Selam,ne kadar rahat yazmışsınızMerhaba,
Uzaktan çalıştığım için beni Ankara'ya bağlayan bir şey kalmadı, İzmir'e mi taşınsam diyorum...
İzmir'de bisiklet sürmek nasıldır? Ankara ile kıyas yapabilecek biri var mı? 🙂
Arabam olmayacak ve toplu taşımaları metro dışında tercih etmiyorum. Bisiklet ile gidip gelmek istiyorum her yere. Bende oluşan bir fikir Ankara genel olarak daha bakımlı ve daha geniş yollara sahip gibi bunun avantajı ile sanki İzmir'den daha rahat gibi bir düşünce oluşturuyor...
İzmir'de bisiklet yolları var ama çok yetersiz olduğunu düşünüyorum bunun dışında yollarda gitmek nasıl oluyor?
Yazdıklarınızı dikkatlice okudum hakikaten İzmir beklentilerinize cevap verecek yeterliliğe sahip değil,denizimiz varmı var,kendine has yerlisinin üzerine yapışmış bir kültürel yapısı varmı var,çok pompalanıp gereksiz meth edildiği için imrenilen bir şehirmiyiz? maalesef aldatmaca ama evet,7,fakat ekonomik olarak iş hacmi olarak koca bir köyüz! İş ve ekonomi kaygınız yoksa emekli olunca paraları ezmeye gelenlerin ilk tercihi olduk!@seko35.50
Bizim de uzun zamandır Dikili'de yazlık var gittiğimde nefes alamam. Geçen hafta oradaydım bütün hafta uyuşuk uyuşuk yatıyordum sıcaktan gerçekten çok fenaydı. Aslında Antalya'dan v.b. daha çekilir bir sıcak var İzmir'de ama Ankara bu konuda cennet kaçıyor. Dayanamadım döndüm Ankara'nın kupkuru sıcağına. Gölge'de olduğun sürece sıcağı anlamıyorsun bile. 😆
Ülkemiz cennet diyoruz ama o güzelliklerin keyfini gerek ekonomik gerek kültürel sebeplerden çıkaramıyoruz ki... Nefes alamaz oldum şu ülkede. Kaldı ki daha önce yurtdışına çıkmaktan vazgeçmiştim şu anda çok pişmanım!
Yarın 38 derece olacakmış. Bikeİzmir topluluğuyla Karagöl'e tırmanmaya çalışacağım. 😅sonra çok sıcak nem çok,
Hadi rastgele,ben sabahtan bi çıkarım her zamanki gibi hafif olur çünkü 10 saat mesai varYarın 38 derece olacakmış. Bikeİzmir topluluğuyla Karagöl'e tırmanmaya çalışacağım. 😅
Bişey olmaz panik yok 😅Yarın 38 derece olacakmış. Bikeİzmir topluluğuyla Karagöl'e tırmanmaya çalışacağım. 😅
Merhaba,
Uzaktan çalıştığım için beni Ankara'ya bağlayan bir şey kalmadı, İzmir'e mi taşınsam diyorum...
Arabam olmayacak ve toplu taşımaları metro dışında tercih etmiyorum. Bisiklet ile gidip gelmek istiyorum her yere. Bende oluşan bir fikir Ankara genel olarak daha bakımlı ve daha geniş yollara sahip gibi bunun avantajı ile sanki İzmir'den daha rahat gibi bir düşünce oluşturuyor...
İzmir'de bisiklet yolları var ama çok yetersiz olduğunu düşünüyorum bunun dışında yollarda gitmek nasıl oluyor?
Cemal , @hamlet2006 hiç bisiklet sürüyor mu? İzmire gelmişken ,bir yiğitlik yap ara sıra da olsa , Süleyman Paşayı yanına al. Eksikleri varsa öğret, unuttukları varsa hatırlat.Yarın 38 derece olacakmış. Bikeİzmir topluluğuyla Karagöl'e tırmanmaya çalışacağım. 😅
Ne yazık ki gözümle gördüğüm kadarıyla hiç zamanı yok. Zaman bulsada kondisyonum yok diyor. Yine de kendi bilir değil mi sayın @hamlet2006 ?Cemal , @hamlet2006 hiç bisiklet sürüyor mu? İzmire gelmişken ,bir yiğitlik yap ara sıra da olsa , Süleyman Paşayı yanına al. Eksikleri varsa öğret, unuttukları varsa hatırlat.![]()
Merhaba,
Şu cümleden bile ortaya karışık 100 tane mesaj çıkarır, birbirlerinin kuyruğuna bile deydirtmezdim emme, hiç zamanım yok. Bu mesaja bile şimdi cevap yazabiliyorum.Eksikleri varsa öğret, unuttukları varsa hatırlat.![]()
İzmir Urla arası fazla değil ama, Urla'dan Çeşme'ye bisiklete gideceğim ve bir önceki geceyi otobüste yolda geçirip biraz yorgun olacağımdan Urla'ya kadar toplu taşıma ile gitmeyi istiyorumSayın @bis212 bazı belediye otobüslerinde bisiklet taşıyıcı bulunuyormuş ama fazla değil İzmir~Urla arası. Sürerek bile rahat gidersiniz yani.
Bazen kafa rüzgarı sert oluyor o kadar. 😅
Sanırım İzmir Otgarında ineceksiniz..27 Ağustos Cumartesi günü otobüsle saat 13:00 gibi İzmir'e varmış olacağım ve yanımda bisikletim de olacak. Hava kararmadan Çeşme'ye bisikletle gitmek istiyorum. Önce izmir'den Urla'ya yine otobüsle gider, oradan Çeşme'ye bisiklet sürerim diye düşündüm. İzmir'den Urla'ya otobüs yok ama minibüsler ve ESHOT otobüsleri var sanırım. Bisiklet alırlar mı? Ya da bisikletim yanımda hangi toplu taşıma aracıyla İzmir'den Urla'ya geçebilirim?