Scudo Sports

İzmir

Scudo
@Kağan YAVUZ

Hayir; sadece kalbim normalden biraz daha yavas attigini biliyorum.
2500 metre biraz antrenman'la o kadar zor degil.

http://i1096.photobucket.com/albums/g336/gencosmanbircan/261929_122791764474602_100002313379807_192427_4713927_n.jpg

Etkinlik Adı: Bisikletlerle Tokat -Almus Gölü
Etkinlik başlangıç tarihi : 22.07.2011 Cuma Akşam 20:00
Başlangıç Yeri : Muko Motor ve Bisiklet Evi Önü-Malatya
Bitiş tarihi : 24.07.2011 Pazar: 14:00 Tokat Merkez
Turun içerisinde Bisikletlerle katedilecek mesafe Km: 160 km
Malatyadan katılacaklar için Turun toplam maliyeti 100 TL dir
Tokat Merkezden katılacaklar için 50 TL dir

22.07.2011 akşamı saat 20:00 da bisikletler ve bisikletçiler Malatyadan araçlarla Tokata hareket edeceklerdir. Saat 00:30 sularında Tokat Merkeze yakın bir yerde çadırlar kurulacak ve sabah erkenden 05:30 da Tokat Merkeze hareket edilecektir.Diğer illerden gelecek bisiklet dostlarıyla 06:00 da Tokat Şehirler Arası Terminalinde buluşularak Almus gölüne doğru yola konulacaktır. Almus gölünün çevresi dolaşılıp Gölgeli kasabasında bize tahsis edilecek yerde çadırlarımızı kuracağız.Öğlen yemeği yenildikten sonra akşama kadar serbest zaman verilecektir bu serbest zaman içerisinde bisikletçiler gölde yüzebilir yada Gölgeli çevresinde yayla gezisi yapabilirler. 24.07.2011 Pazar günü sabah kahvaltı yapıldıktan sonra Gölgeliden çıkılarak Tokat merkeze hareket edilecektir hep birlikte öğle yemeği yendikten sonra etkinlik sona erecektir.Etkinliğimiz tüm bisiklet dostlarına açıktır,bisiklete gönül vermiş herkesi bekliyoruz.

Turla ilgili geniş bilgi ve katılım bildirimi için : Genç Osman Bircan 0 533 572 01 26
Mustafa Ekici 0 533 921 88 20

Tur için gerken malzemeler

1- Şart Olan malzemeler

Kask
Ön ve arka ışıklar
Bisiklet Anahtarları Seti
Yama Seti
2 Adet yedek iç lastik
Gece konaklamalarında kullanılmak üzere kalın giysiler
Çadır
Uyku Tulumu
Mat

2- İsteğe Bağlı Malzemeler

Kaşık
Çatal
Bıçak
Bir tane tabak
Islak Mendil
Güneş Kremi
Yüzecek arkadaşlar Mayo yada Şort alsınlar
Treking ayakkabıları
Terlik
Gözlük şapka
ve benzerleri...

Bu yaz halamızın yazlıgına gidecektik ama geciktiler bizde onlar gelene kadar kamp için gerekli ne varsa alıp çandarlı yakınında kamp kurabilecegimiz biyer arıyoruz... Orayı bilen tanıyan birileri varsa yardımcı olurlarmı en geç pazartesi yola çıkmayı düşünüyoruz...Otobüsle gelicez bisiklete izin vermedi aileler :(

Ben Menderesden Gelıyorum Su An Halkapınardayım Bırazdan Bornovaya Dogru Hareket Etcem 1 Gun Orda Kalıp Pazar Gunu Menderese Donucem Dogukan ıstersen Pazar Gunu Bı Bornova Turu Yada Karsıyaka Falan Yapabılırız :d

Merhaba iyi forumlar.

İzmir bornovada çarşamba akşamları olan bisiklet turları halen devam ediyor mu?
Mesela bu çarşamba var mı ve konuyla ilgili kiminle görüşebilirim?

Cevaplayan arkadaslara simdiden tesekkürler.

selam arkadaşlar akşamları sahil yolunda gezecek tur arkadaşları arıyorum

Ben dün akşam orda bol bol gezdim, mavi - beyaz - siyah kadrolu bi Whistle görmüştüm o sizdiniz sanırım :)

İzmir Performans Grubu adında bi grup oluşturuldu fakat katılımcısı az, 2-3 gün oluyo. İlgilenirseniz bu akşam saat 7'de Saat Kulesi'nde olun :)

Trafiğin sadece motorlu araçlardan oluşmadığını, Bisiklet, kaykay,tekerli sandalye hatta yayaların bile yollarda hakkı olduğunu hatırlatmak amacıyla bütün dünya şehirleri gibi biz de

30.07.2011 Cumartesi Saat 17:00 Saat kulesinde buluşuyoruz. Düdüklerle, balonlarla,süslerle Geleneksel Bisiklet Şenliği haline gelen bu etkinliği kaçırmayalım.

Trafikte saygı görmek istiyorsak var olduğumuzu ve sayıca hiç de az olmadığımızı gösterelim.

Ayrıntılar için: (link)
ve
(link)

Merhabalar tekrardan.

Her sabah 6 da bisiklete biniorum.Gaziemir çıkışlı.

Yol arkadaşı olmak isteyen olursa hayır demem.Hatta sevinirim.

Hafta içi hafta sonu fark etmez.En azından 60-70 km lik turlar yapabiliriz.

merhabalar
uzun bir süredir cvp yazan olmamış
Ben Özgür 33 yaşındayım işyerim alsancakta evim hatay üçyolda
Cuma günleri işe bisikletimle gidiyorum,
Cmt ve pazar sabah 6 dan 7,7.30 a kadar bisikletimle geziyorum
Hafta içi de erken kalkıp işten önce 1-2 saatlik gezmek isteynler varsa bana katılabilir e-mail : oz78tr@gail.com

Ben Eşlik Etmek Isterdim Ama çalışıyorum Hadı Onuda Gectım Her Sabah Bisiklet Kullanabılırım Ama O Kadar Uzun Tura Cıkamam

Arkadaşlar merhaba.
Hem forumda, hemde bisiklet dünyasında yeniyim. Eşimle beraber henüz yeni atıldık bu maceraya. Yani pek bilgim yok bu konularda. Eşimin bisikleti Carraro 503 Met , benim ise Bianchi Toledo. Çok fikir sahibi olmadığımız için güvendiğimiz bir satıcının tavsiyesi üzerine aldık bisikletlerimizi.
Şu sıralar şehiriçinde kısa turlarla kullanıyoruz.
Benim sormak istediğim birşey var. Araba vasıtasıyla sürekli çevreyolunu kullandığımız için üçkuyular - çeşmealtı normal yolunun durumunu pek bilmiyoruz. Acaba o yolu kullananlar biraz fikir verebilir mi.? Bisiklet için güvenlimi ve zorluk seviyesi ne düzeyde. Yeni olduğumuz için bilinçsiz olarak çıkmayı istemedik.
Tavsiye ve fikirleriniz için şimdiden çok teşekkür ederim. Umarım uzun soluklu paylaşımlarda bulunuruz. İyi günler.

öncelikle hoşgeldiniz,
ben Bornova da oturuyorum,gerçi bizi bayraklı'ya bağladılar ya neyse orası uzun hikaye.
Oturduğum yerden, Urla-Zeytinalanı'na bisikletim ile çok sık gelip gidiyorum.
Naçizane bir kaç cümle söylemek istiyorum,
Üçkuyular vapur iskelesinden otabanın hemen kenarındaki yani tel örgünün hemen yanındaki Bahçelerarası yolunu kullanırsanız,Narlıdere viyadüklerinin oraya kadar trafiğe takılmadan gidersiniz.yol hem tehna,hem de trafik ışığı yok.sadece Güzelbahçe de biraz sıkışıklık olur.yol düz,karşınızdan rüzgar esebilir.Güzelbahçe bitimi,Urla başlangıcında yol dört şerit oluyor, rahat rahat fakat burada da yol mıcırlı.Zeytinalanı sapağından sonra yaklaşık bir yıldır Çeşmealtına gitmedim,yol şuan ne durumda bilmiyorum.sağdan tek sıra halinde giderseniz zorlanacağınızı zannetmem.
Bisiklet dünyasında yeniyim demişiniz,eğer km. olarak başarırım, giderim, kondisyonumuz var diyorsanız google earth dan mesafeyi ölçüp ona göre hareket edin.
gidiş istikametinde karşınızdan rüzgar eserse şaşırmayın,dönüşte aynı rüzgar arkadan esecek diye güvenmeyin, herşey olabilir,yani yine karşıdan eserse hiç ama hiç şaşırmayın.
saygılar,umarım sizinle yolda karşılaşırız.

• Beğen
Tepkiler: erdo aydın
Erken bir saatte yol almaya başlarsak sanırım kısa molalarla gidip gelebiliriz. Artık uzun mesafelere bir şekilde başlamamız gerekiyor.
Çok teşekkürler görüşleriniz için. Umarım karşılaşmak mümkün olur :)

Geri