Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

Scudo
selamlar ben bu haftada binemicem bacağım halen geçmedi ayın 9 polonezköy'de yarıs vardı üstelik : ( : (

• Beğen
Tepkiler: hız
Cumartesi
Açık. Yüksek: 19 °C . Rüzgar KKD 21 KM/S .

Cumartesi Gecesi
Açık. Düşük: 9 °C . Rüzgar KKD 14 KM/S .

Pazar
Açık. Yüksek: 20 °C . Rüzgar Kuzey 18 KM/S

Haydi hayırlısı yaz geldıartık:in: :in: :in:

• Beğen
evet havalar iyice ısınmaya başladı,umarım bülent abimin,yeni evinde,boyadığı boyalarda çabuk kurur artık çok özlettı kendini:D :in:

bende aynı yasinim,dizim az iyi gibi,ama zorlamaya gelmez,bu hafta da yokum
ama haftaya güzel pilanlarım var
zanımsınız hayat boyu;)

@Tolga Gürgün
sabah 07.00 kartal çıkışlı klasik paşaköy üzeri şile niyetindeyim Mustafa nında niyeti var bakalım saat uyarsa

• Beğen
Mutafa yla anlaştık 07.00 çıkışlı otobandan şile yapıyoruz yüksek performanslıolup ortalama sürat 18km/h altına inilmeyecektir (koşarak gidiyoruz):D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@hornet
buldun emekli pro yarışçıyı yakalarsın :D yakalayabiliyorsan Hakan abini yakala (geri geri sürmen gerekiyo):D :D :D Hakan da olmasa kim çeker nazımızı:D :D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
@ysnymn
Yasin cim geçmiş olsun ama arada dinlenmen de lazım çıkarırsın acısını sen

@ysnymnKım o kardesım hangı terbıyesız destursuz gecıyor yaws:D :D :D

Ahmet hocam yıne saatı 14:00 yapmıssın yaws yenge kapıya koyacak senı bak solemedı deme:D :D :D

• Beğen
@Ahmet GökdereBenmı nazı cekıyorum omu benı cekıyo senmı cekıyosun bılmıyorum ama bu aralar bırı benı cekerse sevınırım nıhahahaaaaaa:D :D :D

Baba bende çok aradım bugün walla çekecek birini, rüzgar kafadan kafadan bitirdi walla.

@hornetInan sade sende değıl bızdede aynı oldu yukarısı asagısı farketmedı sonuna kadar kafadaydı:ci: :in:Ahmet hoca naaptı acaba ruzgarda:D :D :D

@STORMER
Hakan ım sorma hediye almaktan imanım gevredi bisiklet tutkusu yüzünden hanıma çalışıyorum valla:D

• Beğen
@STORMER
valla Hakan ım biz Mustafa kardeşimle şile yaptık ama rüzgar yoktu, rahattık biz, tabi yıllarca sende tdf de fırtına altında binsen bugünkünü rüzgardan saymazdın bizim gibi:D :D

• Beğen
Geri