Scudo Sports

İzmir

Scudo
Güncel.Cumartesi sabahtan turumuz var katılmak isteyen en geç yarın akşama kadar numarasını bana veya Elbrus'a gonderirse iyi olur.. keyifli forumlar

• Beğen
Tepkiler: Elbrus
Nasipse yarın sabah 7-8 gibi inşallah ilk buluşma/tanışma/gezimizi gerçekleştireceğiz gelmek isteyen varsa kapımız daima açık :)
Buluşma sonrası fotoğraflar konu altından paylaşırız :)

• Beğen
Tepkiler: Kensou
Buluşma ve Turdan bazı fotoğraflar.

• Beğen
Tepkiler: Kensou
6 kişiyle neler yapılabilir sorusunun en güzel cevabı bu olurdu sanırım.:)

• Beğen
Arkdaşlar harika olmuş süper fotoğraflar, dediğim gibi bir turunuza mutlaka katılacağım :)

@Anonim Her zaman başımızın üstünde yeriniz var :)

Çok teşekkür ederim @Kensou gelmeyi istiyorum ama işlerimi ayarlamam lazım ama geleceğim mutlaka bi tura :)

@Anonim Önümüzdeki pazar günü bir tur daha düşünüyoruz onu da belirtmek isterim burdan işlerimi ayarlayıp gelmek isterim derseniz bekleriz ;)

@Kensou Evli olunca pazar zor olabilir :) Ama haftasonuna doğru gelebilecek gibi olursam yazarım burdan

Herkese selam,
Akşam ev telaşı derken videoyu ancak yükleyebildim.
Bu ilk tur olduğu için benim gibi arazide video çeken biri için şehir biraz garip geldi, birde özel olarak bu işe zaman ayıramadık.
Ben daha çok ne yeriz, ne içerizin derdindeydim.
Zaten selenin vidayı kırınca tamirciye gelene kadar pek ilgilenemedim kamera işiyle.

Bu başlangıç olsun, gelecek turlarda atlamalar zıplamalar ve sucuk partileri ile devam ederiz. :)

• Beğen
Tepkiler: Kensou ve Elbrus
@Tolga Uşaklı Tolga abim yine yapmıs yapıcagını :) Abi bi sonrakine video boyunca sucukları çekeriz sanırım :D

Hafta sonu turlarında pek performans beklememek lazım, zaten benim performans ile pek işim yok. :)
Yemek ve gezme üzerine kurulu benim bisiklet olayım, tabi biraz kondisyonu artırsam daha iyi olur, sezon açıldı artık, vakit buldukça bineriz.
Asfaltın ulaştığı doğa ile buluşacağımız rotalar planlarız hafta içi, ben denk getirirsem hafta sonu gelirim yine, bonus toplayacağım hafta içi. :)

• Beğen
Tepkiler: tifosi ve Elbrus
@Tolga Uşaklı Eline sağlık abi video güzel olmuş :) , farklı rotalar,yeni mekanlar bizi bekler , nice turlara/nice videolara diyelim o zaman :harika:

Henüz bisikletimizi yeni aldık eşimle, bugün üye oldum daha foruma turu kaçırmışım üzüldüm :) umarım en kısa zamanda bir tur düzenlenir.

Özelden yazdım, şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Merhaba, Mustafa ben. Bornova'da oturuyorum. b'Twin elops 300 kullanıyorum. Şehir hobi turları için..

Bir de Genel bir whatsapp grubu kurulsa keşke :D Bilmiyorum vardır belkide

Geri