Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
@Ahmet Gökdere

yarın sabiha turuna gel Ahmet Hocam hem recoveri babında Yasin ' imin tabiriylen ..:D

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Mustafa İçdağ
Mustafa abi yarın gelsene beraber bineriz sonunda biraz nefes alacak boşluk buldum olmadı haftaya boş olursam karşıya geçerim görüşürüz herkese iyi akşamlar

@Tolga Gürgün
yarın sabah gruplayım Tolga hocam sabihadan sonra 1780 mlik tepeören dağına tırmanmayı planlıyorum

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
@Ahmet Gökdere
Ohhh sonunda Ahmet abinin rüzgarını görebileceğim aylardır hasret kalmıştım:)

• Beğen
Tepkiler: Ahmet Gökdere
@Alp Aslan

Cumartesi Kemerburgaz ekibi ile çıktık, Pazar günüde sabah 7.00 de Beşiktaş'dan çıkıp Hacı Osman bayırı-bahçeköy- sahil dönüş yapıcam. Erken dönmem lazım. Haftaya görüşürüz.

bu gün bisikletle değil,motorumla guruba eşlik ettim,dizim haala geçmedi,
keyfliyidi,gelen herkese teşekkür

bostancıdan,küçükyalıya kadar,bizi takip eden köpekde,enteresan bi durum oldu,
zavallı hayvan,bu güzel gurubu görünce,olaya dayanamadı tabi:D :D

resimleri yarın yüklerim,iyi akşamlar

Merhaba arkadaşlar,

Dün sabah(Pazar) saat 08:15 civarı Bostancı sahilde 8-10 kişilik yol bisikletli bir grup gördüm.. Her C.tesi ve/veya Pazar Sabiha Gökçen'e gidip geliyorlarmış.. Sizin gruptan arkadaşlar var mı aralarında acaba? Eğer varsa sorularım olcak..

çok teşekkürler,
Ulaş ÖNOL

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@Ulaş Önol
Günaydın, evet görmüş olduğunuz grup bu konu altındaki İstanbul yol bisiklet grubu idi. ben yanıtlıyabilirmiyim bilmiyorum ancak arkadaşlar mutlaka konu dahilindeki sorularınızı yanıtlayacaklardır. İyi günler.

hızlı cevabınız için teşekkür ederim..Adım Ulaş, yaş 32, bisiklet foruma ilk defa yazıyorum, 1 senedir yol bisikletim var, triatlon yapma hevesi ile aldım ve bundan sonra daha çok yol yapmak ve kondisyonumu arttırmak istiyorum.

sorularım ise aşağıda;
1- Her katılmak isteyene açık mısınız?
2- Her Cumartesi Pazar kesin hareket var mı gerçekten, bir daha teyit almadan istediğimiz zaman katılabilir miyiz?
3- Saat kaçta nereden başlıyorsunuz?
4- Ortalama hızınız nedir acaba? Kaç km yol yapıyorsunuz?
5- Hiç mola veriliyor mu?
6- Mümkünse güzergahı da öğrenmek isterim..

teşekkür ederim..

@Ulaş Önol
Tekrar merhaba, evet katılmak isteyen herkese açık bir gruptur.Her Cumartesi Pazar Caddebostan migrosu geçtikten sonraki durak olan Erenköy kantarcı otobüs durağından 08:00'da hareket edilir isteyenler Bostancı Vapur iskelesi ile deniz otobüsleri arasındaki otobüs durağından 08:10 da gruba katılırlar, 1 kısa mola verilir standart güzergah caddebostan-sabiha gökçen arasıdır yaklaşık 65-70 km. arasıdır gidiş dönüş,yapılan sürat ise ısınma kısmında 30 km olarak yapılmaktadır daha sonra ise rüzgar ve çevresel faktörlere uygun olarak arttırılmaktadır. grupça karar verilerek güzergah Formula-Paşaköy ve şile olarakda bazı günler uzatılabilmektedir, yanınızda yedek iç lastik, pompa su ve kask bulundurmanız gerekmektedir grubun sağlıklı bir sürüş yapması adına altta vermiş olduğum hakan arkadaşımızın yazmış olduğu makara çevirme konusunu okumanızı tavsiye ederim, görüşmek üzere iyi günler.
https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=21536&highlight=makara+%E7evirme

@Ulaş Önol

merhaba ulaş
aramıza hoş geldin
alp kardeşimin dediği gibi,her zaman katılabilirsin,tam donanımlı olarak,
fakat senden ricam,avatar resmini koyarsan,sevinirim,
forumda,fazlasıiyla,arıza var,kendini gizli,saklı tutanları,guruba almıyoruz,bilgine
anlayışla karşılaman ve görüşme dileğile

Geri