Scudo Sports

İstanbul yol bisiklet grubu

@Alp Aslan
Alp im yalnız sen o makinaya alıştırırsan kendini iyice kaybederiz seni gibime geliyor, sonra şile yollarındaki gözlemecileri mekan edinmiş motorculara dönersin mazallah:D :D sen onu yeğenine hediye et bence

• Beğen
Tepkiler: hız
Scudo
Alp ' im bisiklet hayırlı uğurlu olsun . . .vızır vızır çevirirsin şerefsizim . :D

Ahmet Hocam sabah ben grubla çıkmayı düşünüyorum sabah 08:00 de kantarcı durağında olacağım nasipse . . .

Pazar sabahı ise sana gişelere kadar eşlik edeyim istiyorum kabul buyurursan :)

yaz geldi bugün tüm pedal sakinlerine bol oksijenli hafta sonları temennisiyle

Ant haber çıkmadı senden pazar sabahı ne durumdasın bi haber ver, gidiş formüla arkasında hornetlerin gittiği orman yollarından dönüş otobandan

• Beğen
arkadaşlar,yarın 4 yeni arkadaş aramıza katılacak,
gurup git gide büyüyor,bu sene 50 kişi garanti:in:

sabah 8 de görüşürüz,zanımsınız hepiniz:D

• Beğen
Tepkiler: hasan mehmet yalı
@Ahmet Gökdere
Hahahahah sonumdan korkar oldum zaten abi, Sabihayı zor tamamlıyorum son zamanlarda ama temmuz ayı için sıkı planlarım var eğer bu seferde güneş tansiyonu fırlatmazsa inşallah, yeğenim çok şanslı zaten benim 33 yaşıma kadar doğru düzgün bisikletim olmamıştı onun şansı açık şimdiden 2 tane var bile,haftasonu çıkamıyorum size en güzelinden uzun km.ler diliyorum . Tolga cım teşekkür ederim en kısa zamanda görüşmek üzere :) :) :)

• Beğen
@Alp Aslan

Eyvallah illaki girecegim ruzgarina sen yaymisken o aletin uzerinde :) oyle rahata alismaak yok... Gerci bir sure daha goremeyeceksiniz beni, dizimi duzelttim derken, gecen gun antrenmanda araba carpti yolda. 1 hafta oldu daha odemler anca inmeye basladi kalcamda. kirik cikik yok ama sele uzerinde zorluyor halen morluklarin eziklerin agrisi :) Malum 30 Mayis'ta da nikah var sakata gelmemek lazim :D :D :D En kisa zamanda gorusmek uzere... Devamsizliktan sinifta birakmayin ha....

@Atila Filmer
Geçmiş olsun kardeşim çok üzüldüm umarım kısa sürede eski sağlığına kavuşursun . sende ne kadar şansızmışsın kardeşim ne yapsak kurşun filanmı döktürsek sana acaba:) görüşmek üzere

• Beğen
@Atila Filmer
geçmiş olsun kardeşim,benimde diz işte b hafa geçti,dün ve bu gün bindim,ama
bu gün biraz zorladı

yarın sabah bakacağım,iyi hissetmessem,binmeyeceğim;)

• Beğen
Tepkiler: AtilaF
herkese tesekkurler, su evlilik telasini atlatinca yaninizdayim. iyi surusler.....

Arkasalar sımdı evden ıcerı gırdım ve yorgunluktan oluyorum:D Yarını cıkarabılırmıym dedım ama beynı buna ıtıraz edıyor:D
Hepınıze kolay gelsın:in: :in: :in:

• Beğen
@STORMER gelirsin gelirsin sana bişey olmaz, ben meleğimi uyutana kadar daha enaz 30 dk uykusuzum ama saat 08.00 da bostancıdayım, yarın öğle yağmur başlıyor sanırım o saate kadar gruplayım gelirsen yokuşta sana kafadan koparma nasıl yapılır uygulamalı gösterecem Hakan ım:D

• Beğen
Tepkiler: hız ve STORMER
Gecın dalganızı gecın buldunuz makara yapacak adamı sardıkca sarıyosunuz:D :D :D
Ahmet abıınan gelmek ıstedımama sabah gozumu acamadım yoksa ban sana o malzemeyı verırmıyım sanıyorsun:D :D :in:

Yaman naaptın yatısa gırecekmısın yksa ızlemeyemı gıdıceksın:rolleyes:

@STORMER
Hakan ım çok şey kaçırdın, bugün Yasin ve Mert in ısrarına dayanamayıp Mustafa ile beraber katıldığımız riva istikameti çok keyifliydi, Yasin ve Mert e tempolarını bize göre ayarladıkları için çok teşekkür ederim, çok keyif aldım, ayrıca bozulan akordumu ayak üstü (hakkaten böyle oldu) ustalıkla yapan ve bu turu tamamlamamı sağlayan Muhammed hocama (hız) ayrıca teşekkür ederim, hocam ellerine sağlık en kısa zamanda cadde bisikletteyim saolasın

• Beğen
Tepkiler: yasin cb ve hız
@Ahmet Gökdere
hocam zanımsın yaaaaa:in:
aslında kulağım hep telefondaydı,şimdi arar,şimdi arar yolda kaldım diye,:ci:
turu sorunsuz,tamamladığın için çok sevindim:in:
tabiiki her zaman gurubun yanındayım.

yanlız italia turundaki,düşmelerde,hahikaten,çok komik,vede enteresandı

bunca yılda(22 yıl)bu kadar yarış koşup,ve izlemişliğim oldu,
bir pro etapda,6 kez toplu düşmeler görmemiştim:rolleyes: :rolleyes:

@Atila Filmer

Çok geçmiş olsun.Allah korumuş diyorum.En kısa zamanda sağlığınıza kavuşmanızı dilerim.

İlkay,

• Beğen
Tepkiler: AtilaF ve hız
@hız

kardeş bende seyretme fırsatı buldum ..8 yaşımdan beri bisiklete binerim böyle şey görmedim . :D
bu adamlar önceden gidip yolları öğrenmiyorlarmı şekerim :D

Ahmet Hocam bana teşekkür yokmu seni yoldan yalvar yakar zor çevirdim ...:D

@Tolga Gürgün
:D :D :D Tolga hocam sana teşekkürü nasıl unuturum, delikanlı adamın akordu bozulmaz hocam var git yoluna deyişin hala aklımda :D :D

• Beğen
Tepkiler: Tolga Gürgün
Geri