Scudo Sports

Isparta

@ofaruk

hocam hoşgeldiniz yok bizde o kadar kondüsyon vs yok amatör oılarak spor yapıyoruz.tempo durumuna gelince her türlü size ayak uydururuz hocam ;) ilerde görüşmek dileğiyle

rahmi cuma sabah turluyoruz demi ?

Scudo
@agnostika

Turlayalım tabi aydın abi. Benim cuma hiç ders yok istersen öğlene kadar gezelim. Ama benim düşüncem dağa taşa değil de asfalt yolda turlamak. İster antalya ister eğirdir ister de afyon yoluna doğru gidelim sen ne dersin.

@agnostika

Evet ama farketmez bak sana illa ki şura olsun demiyorum.. Sen nereye gitmek istersin..

Aydın abi bir ara da şu lisans işini halledelim. Lisanslı bisikletçi olalım artık:)

tamam cuma resim çekilelim madem aynı günde rapor alırız sonra gideriz gençlik spor müdürlüğüne ismaili de alırız o bize yol gösterir tecrübe konuşur :)

@agnostika

Tamam. Cuma sabah turladıktan sonra konuşuruz nasıl yapacağımızı madem. Cuma sabahı kaçta nerde buluşalım peki?

sabah 8 de gökçay kavşağnda buluşuruz kahvaltı yaparız döneriz olur demi ?

@agnostika

8 çok geç.. Benim asıl düşüncem biraz yüksek tempoda asfalt yol..:)

lisans alalım demişsiniz arkadaşlar,ancak acele etmenize gerek yok çünkü lisanslar aralık sonu biter ocakta tekrar yeni yıl ile birlikte çıkarabilirsinz,yani bu ay aldığınız lisansınızı ocakta yenilemeniz şart,bilginize....

Bu arada Aydın hocamıda aramızda görmek istedik Kuşadası-II.Güzelçamlı Bisiklet Festivalinde ama kısmet değilmiş,biz bu gece çıkıyoruz yola,Isparta'yı temsil edelim bir bisiklet sevdalıları olarak her ne kadar amatörde olsak:)
sağlıcakla...

@goldboy

anladım öğrenmiş oldum :) zaten bizde amatör olarak bisiklet biniyoruz. maksat lisansımız bulunsun :)
bu arada festivale gelince hiç sormayın herşeyi ayarlıyoruz kesin bir halt çıkıyor. malum kpss eğitim iptal oldu onunla cebelleşiyorum. tabi bunun yanında işyerinde tek çalışınca bir yere kıpırdama ihtimalimde olmuyor elim kolum bağlı öylece kaldım. Neyse bi daha ki sefere diyelim siz bizim yerimize temsil edersiniz artık :) ii eğlenceler

yarın sabah 7-7.30 arası gökçay kavşağı ordan gölcük ;) bir kahvaltı molası ve geri dönüş...

Güzelçamlı festivali,birkaç aksaklıklar haricinde oldukça güzel geçti,Isparta grubu olarak 4 arkadaş orada bulunduk,ilk günkü parkur baya bi zordu,parkur hakkında detaylı bilgimiz olmayınca katılımcılar arasından fire veren oldu :)
Önümüzdeki yıl,Isparta grubu olarak yerel yönetimler ve özel sektörün desteğiyle yarış havasından ziyade eğlence formatında bisiklet şenliği düzenleyelim derim ben,onun için iletişimimizi koparmayalım arkadaşlar!..
Son olarak bundan sonra,Isparta Bisiklet Grubu adı altında toplanıyoruz lütfen çevrenize ve arkadaşlarına bu şekilde tanıtım ve davet yapın,Aydıncım buradan sanada söylüorum face grup adını düzeltmeni rica edeceğim!..

Forumda artık yerel/bölgesel bisiklet grupları sayfasına Isparta Bisiklet Grubu olarak başlık atıp,hertürlü planlarımızı ve Isparta ve çevresi için aktivitelerimizi orada paylaşalım...

@goldboy

anladım paylaşım için teşekkürler. en kısa zamanda resimlerini bekliyoruz. grup işine gelince ism düzeltirim sorun olmazda zaten bizde sayfayı bu amaç için açtık önce bir birleşelim irtibata geçelim daha sonra ısparta bisiklet grubu olarak faaliyetimizi sürdürürüz... yani emeklemek, ayakta durmak ,yürümek ,koşmak ;) neyse ben ismi burdan değiştiriyorum madem adam akıllı turlar organizosyonlar gerçekleştirmek dileğiyle ;)

• Beğen
Tepkiler: Anonim
yerel-bölgesel gruplar başlığı altında forumda Isparat Bisiklet Grubu olarak devam etmek mantıklıdır!..
(Şayet bu başlık değişebiliyorsa onu kaldırırz)

@T0LGA

anladım beklerim ben iyaşparktayım çalışıyorum vodafone ismim aydın ;) şuan uğrarsan iki lafın belini kırar tanışırız görüşmek üzre

yarın sabah 7 de gökçay kavşağında buluşuyoruz duruma göre sidre şelale yada gölcük te kahvaltı yaparız görüşmek üzre ;)

Aydın Abi benim üyelik açılmış artık yazabiliyorum:) Bi ara tur vs bişeyler düzenleyelim. Biliyorsun havalar da soğudu sabah değil de öğleden sonra felan yapabiliriz. Benim çarşamba öğlen perşembe öğlen cuma hiç ders yok. Bişeyler yapalım artık:)

@r321

rahmi evet baya soğudu. Sevindim senin adına üyelik için. Yarın öğleden sonra ismail tolga ben gölcük tarafına gideceğiz eğer sende ders vs ayarlayabilirsen kop gel... gölcük yaparız ordan gelincik yada yeni yollar keşfederiz haber bekliyorum görüşmek üzre ;)

Geri