Scudo Sports

İzmir - antalya turu öneriler

kopek ıcın bı alet aldım kedılerde pek ıse yaramadı )) kopeklerde denemdım bıber gazıda aldım

Scudo
@xaresx Alanya'dan başlayacakmışsın karşılaşamayız o zaman. Son hazırlıkları yapıyorum ben de. Aslında bi hazırlık yaptığım da yok ocak alacağım sadece.

ucuz benzinli ocak bulsam alıcam bnde ...sen nerden baslıcaksın

• Beğen
Tepkiler: S.Koca
sonunda yarın 6 arabası alanya mahmutlara bılet aldım gıdıyorum okard ulke gezdım hıc hazılıksız 2 gun onceden karar verıp gıttgım oldu bu tur ıcın 10 gun tatılımden hazırlık ıcn zaman kaybettım ve 1500 tl bısıklet ve ekıpmanlara para harcadım )))) hem pahalı hem konforsuz yolu sectım ))) bakalım popo seleye ne kadar dayanabılcek ))) olmadı denız kenarında adır kurar guneslenırım ınsallah oralardada kıyılar sezlong mafyasının elıne gecmemıstır ...

xaresx şimdiden kazasız belasız hayırlı yolculuklar :)

Rota çok güzel fakat çok sıcak mevsim seçmişsin. Sabah erken saatlerde ve ikindi den sonra yol almak mantıklı. Öğlen sıcağını güzel ve serin dinlenme alanlarında geçirmek iyi olur. Şimdiden başarılar.

slm bende bu hafta antalya - fethiye arası likya yolunda tur yapmayı planlıyorum. Tur u ile denke gelen varsa beraber yapabiliriz.

@xaresx size isterseniz kemer - fethiye arası belki kemerden sonra izmir e kadar katılabilirim.

yarın mahmutlrda olucm telım 5061444544 bundan sonra ınternete pek gıremem cunku

ya otobuse yannyatirdilar icim gitti 15 saat sonunda hala saglam kalacagini ancak umuyorum ))

@xaresx hocam kötüyü getirme aklına :) sapa sağlam alırsın bagajdan

• Beğen
Tepkiler: xaresx
Ben de tam tersi olmak koşuluyla geçen hafta bir rota çizmiştim. Gelecek sene yaz aylarında düşünüyorum ben. Kumluca'dan yani bitiş noktanızdan başlayıp, Çeşmeye gitmeye çalışacağım.

Kaş'a geldikten sonra, Gömbeye oradan da Elmalıya geçmenizi tavsiye edebilirim. Oradan da Finikeye inişe geçersiniz. Sağlam tırmanışlar olacaktır, ancak turun sonuna yaklaşmış olacaksınız, zor bir +90 km harika olacaktır.
Uygulanabilirliği tartışılır. :)

foto veya yazilar ancak 1 2 ay sonra olabilir cunku internetim yok arada belesini bulursam yuklerim ....gidicem yerler hakkinda hic birsey okumadim o yuzden baya enterasan gecicek zorlanacagim o belli

@xaresx turunu gerçekten çok merak ediyorum.

Kazasız belasız hayırlı yolculuklar :)

@buraktekerli
Tur süresince konaklama işini nasıl hallettin? çadırda mı kaldın?

yorucu ama pisman degilim keske 20 li uaslarda yapsaydim bunu ...asil yokus kismina yarindan sonra kemer civari gecicem..

Dosyalar

• FB_IMG_1436897423837.jpg
    FB_IMG_1436897423837.jpg
    78 KB · Okunma: 77
Heybenizi decathlon dan mı aldınız? Memnun musunuz?

Geri