Scudo Sports

İzmir

Scudo
izmirde nereden alırsanız bi şeyler alın ama izmir bisiklet adlı yer var oradan birşey almayın insanları salak yerine koyup sıfır yerine kullanılmış ürünler satmaya çalışıyorlar bana yaptılar 15 20 lira için insanları enayi yerine koyuyorlar birde biz satmak istesek hep gereksiz ürünleri satarız gibi şeyler söylüyorlar aktif pedal var seda bisiklet var kadans bisiklet var bunları öneririm

@LanaLis izmir'deki bisikletçi popülasyon sürekli bir artış eğiliminde o yüzden turların yapıldığı yerlerde irili ufaklı bir çok sürücü muhakkak oluyor . Üçkuyular engelli parkı,sasalı piknik alanı,Çiçekli köyü ve devamı , Kemalpaşa çevresindeki köyler . Hem arabayla hemde bisikletle buralarda kimse olmaz diye düşünürken birilerine rastgelmişimdir

@LanaLis Evet ıssız,arada bir bisikletçilere denk gelip selamlaşıyorum.Bir kere de yanımdan patır patır gürültü yaparak geçen yavru yaban domuzu biraz korkuttu beni,muhtemelen ben de onu korkutmuşumdur.

biadam,girişte sorun yok.Bisikletle giriliyor.Girişte,Bisim'in kiralık bisikletleri var isteyen alıyor.

bence en iyisi bir bisiklet grubuna katılmanız :)

Ben en çok karşıyaka - inciralti -müze gemileri . Diğeri de karşıyaka -sasalı - kuş cenneti buralara gidiyorum ama şu sıra tramvay çalışmaları yüzünden karşıyaka bostanlı civarı çok kötü durumda pek gidesim gelmiyor

ben en çok girne aksoy ve bostanlı yolunu kullanıyorum ve bostanlıda geziyorum başka yerdeki arabalar rahat bırakmıyor pek buralar biraz daha rahat oluyor bostanlıya giden yol sahilden biraz bozuk ama olsun bazende o bölgeden mavişehirede geçebilirsiniz

@fthugr23
hocam, 2011 de aldığım ürünleri hala kullandığım için gitmedim.

Merhaba, ben Muhammed. Aslında İstanbul'dayım fakat yazları ailemin yanına İzmir'e geliyorum. Bayraklı-Karşıyaka arasında Naldökende oturuyorum.

Merhabaaa tüm izmirrlilerr.. ;):)
Bende Bircan bisklet sürme olayında da yeni sayılırım ama hepiniz gibi azimliyim ve aşkla biniyorum.
İzmir hatayda yaşıyorum genelde incir altı alsancak arasında bisiklet sürüyorum şimdilikk..
Kendinize iyi bakınn.. :srnsml:

• Beğen
Tepkiler: bulut ve Tugrae
Herkese merhaba ben Erman,
Mühendisim ve Seyrek'te oturuyorum. Henüz çok fazla yol yapmamış olsam da genelde Çiğli AOSB - Seyrek arası yalnız başıma işe gidiş gelişlerde bisiklet kullanıyorum.

Merhaba
adım Muhammed eren
izmir karşıyaka'da oturuyorum
dağ bisikleti sürüyorum
genellikle sasalı bisiklet yolunda sürüyorum aranızda yeniyim bu arada
İyi forumlar.

Haftaya cumartesi Konak'tan Güzelbahçe'ye doğru turlamak isteyen var mı? (Tur arkadaşı aranıyor) :)

arkadaşlar merhaba,
malum bitmeyen kesintisiz sahil bisiklet yolumuz çalışmalar nedeniyle delik teşik olmuş durumda. özellikle güzel yalı tarafında sürekli kaza haberleri geliyor. özellikle akşamları ışıklandırma vs olmayan bisiklet yolunda moloz yığınları asfalttan toprağa aniden dönmesi vs vs.. çalışmalar sırasınca daha dikkatli olmamızda fayda diye düşünüyorum..

• Beğen
Tepkiler: timurdigital
Açıkçası bu ülkede sadece çalışma olduğu zaman değil, tüm zamanlarda tetikte olmak gerekiyor. Yeşil ışık yandığında sağı solu kontrol etmek yetmiyor yani, bi de yukarıya bakmak gerekiyor.. :D

Kazasız belasız sürüşler :)

orası öyle tabi ama cidden son haftalarda çok ciddi yaralanmalara yol açan kazalar olduğundan dolayı belkide o bölgeyi bilmeyenlere bilgilendirme olabilsin diye paylaşmak istedim,

• Beğen
Tepkiler: ternium
Serkan hocam,uyarınız için teşekkürler,o güzergahta yayalarında yürüdüğü yeri hiç kullanmadım,kaldırımın hemen sağından gidiyorum,yol ile arasında yaklaşık 50 cm. mesafe var,orası iyi. şu an çalışma olduğu için son halini görmedim.
İzmir de kesintisiz veya kesintili bisiklet yolu hiç bir zaman bitmeyecek.
zaten bitse de, yayalar yürüyecek,çekil desen,küfürü veya dayağı yersin,çünkü kaskı başına taktın mı,ya turist yada marslı zannediyorlar.
2010 yılındaki kaynak
(link) bu kaynağın aslı büyükşehir belediyesinin resmi sayfasında da vardı,eski mesajlarım da kaybolup gitmediyse duruyordur.
ben bornovada oturduğum için,bu linkte bornova için yazan hiç bir şey gerçekleşmedi, gerçekleşmeyecek.

Selam,
An itibariyle forumdaki en yeni üyeyim.
Mithatpaşa, Küçükyalı'dan her yere katlanır bisikletimle gitmekteyim.

Geri