Scudo Sports

İzmir

Merhabalar ben ozan.Yeşilyurt'ta otururum,Ege'de okurum,yukarıdaki şahısla geziler düzenlemeye çalışırım ve gezerdururum."Amatör Bisiklet Hareketi"mize katılmanızı temenni ederiz,gezilerimizde birbirimizi yakından tanımayı çok isteriz:p :p :p

• Beğen
Tepkiler: simplonmurat
Scudo
Aranıza İzmir Gaziemir'den katılıyorum, evimde işyerimde gaziemirdedir , sigorta acenteliğim var , başkaaaa ; ufak ufak hafta sonu arkadaşımla geziniyoruz , yeni arkadaşlar tanımak ve grup halinde turlar yapmak istiyoruz . Sanırım şimdilik bu kadar yeter :)

• Beğen
Bisiklet severler merhaba.Ben bornova'da oturuyorum.Bisiklet sporunda daha yeniyim.Keşke daha erken yaşlarda başlasaydım:) En yakın sürede gezilere katılmayı düşünüyorum.
Herkeze iyi pedallar.

• Beğen
Selam,

Gökalp İÇER. Hatay da oturuyorum, Bornova da çalışıyorum, mavişehir de antrenman yapıyorum :)

her türlü pedal organizasyonunda bulunmak isterim..

hoşgeldiniz egenin incisi izmiri bisiklet tepesinde keşfetmenin hazzını hiçbiryerde bulamayacağınızın garantisi benden....

@kaskay

Bende Atakentteyim.Sanırım evlerimizin arasında 1 km bile uzaklık yok.Ayrıca şu anda Bostanlı-Sasalı Doğal Yaşam Parkı arası 20 km. lik bir bisiklet yolu yapılıyor.

• Beğen
ben murat. moscow'da oturuyorum. bisiklete binmeyi çok seviyorum.lakin burada öyle bir imkanım yok. sakın bisikleti bırakmayın yoksa acaip kilo almaya başlıyorsunuz. şuan 83 kilo oldum.hemde bu kiloyu 1.5 yıl içinde aldım.önceden 63kg dım. :)))

Ben istiyorum , ekledim bile hatta ... Ama ben sana yetişemem diyorsun :p nasıl olcak bu iş :)

• Beğen
Merhaba herkeze forumu tesadüfen gördüm ve hemen üye oldum.
İsmim Eren, bornovada oturuyorum. İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsün Mak. Müh. Araştırma Görevlisiyim. Mosso exquisite kadro üzerine toplama bir bisiklet kullanıyorum. Motorsiklet kullnıyorum ama yeni bir bisikletçi sayılırım. Bisikletle vakit bulabildikçe güzelbahçe, manastır, çatalkaya parkurlarına gidiyorum. Bu aralar gözdem çiçekliköy-izmir kent ormanı-evka 3 parkuru. Bu parkurlarda beraber sürebileceğim arkadaşlarla tanışmak isterim. Tabiki arada geziler yapıldığınıda okudum. Umarım en kısa zamanda bunlarda birisinde görüşürüz.
Herkeze iyi forumlar...

uzun zamandan sonra tekrar aranıza döndüm yakında bir bmx'im olacak abimin arkadaşı bana verecek int kesik olduğu için hiç uğrayamadım foruma ben baran izmirdeyim 13 yş (yeni bmx ustası adayı)zaten bu yaz bir bmx alacağım

foruma hoşgeldin.Hayalindeki bisiklete en kısa zamanda kavuşman dileğiyle.

yeni bmx ustası adayı nasıl oluyor merak ettim açıkçası:)
eğer yeni başlıyorsan acemi eğer ustaysan yıllardır bu iş ile ilgilisindir.
foruma hoşgeldin;)

tüm izmirli bisikletsever arkadaşlara selamlarımı sunarım ben gürçeşmeden yusuf 37 yaşındayım aranıza katılmaktan çok mutluyum henüz bir bisikletim yok kardeşimin uzun yıllar yatan bisan ihlas mountain cat bisikleti var ilk etapta onu elden geçirip antreman yapmak istiyorum sonraları inşallah gezi tur vs birlikte olur tanışırız saygı ve sevgilerimle

• Beğen
artan bir ivmeyle İzmir'de aramıza yeni birilerinin katılması çok sevindirici.Derneğin turlarını takip edin derim.Onun dışında Amatör Bisiklet Hareketi vb. turlara da göz atın derim.

Geri