Scudo Sports

İzmir

Merhaba tanıtmış olmak için bari tanıyalım kendimizi... eninde sonunda kürkçü dükkanına döneceğim çünkü. İsmim Mehmet Karşıyakalıyım. Yıllardır Ankara, Erzurum, Kars da çalıştım şimdi e artık İzmir e donerim derken devleti Âli beni KKTC yolladı. Ama bekle beni İzmir 2 sene sonra ordayim ;)

Scudo
Yolladım hocam hala geçerlimi bilmiyorum ama şu mavişehir florya ilersine ışıklandırma koysalar iyi olucak geceleri alacakaranlık oluyor.

Başvurdum hepinize iyi pedallar :)

Varsa karşıyakadayım birlikte sürmek isteyenler özel mesaj ile iletişime geçebilir.

Bende Karşıyakadayım, sabah 6dan öğlen 11,12ye kadar (kısa da olabilir) gezmek isteyen olursa arkadaş arıyorum :)

Geçen kuş cennetine gittim, insan tek başına sıkılıyor

• Beğen
Tepkiler: xDodo
Slm bende bucadayim. Genelde 2 kmlik turlar yapiorum. Cok cabuk yoruluyorum.

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: uguryilmaz144
Ben Yavuz. Yaşım 22. Karşıyakalıyım, Antalya'da okuyorum. Karşıyakadayım Eylül ortasına kadar. Genelde tek başıma sürerim fakat nasip olursa sizlerle de sürmek isterim.

Selam arkadaşlar. Ben Uğur yaşım 27 bayraklıda oturuyorum hergün işe bisiklet ile gidip geliyorum. Akşam vakitleri bayraklı sahilden meles deltasına kadar olan bisiklet yolunda gidip geliyorum arada Alsancak konak arası sürüyorum beraber pedallamak isteyen arkadaşlarla müsait zamanlarımızda tanışıp tur yapmak isterim.

Ekim ayına kadar izmirde sonra İstanbul'a
Genelde güzelbahçeden batıya pedallarım aksam gün batımına yakın :)

Boşuna yazmayın arkadaşlar. Aradan geçen onca zamana rağmen kimsenin bir yere eklendiği yok.

İzmir-Urla arası 35 km. Urla’dan itibaren ise Kuşçular,(link) ve Yağcılar köylerinden geçen harika bir parkur var. Orman içinden geçen yollar, her geçtiğinizde insana terapi gibi geliyor. İsteyen olursa runtastic'ten rotayı atabilirim.

• Beğen
Tepkiler: KUTAY67 ve ventiol
@Cenk Yiğit

evet katılıyorum, izmir bu yaz çok fena bisikletçi yaptı, üreme dönemleri olabilir, yola cam kırığı atınca çok saldırgan oluyolar yalnız benden söylemesi. dağların denize dik geldiği kıyı bölgelerinde iribaşlar, şehir merkezi ve karasal iklime yaklaştıkça küçük başlara rastlayabilirsiniz. bu sayede ıssız rotalar korkutucu olmakdan çıkabilir.

inciraltından sonra sahilden urla mordoğan yönü çok keyifli, otoyola çıkmadan tabiiki yan yollardan, özellikle gece ya da 22:00 dan sonra yollar genelde bomboş oluyo, sessiz sessiz gidyorsunuz, güzelbahçeden seferihisara dönüş yoluda çok güzel, ama yine trafiğin az olduğu saatlerde gidilmeli, yol normalda çok pürüzlü olmasına rağmen emniyet şeridinin sol kısmında düzgün pürüzsüz yüzeyler oluşmuş

• Beğen
Tepkiler: Deniz Duman
Ben güzelbahçede oturuyorum hep batıya dogru turlarım kısa tur atacaksam çeşmealtı uzun olcaksa iyte alt yoldan başıklı ova eski yol yani. Gece gercekten güzel oluyor serin ve bomboş :) geçen gün özbek torasan yaptım gayet güzel bir rota idi.
@Tasogare

Bu rotada çok güzel :) ama ben urlada oturuyorum en kısa zamanda bi karaburunu dolaşıcam :) sadece karaburun yarımadası ortalama 130km felan olmalı :Dkaraburun-472x300.jpg

@Uğur Ertürk
Cok inis cikisli o rota havalarin serinlemesi lazim:D az gitmedim o yollardan

Arabayla:p

@deadlistcach

Bende tofaşla çıktım geçen pazar denize gidek diye.. Araba inanılmaz zorlandı yaa :D eğer yolun düşerse kısa bi tur yaparız :D

@Uğur Ertürk
Arabaylami:D:D

Önümüzdeki hafta olabilir şu sıralar milasra calisiyorum:confused:

Geri