Scudo Sports

İzmir

Sayın @Memcoş48 öncelikle kutlu olsun. Ancak özellikle gidon yükseltme parçasına boşa masraf etmeyin derim. Dağ bisikleti zaten görece dik tutar insanı. En fazla açılı dümen (gidon) boğazı ve ara parçalar (spacerlar) ekleyerek sorunu çözersiniz.
Güle güle binin bu arada.😅
Tebrik ve tavsiyeniz için çok teşekkür ederim. Bisikletimi bir süre kullanayım eğer rahat edemezsem gidon konusundaki önerinizi dikkate alırım. Sağlıklı günler dilerim.

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50
Selamlar herkese tanışmamız böyle olmasa daha iyi olacaktı :)

2012'den beri İzmir'de bisiklete biniyorum. Bir anlık ihmalim sonucu sürekli evde sakladığım bisikletim çalındı. gören duyan olursa bilgi verirse sevinirim. Lokasyon Bornova Ergene Mah. Aşık Veysel Parkı yakını

Ekran görüntüsü 2021-06-16 123844.png

Selamlar herkese tanışmamız böyle olmasa daha iyi olacaktı :)

2012'den beri İzmir'de bisiklete biniyorum. Bir anlık ihmalim sonucu sürekli evde sakladığım bisikletim çalındı. gören duyan olursa bilgi verirse sevinirim. Lokasyon Bornova Ergene Mah. Aşık Veysel Parkı yakını

267191 dosyayı görüntüle
Geçmiş olsun inşallah bulunur.

• Beğen
Tepkiler: Aykut cancan
Merhabalar izmirde jant akordlarımı tel gerginliğini vs kontrol ederek yapabilecek kaliteli önerdiğiniz bir yer varmı dır ?

Merhabalar izmirde jant akordlarımı tel gerginliğini vs kontrol ederek yapabilecek kaliteli önerdiğiniz bir yer varmı dır ?
Forumda biri vardı ama adını hatırlayamadım, özür dilerim.

Merhaba,
Alaybey'de Brobike var. Ben henüz akord ayarı yaptırmadım ama tension aleti olduğunu kendileri söylemişti. Çoğu bisikletçi genelde tel gerginliğini parmakla kontrol ettiğinden hassas olmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
izmirde oturupta bisiklet sürmek isteyen arkadaşlar pm atsın lütfen kendi çapımızda grup kurup gezebiliriz şuan @erman35 abi ile birlikte izmirde turlamaktayız
İlk turun özeti yaklaşık 60 km yaptık saat 17de başlayıp 20.30 gibi evdeydik çok keyf aldım teşekkür ederim kendi adıma
Gidiş
1623869506382.jpg
Dönüş
1623869573188.jpg

o zevk bana ait @erman35 abi
gelmek isteyipte utanan çekinen olmasın bizbize takılıyoruz sadece pm atmanız yeterli isterseniz whatsapp grubu da kurabiliriz
İnşAllah 12 temmuzda uçak iniyor. Uçağa hazır bineyim isterseniz, havaalanından alırsınız bir zahmet. 😅
@hamlet2006 'yı unutmayın, sürükleyin yine getirin.🤣

• Hahaha
  • Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve Fys
izmirde oturupta bisiklet sürmek isteyen arkadaşlar pm atsın lütfen kendi çapımızda grup kurup gezebiliriz şuan @erman35 abi ile birlikte izmirde turlamaktayız
PM atamıyorum, galiba yetkilendirmeden dolayı.

• Beğen
Tepkiler: Fys
Geri