Scudo Sports

İzmir - antalya turu öneriler

Bayramdan hemen sonra pazartesi günü izmir-antalya turuna çıkıyoruz bizde. katılmak isteyen olursa ulaşabilir.

• Beğen
Tepkiler: Mehmet Çakır
Scudo
@xaresx genelde otobüsle taşınıyor, uçaktaki prosedürleri bilmiyorum. Otobüs firması olarakta kamil koç en çok tercih edilen

Merhaba,

@ogeday13 Kaş-Alanya turunu 2 gün önce bitirdim. Kaş-Demre arasında çok rampa var. Buraya dikkat etmeni ve yola çıkmadan önce rampa antrenmanı yapmanı öneriyorum.

Şimdiden iyi yolculuklar.

@cyan1 önerin için çok teşekkür ederim. Hemen notumu aldım :)

Sanırım konaklamayı çadırda yaptın, kaldığın yerleri rotanı falan kısa özet geçer misin

otobus bısıklet ıcın ekstra bır ucret ıstıyormu

@xaresx istemezler çünkü her yolcunun belli kg bagaj hakkı var. Bu zamana kadar bisiklet için ek ücret veren görmedim

@ogeday13

Denize ve merkeze yakın olması nedeniyle Kaş'ta çadırda kaldım. Diğer yerlerde pansiyon, otel veya öğretmen evinde kaldım. Kaş'ta çadır yeri için 45 tl ödemişken, Demre'de öğretmen evinde kahvaltı dahil 45 tl ödedim. D400 yolunu kullanarak Kaş-Demre-Finike-Kemer-Antalya-Belek-Side ve Alanya'da konakladım.

Not: Kemer-Antalya arasını uyuya kalmam ve mesafenin uzun olması nedeniyle otobüsle geçtim. Ayrıca, farklı bir sorun olursa yanıtlamaya çalışırım.

@xaresx Kamil Koç'la İstanbul-Kaş arası ve Alanya İstanbul arası sorunsuz ve ücretsiz bir şekilde bisikleti taşıyabildim.

• Beğen
Tepkiler: xaresx ve ogeday13
Ogeday 13 merhaba uzun zamandan beri kafamdaki yolculuk fikrini yazmissiniz tesekkur ederim. Ben istanbul pendikte yasiyorum. Ogretmenim. Kron tx 500 tur bisikletim var. Burdan antalyaya gitmeyi cok istiyorum. Size iki sorum olacak birinvisi bu bisiklet oyle bir yolculuk icin uygunmu ikincisi bu yolculuklukta eslik edecek arkadas ariyosaniz konusabiliriz.

Ariycam dostum aksam ama cok erken cikiyosun bana uymaz :( ama yolculugunun detaylarini ogrenmek usterim

onve arka lastıklerı takıpo çıkartmayı denedım kolayca cıkıyor ve takılıyormus otobusten once denemek ıstedım ama sımdıde frenden surtle sesı gelıyor lastıkler rahat degıl ne yapmalı

Pabuçlarla oyna muhtemelen lastiği çıkarıp taktığında kaymış olabilir @xaresx

O zaman bulaşma bence bir bilene göster, Disk fren sıkıntılı biraz başına sorun çıkarmasın

ben yapıcam yolda servıs fıln bulamam ogrenmem lazım herseyı

Disk fren sıkıntılı ama, ben
v - fren kullandığımdan pek anlamıyorum. Kendi başına söküp takarak da anlayacağını sanmıyorum Disk freni

@xaresx güzergah belli oldu mu? Bana da geçmiş yılların izinlerinden kullandırdılar aniden. Kısa bir tur da ben düşünüyorum. Yarın veya ertesi gün çıkıyorum.

selam ben alanyadan ızmıre kadar dusunuyorum gucum nerde bıter bılemem yarın cıkmak ıstıyordum ama elektrıkle ılgılı ceza geldı mecbur pazartersıyı beklıcem yanı beraber cıkma olasılıgımız var

En basitinden yanınızda biber gazı taşıyın bu 5-10 tl civarında olandan.Hayat kurtarır ;) Hem insani varlıklar hem de hayvani varlıklardan.Kendi turumda köpek saldırılarına karşı kullandım ve etkilidir.Keyifli turlar..

Geri