Scudo Sports

İzmir

@bdemirkiran Selamlar, bizde öyleyiz. Henüz yeni aldık bisikleti ve yeni binmeye başlayacağız. Turlama fikriniz güzel. İletişime geçelim?

• Beğen
Tepkiler: Dirmil
Scudo
@yalginmustafa Gruba ekledim :)
Nasipse önümüzde pazar günüde güzel bir buluşma/tur planlıyoruz :)

Saatleri uyarsa bende katılabilirim. Bornovadan gelmek biraz sıkıntı olabilir ama takipteyip :)

• Beğen
Tepkiler: Dirmil
VAR ben de 3 ay oldu başlayalı işe gidip geliyorum genelde vaktim olursa da bayraklı-mavişehir arası gidip geliyorum göztepe tarafına da geleceğim de malum daha kesintisiz yol tamamlanamadı ama ksk'den gemiyle gelirim artık

işe gidip gelme fikri hiç de fena gelmedi kulağıma :)

karşıyaka 35.5 çok güzelmiş tam bisiklet sürmelik istanbul da neymiş.:)
20150809_163915.jpg

20150809_163820.jpg
en yakın zamanda bir daha gelecğim

@enes dökmen izmirde bisiklet sürmek güzeldir ama insanların sokaklarda olmadığı saatlerde :) kalabalık zamanlarda sürdünüz mü bilmiyorum,

sahil yolumuz kapalı, turanı kapattılar mavişehirde beton bariyerlerle yolumuzu kapattılar ama biz memnunuz değil mi izmirli bisikletliler sıkıntı yok?

@smyrnoff ankarada otomobillerin bisikletlerin uzerine surulmesi cok normal, cunku biz istanbulda araba kullanirken bile 06 plaka bir arac gordugumuzde olabildigince uzak durmaya calisiyoruz, lakin her an her turlu hatayi yapabiliyorlar. Bir sehirden bu kadar mi cok kotu şoför cikar?
Bir de 41. Istanbul şoförlerinin gordugu yerde hizla uzaklastigi diger plaka.

@serkanoz87 Soruyu ters sormuşsun Serkan...Bisiklet yolunun neresi doğru ki İzmir'de olacaktı...Gerçi haklarını yememk lazım Mavişehirde ki yolu bugün asfaltlayıp bitirdiler ama arıtma tesisin oradaki bariyer duruyor sanırım hala...

Burası turan köprüsünün üzeri değil mi bana mı öyle geliyor. Uzun zamandan beri oradan geçmedim emin olamadım.
http://thegeyik.com/wp-content/uploads/2015/10/Hayat-bir-oyun-olsa-game-over-%C3%A7%C4%B1kacak-insanlar-7.jpg

@D.Mustafa onu yapan belediyenin hay aklına laf olsun diye bisiklet yolu yapmışlar.

yol bisikleti alıcam bursada yıldırım bölgesinde bisiklet yolları yok. mazgal delikleri beni korkutuyor.

@D.Mustafa daha dün geçtim böyle bir şey yok, bildiğin altınyoldan devam yani uzun bir süre dostum

ben de 2-3 gün önce geçtim oradan, korkulukları sökmüşlerdi hani, kimse geçmesin diye de demirden barikat kurmuşlardı.. zemine de demirden bisiklet yolu yapıyorlar sanırım.. az sabredelim bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya merak ediyorum

@Türka¥ naldöken alaybe köprünün ordaki gibi bir şey yapacaklar sanırsam, demir platform ama o kısmı yaptıktan sonrası gene sıkıntı maalesef.

Geri