Scudo Sports

İzmir

istanbuldaki durum bu:

Büyük boy bisiklet ile seyahat etmek isteyen yolcularımız yoğun saatler dışında (07:30-09:30 ve 16:00-20:30 saatleri dışında) seyahat edebilirler ve bisiklet bedeli olarak 1 jeton ya da akbil ödemeleri gerekmektedir.

Bu da link:
(link)

ben tek biletle gectim gayet sknti olmadi.

• Beğen
Tepkiler: karatag
Scudo
Evet Arkadaşlar Izmir Hakkında Bilgi Sahibi Olan Yokmu? Ve Bu Konuda Yapabilecegimiz Birşeyler Varmıdır En Azından Izbana Vapura Binebilmek Için

@cihan celik

Sirkeciden sonraki raylı sistem almıyor ve fakat Metro alıyor!! Bu, bulunmaz bir nimet! ( Defaen Maslak trafiği ile boğuşarak ormana gitmiş biri olarak konuşuyorum ) Çamurlu bisikletle binecek arkadaşlar!!! Lütfen istirham ediyorum, oto sanayi bölgesinde yıkatıp binin metroya!!! bir iki huysuzun şikayet mailine bakar sonra, yasaklayıverirler...bisikletle bomba patlatılan bir metropoldeyiz..

(Uygun saatte binin, Allah acil şifa versin o güzel insanlara ama eğer müsaitse bazı orta vagonlarda tekerlekli islemle için boşluk oluyor,önceden orayı kapıp, duvardaki kapaklı dolapta rulo halde emniyet kemeri oluyor onunla efendice sabitleyin) Düğüm ile. Yine de başında durun sorumlusu olarak..( işten erken çıkmış mecidiyeköy ablalarının döpiyeslerini kirletmek istemeyiz ) uygun hamlelerle paçalara çamur
değmemesi için azami dikkat gösterin..Lütfen! Bu hakkı koruyun bir daha kazanamayız...

En eski banliyö trenleri: sirkeci-halkalı ve gebze-haydarpaşa hatları da, bisikleti alıyor bir ekstra jeton ile...

Beşiktaş_Üsküdar boğaz motorları: "Turyol" para almıyor bir de, karadenizli eski deli kaptanların; yayla ve bisiklet güzelliğine sempatisinden midir? bakın onu bilemedim :)

• Beğen
Tepkiler: karatag
@Bekir ALTIN

2 mesaj üstüne bakarsan cevap verdim ama tınlamıyosun galiba :mad: vapura biniliyor zaten...

ben diğer arklarında fikirlerini ve bildiklerini paylaşmalarını istemiştim belki bi sey olur elimizden bi şey gelir ve bu vesileyle yasagın kalkmasını sağlayabiliriz diye dünüdüm ist lu ark lar yazınca çıkıştım o yuzden bu arada bugun ızbanı aradım ve bı kac ıstasyonda guvenlıkcılere sordum arkadaslarıma sordum gereken bılgıyı aldım vu bununla ılgılıde nereyle gorusmemız gerekıyorsa arkadaslar yardımcı olursa elimden geleni yapmak isterim tabi bunu toplu şekilde yapmak lazım.

• Beğen
Tepkiler: ZekiAlper
İstanbul'da İDO bu konuda görgüsüzün önde gideni.. Yönetici kadrosu köyünde bisiklet görmeden Audi Mercedes sahibi olmuş olabilir. Bisikleti 'extra bagaj' olarak niteliyor ve 3 TL. alıyorlar. Bazı hatlarda yolcu ücretinden fazla bisiklete para ödemiş oluyorsunuz. Norveç'den aldıkları gemilerin klozetlerini söküp alaturka tuvalet takana kadar arka güverteye bisiklet parkı koysalar hayır dua alacaklar. Ama bisiklet 'caizmidir' diye şeyhlerine sormaları gerekebilir...

ya bizimkiler otobuste insanı tasıyamıyo bisikleti nası taşıcaklar :D adamlar king ya avrupa insanı böyle olsa gerek vatandaşı düşünüyolar

Arkadaşlar Biz Talep Etmedikten sonra böle bir aparatın Toplu taşıma araclarına takılması hayal olur.

• Beğen
Tepkiler: turist
Evt Amerıka Oldugunu Bılıyorum Batuhan :d Işte Bende O Yuzden Bu Konuy Actım Buyuklerımız Veya Bı Cok ınsan Toplanıp Bı Seyler Yapsın Dıye

önümüzdeki hafta sonu önce ankara sonrada izmir'deyim inşallah.önünden geçicem bu mağzanın mutlaka uğramayı düşünüyorum sağolun timur bey

Merhaba arkadaslar.
Temmuz 2nci yari ve Augustos'ta Davutlarda olacagim.
Uzun zamandir esim ve oglum gormedigimden bisiklet tura fazla vakit harcamak istemiyorum.O yuzden sabah erken saatte (oglum uykudayken)yuzmeyi ve kosmayi dusunuyorum.Benimle 2500-3000 metre yuzme veya 10-12 km kosmayi isteyenler varsa buyrun gelsinler.
Selamlar.

• Beğen
Tepkiler: Talha Ateş
@Frédéric LAPOİNTE

2500-3000 metre yüzmek çok çok iyi bir rakam, ben bu kadar mesafeye tek seferde alamam şahsen....:D

@TALHA ATEŞ

Evet yorulmak istiyorum;2500 metre durmadan 1 saatte havuzda yuzdugum mesafe.
Bi de Ironman'in yuzme mesafesi 3800 oldugundan, ona yaklasmak istiyorum:)

Geri