Scudo Sports

İzmir

Scudo
Alican Karadaş. Gaziemirde oturuyorum, yaşım 16. Bisikletimi henüz almadım, alınca turlara katılmayı düşünüyorum. Tüm İzmirlilere selam! :)

@Bedreddin

Merhaba,

Ben Uşak ta ikamet ediyorum. Biz 4-5 kişilik bir ekiple hemen her Cumartesi 40 - 50 km kadar gidiyoruz. 11 Haziran C.Tesi Narlıdere civarında olacağım. Turumu kaçırmak istemiyorum. Aklımdan geçen plan, sabah 07:30 da hareket ile Çeşme otoyolunda pedal çevirmek. Bu konuda önerisi olan var mıdır.

Selamlar
Veli Gökdere.

Merhaba Veli bey,Çeşme otoyolu'nda bende birkaç kez sürdüm tavsiye etmiyorum. yalnızsanız çok zevksiz ve kahır dolu oluyor üstelik bisikletliler otoyola giremez vs. diye biliyorum ama bu önemsiz :D...Zevkini çıkarmak istiyorsanız sahil yolundan gidin kesinlikle ama köpeklere dikkat edin derim nerden çıkacakları hiç belli olmuyor...

Baktım kimse güncellemiyor ben güncelleyeyim dedim.

TARİH : 09 Haziran 2011
GÜN : Perşembe akşamı
TOPLANMA SAATİ : 20:00
TOPLANMA YERİ : Karşıyaka iskele
GÜZERGAH : Karşıyaka iskele – Naldöken – Turan – Altınyol bisiklet yolu – Alsancak bisiklet yolu – Kemeraltı hisarönü

EN DÜŞÜK SICAKLIK : 24°C
EN YÜKSEK SICAKLIK : 35°C
HAVA : AZ BULUTLU
RÜZGAR HIZI: GÜNEYDOĞUDAN 9 KM/SA.
TOPLAM MESAFE: 30 KM
TUR ZORLUK DERECESİ: 4 (DÜZ ASFALT YOL)

TUR SORUMLUSU: BÜLENT KARADAĞ
YEDEK TUR SORUMLUSU: YUSUF HİTİT

HİSARÖNÜ'NDE MOLA SÜRESİ MAX. 60 DAKİKADIR.

NOT: Gerekli hallerde Tur Değişikliği Egepedal Kurucuları Tarafından yapılır, Tüm katılımcılarımıza duyurulur. (Zorluk derecesi 10 üzerinden değerlendirilmiştir)

(link)

Karşıyaka'dan selamlar.. Bisikletim SSE 2011. Öğleden sonra (12:18 arası) beraber gezmek isteyen Karşıyaka, Bostanlı, Mavişehir'den arkadaşlar bana mesaj atabilirler : )

@randie

Hoşgeldin kardeş. Yarın Ege Pedal'ın düzenlediği Emiralem turu var. Oray a gidebilirsin. Detaylı bilgi için (link).

Selamlar arkadaşlar güzelyalıda ikamet ediyorum.Bisiklet işine yeni başlayacağım ve bilgim sıfır bu konuda.yardım edecek olanlardan bol bol yardım bekliyorum :)

Merhaba Herkese,

Arkadaslar Izmir'de urun yelpazesi genis bisiklet giyim magazalari hangileridir ve nerededirler?

Soyle gittigimiz zaman bir cok seyi bir arada bulabilecegimiz bir magaza olsa cok iyi olurdu.

Keyifli surusler..

• Beğen
Tepkiler: Doğukan KARBAL
Karşıyakada Seda bisiklet var. Reyon olarak geniş bir yer arı yorsan Doruk Bisiklet'e gitmeni tavsiye ederim. Zaten sahıpleri aynı. Yardımcıda olurlar. :)

• Beğen
Tepkiler: OZHAN ESEN
Merhaba arkadaşlar, benm her gün yolum düşmüyor o taraflara fakat pedallamaya bir hafta önce haber almak suretiyle ne zaman çağırsanız gelirim yaz boyunca

Aliağa'lı bisikletçiler ses verin...:D....Ben turlara başladım küçükten...Ayarlayıp takılalım birlikte kısmetse...

Merhaba ismim Bekir, 22 yaşındayım, elektrik teknisyeniyim, Görece Göçmen Konutlarında Oturuyorum. Güzel izmirin güzel insanları oturduğum yeri bilmeyenininz vardir :) her neyse cok isteyerek ve beğenerek aldığım whistle bisikletimle aranıza bügün katılmış bulunmaktayım herkese bol pedallar see you... ;)

@gökhan saraç

ben biraz araştırma yaptım,Serinkuyu mezarlığını geçince, Çiğli istikametine doğru sağda Karşıyaka Jandarma karakol binasının yanında,tam karşısında opet istasyonu var, oraya yolu düşen mutlaka uğrasın.
(link)
ben dün gittim,fiyatlar gerçekten inanılmaz uygun,daha önce hiç gitmemiştim, özellikle tayt ve forma alacak arkadaşlar mutlaka uğrasın,almak şart değil,fabrikanın içerisinde satış mağazası var,deneme kabinide mevcut.ben kendime tayt ve iki adetde forma aldım,bana fikir veren sayın Gökhan beye teşekkürler.

Herkese merhabalar. İsmim Emre. Buraya yazdım diye hatırlıyorum ama yazmamışım. İzmir Bornovada oturuyorum. Merida Tfs 300 D aldım bu sıra zorunlu ara verdim. Forumdan yapılacak organizasyonlara müsait oldukça severek katılırım. Görüşmek üzere, hoşçakalın.

İzmir ilinde faaliyet gösteren ve Maier Sports, Forvert, Gonso, US40 gibi dünyaca ünlü markalar için üretim yapan firmamız ile ilgili ayrıntılı bilgiye web sayfamızdaki ilgili bağlantılardan ulaşabilirsiniz.

Teşekkürler. Şimdi baktım gayet iyi ürünler fiyatları göremedim. Denk geldiğimizde inceler alış veriş yaparız.

• Beğen
Tepkiler: OZHAN ESEN
Geri