Scudo Sports

Isparta

@İsmail ŞEN

tamam ismail duruma göre ben izin almaya çalışacağım ;)

Scudo
Aydın Abi sen Tolgayla git demişsin de ben evde değildim bugün. Bir de biliyorsun hastalığım tam geçmedi. Şimdi bi daha çıkarım iyice kötü olurum felan.. Ben turlara şu sıralar katılamam heralde. Daha sonra devame ederiz yine..

bisiklet severler ispartayı modern bir bisiklet kenti yapalım.Yurt dışına gittiğimde bisikletler için ayrılan yolları görünce neden ispartada olmasın dedim.Karayolları müdürüyle geçen aylarda görüşmüştük Miğrostan as.hastaneye kadar bisikletler için ince bir asvalt dökeceğini söylemişti .Aslında isparta bisikletle ulaşıma yaz kış elverişli bir kent.Danimarka bizden daha soğuk bir yer kışın insanlar bisiklet kullanıyor.Bizim burada bisiklet sünnet çocuklarına alınır biraz mahallede biner sonra merdiven altına diğer binen insanlarda ekim ayı geldimi bisikleti atar depoyo mayısa kadar çıkarmaz.Bence bir bisiklet kültürü oluşturmalıyız.Bütün bisiklet severlere saygılarımla

Metin hocam çok haklısınız, eğer bahsettiğiniz proje hayata geçerse çok güzel olur. Ispartamızın böyle yollara ihtiyacı var. Bisikletin 4 mevsim binileceğini elimizden geldiği kadar gösteriyoruz insanlara.(Kar-yağmur demeden sürekli binerek :) ) İnşallah daha iyi yerlere geleceğiz..

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
cumartesi akşamı 20.00 20.30 arası bir yerde oturup muhabbet edelim. Ama önce nereye gidelim yada nerde buluşalım ?

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
Nette bir imza (mail) kampanyası, yetkililerle görüşmek için bir heyet oluşturma gibi girşimlerde bulunabiliriz. Bunun için bisiklet sever abilerimizin birlikteliğine ihtiyaç var. Ama Ispartadaki bütün bisikletseverlerin iletişimini de sağlayacak bir site yok:(
Okulda site konusunda yardımcı olabilecek Boray Biçer arkadaşım var. Hobiye sıkı bir giriş yapacağa benziyor.
Forum var facebook var ama sayımız çok az. Bildiğiniz ıspartalıların buluştuğu başka grup varmı? (nette)

• Beğen
Tepkiler: ilyascan işiner
Aydın abi bence herkes sizin vodafona gelsin Iyaş Parka. Ordan biryere gideriz, kafe vs. bilmiyorum artık neresi olursa. Ortak ne karar çıkarsa..

Aydın abi milletin gördüğü yok ki ya.. Keşke 1 hafta önceden felan deseydik.. Alperen de Antalya'ya gitti bilmiyorum gelir mi.. Sen ben ismail tolga olsak bile yeter.. Telefonla felan mı ulaşsak ki.. Haftaya da olmaz vizeler felan var hepimizin bu hafta olsa iyi olacak.. Ne yapalım..

@RAHMİ

rahmi ben adam akıllı bir yerde toplanalım diye metin aktük'e mesaj attım. haber bekliyorum olmadı hafta içi toplanırız hep beraber...

Aydın abi sen uygun bir günü ayarla madem, facebooktan da etkinlik olarak düzenle, buraya da yazarsın konuyu, güzel olur öyle. Ama cuma olmasın ben gelemem..

perşembe günü buluşuyoruz 20.00-22.00 arası iyaşparta buluşuyoruz isteye göre gidebiliriz çay içmeye ;) rahmi gözünaydın ;)

İyi güzel ayarlamışsın Aydın abi sağolasın da niye gözün aydın dedin:) Ispartamız adına yapıyoruz bunları :D :D

çarşamba günü ıstudak etkinliğine katılıyoruz. ayrıntılı bilgi facebook sayfasında ;)
çarşamba 19,00 da iyaşpark - özkanlar kavşağı - gökçay kavşağı ordan da dernek binası ...

@Barış Doğan
Barış hocam etkinlik gözüküyor bende ama yine de koyayım.

03 Kasım Çarşamba · 19:30 - 23:00

Yer Teraskafe altında da dernek binasında ;

Oluşturan: Isparta Bisiklet Grubu

Daha Fazla Bilgi ıstudak etkinliği sekiz - sekiz buçuk gibi başlıyor. bizlerde bisikletler ile akşamki etkinliğe katılmaya gidiyoruz buluşma yeri olarak iyaşpark (saat 19,15)- özkanlar kavşağ(19,30) - gökçay kavşağı(19,45) görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Alperen KIR
@Barış Doğan

Tamam hocam,

Istudak geçen pazar Atabey'de Sakarya Fırat dizisinin çekildiği yere yürüyüş etkinliği düzenledi. Çarşamba günü de bu yürüyüş etkinliğinin sılayt gösterisini yapmak için buluşuyorlar. Bizlerde hem bisikletciler olarak tanışma, hem ortam ziyareti babında gidelim dedim hocam.

saat 19.00 gibi iyaşta buluşuyoruz daha sonra özkanlar kavşağı - gökçay kavşağı ordan da dernek binasına gideceğiz

tamadır aydın abi. bende gelebilirim. işim yok o gün. çarşamba günü görüşmek üzere :) artık yeni insanlarla tanışma çevremizi genişletme vakti geldi :)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
Tamam Aydın. Ben gelemem büyük ihtimal. Başka bir gün tanışırız bakalım.. (Hafta sonu güneşli olursa gündüz turlarız inşallah..)

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
@Barış Doğan

tamam hocam hafta sonu güzel olursa turlarız inşallah ;)

Geri