bende geçen hasta oldum , hastalık sonrası 75 e düştüm .. ama kendimi güçsüz hissediyorum . boyuna yemek , fındık , fıstık , badem yiyorum . . 80 lere çıkıcam bu hafta içinde ...
peki ben şimdi bu kiloyla yemek yemeden eski gücüme nasıl kavuşabilirim ...
@Tolga GürgünTolga hocam geçmiş olsun öncelikle
eski gücüne kavuşman anlattıklarına göre kolayda o kadar fındık fıstıkla ya makinayı şileye vuracan yada ... sen bilirsin işini
@reha genç
Sağol Reha'cım Artık yayıla yayıla bisiklet kullanacağım herhalde
@Atila Filmer
Sağol Atilla, Ağır makinalım oldu şimdide herkesi Rüzgarıma bekliyorum
@Ahmet Gökdere
Abi biliyorsun senide benide tost kesmez bize kuzu lazım ama o da çok vakit alıyor yahu ama yeni bir dönerci keşfettim süper bilahare adresini vereceğim
@porter3434
Evren ne demek yahu istediğin kadar al hatta arada evlerinizede alsanız iyi olabilir eve götürünce bayağ bir şenlik olacak zaten, meret duvar askısına asılabilecek gibide görünmüyor bakalım salonda nasıl tutacağım yeni yavruyu
abi bende bu aralar bisiklete binmediğim için eşya değiştiremiyorum o yüzden size küçük olan eşyalardan (tabak-vazo-yağlıboya tablo) başlamanızı öneririm dondurmam gaymak filminmdeki adamın dediği lafta iyi bak bi cinnet herşeyi halleder diyodu o ayakları da yapabilirsiniz
@Mehmet Karaçam
Hahahahahahahaha çok değişik olur sen onuda uçurursun, akşam vakit bulabilirsem gidip almak istiyorum sonra sahile inerim bir test yaparız,görüşürüz kardeşim