Scudo Sports

İzmir - antalya turu öneriler

dekatlandan aldim idare eder ....fermuarlari garip kopabiliyor...

Scudo
@xaresx

hocam deme öyle biz 30 lu yaşlardakilerin şevkini kırma :) turunda başarılar tekerin düz bassın

izlenim guzel biiskletle seyahat ucuz olmuyor kolayda olmuyor ama sikayetci degilim.hic bir in arastirma yapmadim nerde trak orda birakiyorum genelde plajlarda bir kere dagin basinda bir kere camide uyudum , ilginc koylarda kaldim , hic bir yokusu pedalla cikamadim biiskleti ittiririyorum , bu bolgede bolca cesme var su sorun degil yemekte gunluk 40 tl civarinda oluyor , burasina turkiye diyemem daha cok rusya ingiltere filan denilenebilir , dedigim gibi hic birseyi onceden planlamadan keyfime gore takiliyorum...farkli insanlarla tanisiyorum ama en ilginci camide kalirken sabah namazindan cikan bir amcanin once elini dizime sonra yavas yavas onlere kaydirmasiydi ulen koca sehirde namaza gelen bir kisi vardi oda ibne cikti ))

Dosyalar

• 20150718_133247.jpg
    20150718_133247.jpg
    242,8 KB · Okunma: 72
  • 20150716_194518.jpg
    20150716_194518.jpg
    166,3 KB · Okunma: 70
  • 20150714_103836.jpg
    20150714_103836.jpg
    175,7 KB · Okunma: 67
@xaresx rotanı da kabataslak paylaşırsan sevinirim.

Bu arada cami de kalma bir daha aman :D

@xaresx Yemek işini kendin haketmezsen günlük en az 20 TL gider. Benim tavsiyem en az bir öğün konserve falan alıp onlarla idare et. Kahvaltıyı da çoğunlukla zeytin-peynir-domates şeklinde halledersen masraflar azalır iyice.

@ogeday13 sizin tarih ve rota kesinleşti mi?

• Beğen
Tepkiler: ogeday13
@S.Koca nın yemek konusundaki tavsiyelerine katılıyorum.

Yola çıkış tarihim muhtemelen 5 ağustos olacak. Daha otobüs biletimi almadım.

@ogeday13 Tam rota ve tarih belli olunca bildirirseniz sevinirim. Sanırım izinli olacağın 5-12 Ağustos arası.

@ogeday13 Telefondan yazınca yanlış olmuş kusura bakmayın. Ben 1 hafta izinli olacağım denk getirebilirsem bir kısmında size eşlik edebilirim.

yemek 40 tl civari restoran kullanmak zorundayim , markettende alsaniz ayni oluyor...makarna ve ekmeke abanirsaniz o baska...benim vucut yavas yavas pes etme durumunda koycegize kadar gelebildim bodruma varabilecegimi pek zannetmiyorum ....bakalim ne olacak.. yolda durup dururken su verenlerin verduklerini icmeyin ben ictim asfaltta yayildim 2 3 saat kendime gelemedim....bugun ayrica kene yapisti hastaneye gittim aldilar tahlil yaptilar sokaklarda yatmanin boylede bir sikintisi var dikkat edin...gocek zenginlere peskes cekilmis bu uzucuydu...incirler olmaya basladi tura baslayacaklar acele etsinler

https://www.facebook.com/photo.php?fbid=942638542460809&set=ms.c.eJw9j9kRBEEIQjPa8rbNP7GZlWb~_fIWgTFh5T4xap~_dvwA4ucoEdfGSWTcgG7k~%3BPN1MPWcWi5CT9qmAj5~%3Bo1LhvyhH7DfaHf97~_Yon42j~%3B~_~%3BA3Tmea9u9fH~_lwMe1z9L0R~_OffaLWNa7fxIs9EvvPbt9xpDXSW7kcx99gn3GBvrtO7F9WukPXz39AV~_YWCY~-.bps.a.942637835794213.1073741830.100001440150240&type=1&theater ah be abicim helal olsun sana... alanyadan çıkmışsın öğretmensin büyük ihtimalle o çeşme başında tanıştığım güzel abi sensin. çıralıdan 6-7 km önce idi karşılaşmıştık.hatırladığını umarak , diğer arkadaşım olymposdan sonra geri döndü bende demreye kadar gidip antalyaya döndüm.umarım başka bir turda tekrar karşılaşırız.yedigöllere hazırlık yapıyorum yetişebilirsen :) iyi yollar abicim

@xaresx çok geçmiş olsun. Kene nerede yapıştı. Konaklamayı çadırda yapmıyor musun?
Bir de saat kaç aralığında pedallıyorsun? Sıcaklık etkiliyor mu?

Peki neden İzmir'den Antalya'ya doğru gidiyorsunuz da Antalya'dan İzmire doğru değil?

5 Ağustosta iki arkadaş Fethiye'den çıkıp ay boyunca Çanakkale'ye doğru pedallama planı yaptık da..

@mervankızıl İlk aklıma öyle bir Rota geldi. Hem fark eder mi İzmir'den veya Antalya'dan başlamak?

Arkadaşlar,
Ağustos ayında çıkacağım izmir -Antalya turunun rotasını oluşturdum. Ancak kafama takıldı. Sizce Antalya'dan İzmir'e doğru bir rota mı izlemek mantıklı yoksa İzmir Antalya mı?

• Beğen
Tepkiler: mervan kızıl
Ben de bilmiyorum ve meraktayım.. Ağustosta rüzgar faktörü ne kadar bilinebilir ve de etkilidir acaba? Ya da sıcaklık faktörü.. Vs..

@ogeday13 Fethiye'den sonrası için şunu söyleyeyim Antalya istikameti bana kolay ve keyifli gelmişti oldukça. Bir zorluk yaşamayacağını düşünüyorum. Yine Muğla-Fethiye arası da Fethiye-Muğla arasından kolay gelmişti bana. Ters istikamette Eğimi karşılaştırıp karar verebilirsin.

• Beğen
Öncelikle amacın için seni tebrik ederim.Hemen hemen aynı rotayı bir arkadaşımla planlıyorum.Paylaşımların olursaa takipte olacağım umarım bize ışık olur bu yolculuğun.Şimdiden turunda başarılar :)

• Beğen
Geri