Scudo Sports

İzmir

27 Ağustos Cumartesi günü otobüsle saat 13:00 gibi İzmir'e varmış olacağım ve yanımda bisikletim de olacak. Hava kararmadan Çeşme'ye bisikletle gitmek istiyorum. Önce izmir'den Urla'ya yine otobüsle gider, oradan Çeşme'ye bisiklet sürerim diye düşündüm. İzmir'den Urla'ya otobüs yok ama minibüsler ve ESHOT otobüsleri var sanırım. Bisiklet alırlar mı? Ya da bisikletim yanımda hangi toplu taşıma aracıyla İzmir'den Urla'ya geçebilirim?

Izmir-cesme arasi zorluk olarak en fazla 6/10'dur. Macera arama, atla bisikletine bas pedala

• Beğen
Tepkiler: bis212
Scudo
27 Ağustos Cumartesi günü otobüsle saat 13:00 gibi İzmir'e varmış olacağım ve yanımda bisikletim de olacak. Hava kararmadan Çeşme'ye bisikletle gitmek istiyorum. Önce izmir'den Urla'ya yine otobüsle gider, oradan Çeşme'ye bisiklet sürerim diye düşündüm. İzmir'den Urla'ya otobüs yok ama minibüsler ve ESHOT otobüsleri var sanırım. Bisiklet alırlar mı? Ya da bisikletim yanımda hangi toplu taşıma aracıyla İzmir'den Urla'ya geçebilirim?
Otogardan Bornova metroya kestirmeden gelin haritadan kolaylıkla yolu bulursunuz. Bornova metrodan son durağa kadar gidin, Fahrettin Altayda inip 32km düz yolda sürerek Urlaya varırsınız.

istanbuldan geliyor iseniz manisa kavşağında inin ege üniversitesinden metroya binin fahrettin altay da (son durak) inin ve çeşmeye kadar sürün. zaten urladan sonra başlıyor rampalar :)

İzmir Urla arası fazla değil ama, Urla'dan Çeşme'ye bisiklete gideceğim ve bir önceki geceyi otobüste yolda geçirip biraz yorgun olacağımdan Urla'ya kadar toplu taşıma ile gitmeyi istiyorum :) Nohutalan'da da 250m'lik bir tırmanış var sanırım, o yüzden yolu kısaltmak istiyorum.
Tepekahve tırmanışını atlamak istiyorsanız. :) Barbaros köyüne giden araca binmeniz lazım. Ama öyle yaparsan da 20 km yol kalıyor zaten

ızmırlılerın olduğu ve surus yapabilecek ınsanlara denk gelme umıdıyle whatsapp grubu felan var mı

• Beğen
Tepkiler: TemmuzHD
Corelli piere 1.0 bisiklet var. Bulabildiğim özelliklerini yazıyorum :

Arka Vites
SHIMANO TX35
Ön Vites
SUNRUN FD-QD-22
Vites Kolu
MICROSHIFT REVOSHIFTER 25-7 21 VİTES
Lastik
CST MEGHNA 700X38 C
Jant
DACRON DOUBLE WALL​

Almayı düşündüğüm parçalar ;
(link)

Lastik hakkında fikrim yok zırhlı lastikler neye göre iyi bilmiyorum uygun fiyatlı bunu bulabildim.

Xbyc 709 Kırmızı Şehir Bisikleti Lastik Zırhı 700X38
(link)

bu lastiğe uyar mı bilmiyorum ölçüler doğru fakat jant hakkında bilgi verilmemiş bazı şerit satıcıları jantlarını yazmış uyar mı ?

700x38 iç lastik olarak (link)
iç lastikte neye göre seçim yapılır bilmiyorum uygun olarak bunu gördüm .

sizlerin daha iyi önerileri veya şunu yapsan daha iyi dediğiniz şeyler var mı ?
Patlamaları önlemek adına elimden geleni yapmak istiyorum patlamaz diye bir şey yok ama günde 2 kere patlamasından sıkıldım yama yapmaktan bıktım en azından bu dediğim işlemleri yaparsam içimde bahanem kalmaz yol cidden bozuk ben ne yapayım derim.

Selamlar herkese tanışmamız böyle olmasa daha iyi olacaktı :)

2012'den beri İzmir'de bisiklete biniyorum. Bir anlık ihmalim sonucu sürekli evde sakladığım bisikletim çalındı. gören duyan olursa bilgi verirse sevinirim. Lokasyon Bornova Ergene Mah. Aşık Veysel Parkı yakını

267191 dosyayı görüntüle
Daha öncesinde bisikleti satışa sunmuş muydunuz ?

Bu başlık pek aktif değil ama yine de yazayım dedim bi hareket olsun .
Bende izmir de yaşıyorum kışları .
küçükken bmx bisikletim vardı. taşınınca yıllarca bisikletsiz yaşadım şimdi. Katlanır bi bisiklet aldım arabanın bagajına koyayım, kolay taşıyayım diye . Bi aktivite olursa ufaktan ucundan bende katılmayı isterim

Ben de yazayım o zaman. Yarı zamanlı izmirde yaşamaya başlıyorum. Çiğli den ev tuttum bisikleti getirmedim daha ama ocak sonuna doğru getiririm tahminim. Genelde nerelerde takılıyoruz yol bisikletiyle. Hafta sonu urla yolunda gördüm bikaç gurup. Karşıyaka çiğli taraflarında neresi var bisiklet yolları harici? Beraber süreriz bir ara umarım

Ben de yazayım o zaman. Yarı zamanlı izmirde yaşamaya başlıyorum. Çiğli den ev tuttum bisikleti getirmedim daha ama ocak sonuna doğru getiririm tahminim. Genelde nerelerde takılıyoruz yol bisikletiyle. Hafta sonu urla yolunda gördüm bikaç gurup. Karşıyaka çiğli taraflarında neresi var bisiklet yolları harici? Beraber süreriz bir ara umarım
Bence siz sayın @seko35.50 'la iletişime geçin.

Ne hikmetse "otuzbeş buçuk" diye okuyorum sizin takma adı. O kadar soyutluyorsunuz kendinizi İzmir'den ama sütün beyaz olduğu kadar orasıda İzmir sayın @seko35.50 . Plakanızda 35 yazıyor. 😄

Ne hikmetse "otuzbeş buçuk" diye okuyorum sizin takma adı. O kadar soyutluyorsunuz kendinizi İzmir'den ama sütün beyaz olduğu kadar orasıda İzmir sayın @seko35.50 . Plakanızda 35 yazıyor. 😄

beyaz-white-300x180.jpg
sut-beyazi-300x180.jpg

Çok fark var bence.

Şaka tabii. Karşıyaka'da yaşayan biri olarak artık her yer birbirine bitişik hale gelmiş ve her yöre birbiriyle kaynaşmışken buçuk ayrımını anlamsız buluyorum. Hem 35.5 tam sayıya yuvarlayınca 36 yapar, Kars olur. 35.1 falan olsaydı İzmir'e yakın ama ondan biraz uzak olurdu.

Milletin dinine küfreden bari Müslüman olsa.
Sen nerelisin Cemal Çe harfi.

Milletin dinine küfreden bari Müslüman olsa.
Sen nerelisin Cemal Çe harfi.
Afyonkarahisar/Dinar (03 F) doğumlu,
İzmir (35) büyümeli,
Sivas (58) ve Kayseri (38) gezinmeli,
France/Nord pas de Calais (59) yaşamalı
bir zerre bile değilim şu evrende. 😅

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
Hoş geldin kardeşim Kuşcenneti İzmir deki en aktif rotaların başında gelir. Sasalı da bisikletçi kahvesi var (Flamingo kafe Aponun yeri) Karagöl var biraz zor bir rotadır ama bağımlı olursun çok güzeldir.

Millete 35.5 un hesabını soruyon da Dinar'ın plaka harfi olan "F" yi niye kullanıyon :snzdglsn:
Başka sorum yok hakim bey.
Yahu göz var izan var. Dinar'dan Afyonkarahisar'a arabayla 3 saat.😁

• Kızgın
Tepkiler: hamlet2006
Yahu göz var izan var. Dinar'dan Afyonkarahisar'a arabayla 3 saat.😁
İzmir ile Karşıya arasında da gocaman körfez var.

Hem trafikte Konak merkezden Karşıyaka'ya kaç saatte gidebileceksin.Ondan daha kısa sürede Dinar'dan Afyon'a varırsın

Sen benle başa çıkabilir misin? ;)

• Kızgın
Tepkiler: Cemal Ç.
Hoş geldin kardeşim Kuşcenneti İzmir deki en aktif rotaların başında gelir. Sasalı da bisikletçi kahvesi var (Flamingo kafe Aponun yeri) Karagöl var biraz zor bir rotadır ama bağımlı olursun çok güzeldir.
Sasalı'dan sonra Kuş cennetine giderken o düzlükte kafa rüzgarına denk gelinirse pek kolay olmuyor. 10 km/sa hızla zor gidiyordum.😅

Yani sayın @Cemal Ç. mevzuyu nasıl 35 buçuğa bağladın anlaşılır gibi deeel:komik: ilk açarken oraya bir nick koyalım diye yapmışımdır ne diye soyutluyalım,ki nacizane ben kemeraltının en ücra köşelerinde başladık iş haytımıza sonra alsancağın en burjuva sokaklarına geçtik ama kutsal torpaklar gibisini göremedik:cool: bilmem anlatabildimmi:komik: şaka tabiki beni hemşehrilerimle düşman etmeyemi geldin sen ya😘

Geri