Scudo Sports

İzmir

ulaşım daire başkanıyla sabah görüşmemiz oldu 45 dk kadar, yeni gemilerdeki park yerleri disk frenlere uyumlu değillerdi onlarla ilgili gündem vardı.Onlar değiştirilecek uygun olacak şekilde, turan ve salhane bölgelerininde köprü geçişlerinin en kısa sürede biteceği bilgisini verdi. ayrıca beton blok olayındanda bahsettik, kısa metal bariyerler olduğu zaman sökülerek araç girişi yapılıyormuş (gençler araçlarla gelip kızlarla takılma olayları vb durumlar) farklı bir bariyer yapmayı düşünüyorlar, araç girişini engellemek için mecburen beton bloğu koymuşlar ama fidan beyin bize söylediği en kısa sürede kaldırılacağı.

Scudo
Arkadaşlar merhaba,

Bu pazar Menemen izban durağından Karagöl'e bir tırmanış yapmayı düşünüyorum. Yaklaşık 24.2 km.
Bana katılmak isteyen olur mu?

Arkadaşlar merhaba,

Bu pazar Menemen izban durağından Karagöl'e bir tırmanış yapmayı düşünüyorum. Yaklaşık 24.2 km.
Bana katılmak isteyen olur mu?

• Beğen
Tepkiler: cansahin
@cagdas81
Selam Çağdaş,
rotan nasıl olacak?

Selam @cansahin
Rota konusunda maps i takip etmeyi düşünüyorum ama alternatif fikirlere de açığım.

upload_2015-10-21_18-54-45.png

@cagdas81 Önümüzdeki birkaç gün yağış olacak, muhtemelen de yol çamur olacak, çamur bir toprak yoldan tırmanış yapacaksınız. İşinizi oldukça zorlaştıracak gibi gözüküyor ama yine de keyifli bir tur olabilir.

Ben de bu haftasonu Yamanlar tarafında bir tur düşünüyorum, ama çıkışı asfaltdan yapıp araziye geçmek ve Ulucak 'ın o taraflara çıkmayı planlıyorum. MTB ci arkadaşlardan katılmak isteyen olursa memnuniyetle buyursun.

Benim çıkardığım rota da şu şekilde :

yamanlar-rota.jpg

@ratm @cansahin Çizdiğim rota asfalt sanıyordum. Şehir bisikleti ile çamurlu yol zor olur. Pazar günü Sığacık olarak güncelliyorum o zaman. Gelmek isteyen varsa beklerim

Merhabalar. Asım, bornovada oturuyorum. Günlük olarak okula bisikletle gidip geliyorum(Bornova içi yaklaşık günde 7 km) onun dışında fırsat buldukça arkadaşlarla alsancak-bayraklı-karşıyaka gibi akşamüstü turları yapıyoruz. (geçen çarşamba liman inişinde karşılaştığımız abilere selamlar)

28 Ekim Carsamba ogleden sonra tatil...

Hava da guzel gorunuyor. Ruzgar az, yagmursuz ve gunesli bir gun olacak.

Bornova - Cesme turunda eslik etmek isteyen varsa buyursun beklerim. ;)
Not : Tek yon gidecegim. Donus yok.

merhaba ben can. bucada oturuyorum. Carraro sportive 230 kullanıyorum

merhaba ben can. bucada oturuyorum. Carraro sportive 230 kullanıyorum

*** Ata’ya Saygı Bisiklet Yarışmasına katılım için web sayfamızdan ön kayıt yapılacaktır.
*** YARIŞMA ya katılmak isteyenler kesin kayıtlarını KORTEJ başlangıç yeri olan Bahçelievler Uğur Mumcu Parkında kurulacak kayıt masalarımızda saat 11.00 - 12.30 arasında yaptırmak zorundadır.
1.Bölüm: Ata’ya Saygı Bisiklet Halk Korteji ;
1- Bisiklet Kortej’i 08 Kasım 2015 Pazar saat 13:00 de Bahçelievler Uğur Mumcu Parkı önünden ( İnönü caddesi ) hareket edecek, Üçyol dan Karabağlar Ana Caddeye çıkılıp, Buca Kavşağından Şht.Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarına ( Eski Dostluk Bulvarı ) giriş yapılarak Eserkent te Kortej Tur'u son bulacaktır.
2- 6.5 km lik Bisiklet Kortej’i, 7 den 77 ye tüm vatandaşlarımıza açıktır.
3- Katılım formunu dolduran katılımcı ve yarışmacılar, Bahçelievler Uğur Mumcu Parkında kurulacak kayıt masalarımızdan saat 10.00- 11.30 arasında numaralı yeleklerini alacaklardır. Yarışma bölümünde ayrıca numaralı yelek verilmeyecektir.
4-Katılımcılar Kortej ve Yarışmaya kendi Bisikletleriyle katılacaklardır . Kask takmak zorunludur..
5- Kortej halinde yapılacak tura katılanlara günün anısına MADALYA verilecektir.
2.Bölüm : Bisiklet Yarışma ;
1-Bisiklet Yarışmasına Bahçelievler Uğur Mumcu Parkında kurulacak kayıt masalarımızda kaydını yaptırıp numaralı yeleğini almış ve Ataya Saygı Kortejine katılarak turu tamamlayanlar katılabilir.
2-Bisiklet Yarışması ; Şht.Pilot Volkan Koçyiğit Bulvarında yapılacaktır (Eserkent Lunapark Alanı)
3-Bisiklet Yarışması; Bisiklet Kortejinin tamamlanması akabinde (tahmini saat 13.45) başlatılacaktır.
4-Yarışmaya spor tesislerimizde veya (link) web sitemizden dolduracağınız KAYIT FORMU ile ön kayıt yaptırabilirsiniz.
5-18 yaş altı yarışmacılar için KAYIT FORMUNDA yer alan VELİ İZİN BELGESİ’ni veya belgedeki metni A-4 kağıda yazarak veli imzalı olarak yarış günü yetkililere teslim edebilirsiniz.
6-Yarışma öncesi sağlık raporu veya lisansınızı yetkililere ibraz etmek zorunludur.
7-Yarışmaya bisiklet sporuna yakışır kıyafetle, bisikletiniz ve kaskınızla la katılabilirsiniz.
8-Yarışmalar ; 1 Tur 900mt x 2 =1800 mt olmak üzere aşağıdaki kategorilerde yapılacaktır.
Genç Erkek ( 2000-1996 doğumlular ) 6 tur
Büyük Erkek (1995 ve üstü doğumlular ) 8 tur
Bayanlar ( 2000 ve üstü doğumlular) 6 tur
9-Ödül;
**1.lere Tam, 2.lere Yarım, 3.lere Çeyrek Cumhuriyet Altın’ı verilecektir.
10-Yarışmanın kesin kayıtlarından, düzeninden, kurallarından ve sonuçlarının belirlenmesinden Hakem Kurulu tam yetkilidir. Hakem Kurulu gerekli gördüğü hallerde yarışma şartlarını değiştirme hakkına sahiptir.
3.Bölüm : Tören
İzmir Büyükşehir Bld.si Bando Takımı Konseri - Ödül töreni

(link)

Ben Betül, 23 yaşındayım, Bornova'da oturuyorum.

Henüz bisikletim yok, uzun zamandır gönlüme uygun olanı bulamadım. Bu konuda bir şey duyan eden, kendisi satan olursa iletişime geçelim. :)
Bayan bisikletçi burada da çok az gördüğüm kadarıyla.

Güzel turlarda, tanışabilmek dileğiyle. :))

Merhaba
Ben Umut
32 yaşındayım
Bornova Evka4 te oturuyorum
Spezialized sirrus sport kullanmaya başlıyorum (yarın bisikleti teslim alıyorum)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Merhaba
Emre ben
26 yaşında
KARSIYAKA da oturuyorum
bianchi touring m727 kullanıyorum
yakında giant glory advanced almayı düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Geri