Scudo Sports

İzmir

Scudo
karşıyaka tarafına da bekleriz :)
isterseniz feribotla bostanlıya geçip ordan bisiklet yoluyla sasalı turu yapabilirsiniz, ya da daha uzun mesafe istiyoruz derseniz üçkuyulardan sasalıya kadar devam edebilirsiniz.
bostanlıdan itibaren ayrılmış bir bisiklet yolu olduğu için (her ne kadar bazen yayalar işgal ediyor da olsa) daha rahat ve güvenli şekilde pedallayabilirsiniz ;)

• Beğen
Tepkiler: erdo aydın
@ Can KAYATÜRK , çok teşekkürler. harita oldukça işimize yarayacak fikir verme açısından.

@ başar akten , üstad aslında çıkacağımız ilk rotalardan birisi de sasalı. Söylemiş olduğun gibi feribot vasıtasıyla gelmeyi düşünüyorduk. Hiç belli olmaz, belki de bu haftasonu o rotayı takip edebiliriz :)

• Beğen
Tepkiler: başar akten
mrb sevgili bisiklet dostları,

29 mayıs 2011 itibarı ile çarşamba akşamı bisikletçileri (çab) ile herhangi bir ilişiğim kalmamıştır. bu açıklamayı yapmak zorunda kaldım, çünkü hala grupla ilgili cep tel ve e-mail yoluyla benden bilgi almak isteyenler oluyor. lütfen bu grupla bağlantı kurmak için facebookta bulunan sayfasına üye olunuz.

tşk, bol bisikletli günler,

seçkin erden
yrd doç dr
ege üni makine müh böl

Bekir ALTIN Peki ne kadar mesafe gidip gelebilirsiniz?

Arkadaşlar bu forumda GAziemir den kimse yok heralde.

@erdo aydın

rica ederim araştırırsanız daha kapsamlı harita siteleri bulabilirsiniz bi tane biliyordum ama aklıma gelmiyor şimdi eğim falanda gösteriyordu

• Beğen
Tepkiler: erdo aydın
Merhaba; hafta sonları bahsettiğiniz tura katılabilirim. 2 arkadaşım daha var. ne tarafa gidiyorsun. istersen haberleşelim.

Yer yön önemli değil.

Ürkmez , Sığacık , Urla.......

Bu taraflar uzun gelir derseniz Orhanlı köyüne kadar gidip gelebiliriz.O taraf toplamda 60 km yi bulur.

@steqpage

Mesaj sayım yeterli olmadığından forum özel mesajlarına cevap yazamıyorum kusura bakma. bende maalesef Bianchi Pioneer mtb var. zaten şu an satılık. sattıktan sonra yol için uygun bişeyler alıcam. tur teklifin için şunu söyleyim. ortalama hızım bu bisiklet ile 20-22 km saatte. sen çok daha fazla değilsen sana eşlik edebilirim.

Tmm dır illa basıp gidecek değiliz keyif işi zaten.Kaldıki bisiklete değil üzerindekine bakacaksınız millet bizim beğenmediğimiz bisikletlerle tura çıkıyor. :)

Gaziemirin neresindesiniz?

Merhabalar

Adım Özgür 33 yaşındayım evliyim , hatay-bahçeliver de oturuyorum
İşyerim Alsancakta , haftada 1-2 gün işime bisikletimle gidiyorum,

Bisikletim Bianchi Esprit ,
Haftasonu sabah saat 6 ile 7.30 arası göztepe , inciraltı alsancak güzergahında turluyorum.

En kısa sürede uzun bir tura çıkmak istiyorum

Görüşmek üzere,

http://img18.imageshack.us/img18/8637/img0280iz.jpg

@steqpage

Biraz geç oldu ama sabah 6da arkadaşımla Ahmetbeyli tarafına gidip gelicez. Mesajı okursan Kipanın karşısında eski Migrosun arsasında sabah 6-6.10 arası buluşuruz.

Merhabalar

Ben Burak,İzmir Buca'da oturuyorum.Bucadaki Dokuz Eylül'lülerden biriyim.Ama farkım burada sürekli ikamet ediyor olmam:)
Emektar bir bisikletim var,bilenleriniz vardır 1999 Bianchi Penta.Kullanıyor muyum? İnanın çok az.Çok az çünkü buraya gelmeden önceki şehrim Yalova'yla Buca'yı karşılaştırınca gerçekten sıkıntı çekiyorsunuz.Yalova'nın hem küçük şehir olması ve de deniz kenarında bulunması,motorlu araç girişi olmayan yolları sahip olması bisiklet sürmek için çok elverişliydi.

Neyse,bu arada Mazda yarışmasında 2. gelerek Trek 7.1 Fx bisikleti de kazanmış bulunuyorum.Bunun da etkisi var siteye üye olmamda.Ürün daha elime geçmediği için (Eylül de teslim edeceklermiş) tam yorum yapamıyorum.Hatta şuan için bu bisikleti kullanıp kullanmayacağımdan da emin değilim,hakkını verebileceğimi pek sanmıyorum:)

Tekrar hepinize merhaba,güvenli sürüşler;)

• Beğen
Tepkiler: Darth Sirrus
Gece 3 e kadar oturmama rağmen girip buraya bakmak aklıma gelmedi sanırım gidip gelmişsinizdir.

Evet. 2 kişi Ahmetbeyli plajına kadar gidip geldik.güzeldi. toplam 90 km yaptık. haftaya pazar tekrar haberleşebiliriz...

selamlar hoşgeldiniz aramıza :D

bu forumdan kendinize bilgi anlamında çok şey katacağınızı düşünüyorum forumdan da takip ederseniz turlar geziler buluşmalar düzenleniyor izmirde de gayet eğelnceli aktiviteler gerçekleştirebilirsiniz ayrıca tebrik ederim güzel bir ödül kazanmışssınız hakkını veremeyecek bişey yok boş kaldıkça hatta ilerleyen zamanlarda özellikle zaman ayırarak bisiklet ile pedal çevirin yeter

• Beğen
Tepkiler: Burak Deniz Binay
Yücel bey;

Size iletişim için gerekli bilgileri gönderdim pm ile.

Güzelbahçe Sitler son durakta oturuyorum Bianchi scorpionum var 12 yaşındayım isteyenlerle sahilde sürebiliriz

Geri