KTM Revelator 4000 kullanıyorum.

İş güç sebebi ile yol bisikletine sadece hafta içi sabah iş öncesi 1,5 saati civarı binebiliyorum. Hafta sonları ise daha rahatım.. Selamlar, iyi pedallamalar.. :)

Merhabalar, İsmim Bilal, carraro 940 valley yol bisikleti kullanıyorum. İzmirli bisikletcilerle beraber yol yapabiliriz. Herkese selamlar

• Beğen
Tepkiler: Eroseros
Mesaj atan herkesi gruba ekledim, hoşgeldinizz :) ++

/Edit/ Güncel grup üye sayısı : 49

• Beğen
Tepkiler: Tugrae ve tanas57
@iskender35 neden olmasın :) whatsapp grubu vardı sende oraya katıl oradan kücük caplı turlarda cıkabilir.. Bugun alsancak-göztepe arası pedallamayı düşünüyorum müsaitsen gel beraber pedallayalım

• Beğen
Tepkiler: iskender35
@tanas57 gruba yazdım dün hatta siz konuşurken planı ben alsancaktaydım baya yorulmuş olacağım için katılamadım :) ama yine yaparsanız gelirim yapabiliriz tur :)

Ben de yeni katıldım aranıza. Buca'da oturuyorum fakat bisiklet alamadım hala , karar veremiyorum bir türlü. :))

Merhaba aranıza yeni katıldım.
Adım Mustafa
Izmir karşıyakada oturuyorum
Mosso Legarda 1427 kullanıyorum.

• Beğen
Tepkiler: Helen ve Eroseros
Geri