Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
Hahahahah nasıl yakalandık yahu gözlükde takmıştım oysa yakalanmamak için:)
Abi benim güzergaha beklerim Bostancı Caddebostan 4.5 km ortalama hız 15 dolmuşlara makas ortalamsı 50 :) eh artık burdada yakarsak motoru işimiz feci abi, sabahları bisikletle işe gidebilmek en büyük keyif fırsatı olanlara tavsiye ederim,görüşmek üzere

ortalama hız 15 dolmuşlara makas ortalamsı 50
arkadaşlar korkutmayın beni, hayatımda bi kerecik 80 dk devamlı pedal çevirdim, onda da 30 km ortalama ile gittim alanya triatlonunda o kadar... :) Aranıza katılınca Sabiha'daki molanın sonuna yetişicem heralde.. :)
09 mayıs Belgrad ve 16 Mayıs Riva'da koşu yarışları var, sanırım 22 mayıs'ta ilk denememi yapıcam sizlerle..

@Ulaş Önol

Ulaş bey hiç moralinizi bozmayın, bende gruba katıldığımda ancak 30km ortalama ile 150 km gidebiliyordum, Hakan beyin makarna tarifinden sonra çok hızlandım, sizinde başarabileceğinize eminim , saygılar

@Ahmet Gökdere
Farkındayım abi de kıskançlıkdan çatlıyorum, roket atar gibisin ben de kağnı arabası gibiyim, rüzgarını yakalayabileceğimi bilsem geleceğimde gelince moralim bozulacak diye kaçıyorum ama şu makarna üzeri bol dondurmalı tarifleri bir uygulamaya başlıyım geleceğim :) :)

@Alp Aslan
Alp cim Hakan ım makara ben makarna-mangal çalışması tarifi veriyorum, sen beni toz duman edersin alpim yapmışlığında var biliyosun:D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve hız
@Ahmet Gökdere

ya ya ya hocam yine radara yakalandın, bu akşam,yine yasak kesim haaa:D :D
bülent abim yetiiiiiş:)
yeni verdiğin gözlükler,her nekadarda gündüz,kafamı,döndürüyorsada,akşamları,uzağı iyi görüyor:D :D :D

www.caddebike.com

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@hız
o kadarda sıkı giyindim tanınmayım diye Alp imin taktiği uyguladım hatunların yanından geçerken göbeğimi içime çektim ama yinede senden kaçamamışım Muhammed hocam:D :D

• Beğen
Tepkiler: Alp Aslan ve hız
@Ahmet Gökdere

benden kaçmaaaaaz,
hocam şaka bir yana
harbiden seni tebrik ediyorum,o saatde yolda olmak apayrı bir olay,
bende alpimle,ve kardeşim seçgin vede perşembe akşamı gurubuiyle köfte turu yaptık, osırada seni yolda gördük,yinede tebrikler

işte arkadaşlar olay budur:in:

Geri