Scudo Sports

Isparta

Scudo
@ALİHAN BAYAZIT

hocam geçen hafta ki tur için buluşucaktık zaman geçti. ama Yarın Metin Aktürk Hocam bir tur düzenleyecek irtibata geçersen katılırsı n

Yarın 9.30 da Özkanlar kavşağında buluşup Atabey-gönen-Isparta turu yapılacak... geç oldu ama benimde akşam haberim oldu gelmek isteyenleri bekleriz...

Tüy ya yine kaçırdım. :) Yeni bisikletimle katılmak isterim ama saat 11:00 de sınavım var o saate kadar döneriz değil mi? :D

• Beğen
Tepkiler: RAHMİ
hayırlı olsun yeni bisikletin ismail nasılsın görüşmeyeli özlemişim seni :)

İyi dileklerin için teşekkür ederim.Ben iyiyim çok şükür.Sen nasılsın? Hiç görüşemiyoruz.Turlara da katılmıyorsun...

9 Aralık Pazar Günü Davraz Kayak Merkezi'ne tırmanış vardır.. Ayrıntılar face de Isparta Bisiklet Grubu'nda.. Tüm bisikletçi arkadaşlarımızı bekliyoruz..

@RAHMİ

perşembe değil mi 9 aralık rahmii naptın uçtun mu ? :)) alkol yok demi ?

• Beğen
@RAHMİ

adamın kafası bulanmış aydın abi :) 9 aralık perşembe günü saat 13.00 da davraz kayak merkenize bisikletlerle tırmanış vardır. gelmek isteyen arkadaşlarımızı bekleriz.
çevre yolu davraz kayak merkezi kavşağında buluşulacaktır.

• Beğen
La iyiki bi pazar demişiz valla :) Dalgınlık işte ya :) Perşembe olacak :) Aman abi alkol felan getirme sonra davrazın yamaçlarından toplarız seni :D

• Beğen
Tepkiler: T0LGA
Merhaba Ispartalı Arkadaşlar
Ben aranıza yenikatıldım. Tur Bisikletim var, Bu nedenle turlarınıza beni dahil ederseniz sevinirim.
Bilgilerim
Bartuğ Sayın
02462180176 İş
05422460505 Cep
Kamplı hafta sonu turlarına varım

• Beğen
Tepkiler: Anonim ve T0LGA
Hoşgeldiniz,IBG yani Isparta Bisiklet Grubu olarak buradan organize oluyoruz amatör-profesyonel ayrımı yapmaksızın...

face üzerinden: Isparta Bisiklet Grubu

• Beğen
Tepkiler: Bartuğ Sayın
@Bartuğ Sayın

aramıza hoşgeldiniz. Şuan askerdeyim ama mayıs 16 dan sonra ıspartada olacağım kamplı vs turlar düzenleyebiliriz. facebok'ta ısparta bisiklet grubumuz var oradan da haberleşiriz. Mayısta pedallamak dileğiyle ...

• Beğen
‎10 Mart 2011 Perşembe günü saat 17.30 da Isparta Valiliği önünde toplanıp 4 mevsim 7/24 bisiklete binilebilirliği göstermek,Isparta Bisiklet Grubunu tanıtmak ve çevreci,sağlıklı,ekonomik kolay ulaşım aracı bisikletin trafikte var olduğuna dikkat çekmek adına kısa bir şehir turu yapıyoruz.
Bu karlı günlerde haydi pedallamaya!..
;)

• Beğen
Herkese merhabalar,

Ben yeni bisikletimle IBG'na katilmak istiyorum. Internette bisiklet formu arastirirken burayi, tanisma bolumunden de sizleri buldum. Isparta'da boyle birsey olmasi cok mutlu etti beni.

Bir dahaki toplanmanizda gelmeye calisacagim, takipteyim. :)

Herkese iyi surusler...

• Beğen
Tepkiler: İsmail ŞEN
Bisiklet forum ailesine ve aramıza hoşgeldiniz. Bizlerde sizleri gördüğümüz için çok mutlu olduk. :) (link) tıklayarak yada Facebook'tan Isparta Bisiklet Grubu olarak arattıktan sonra Facebook grubumuza üye olabilirsiniz. ;) Sizleri aramızda görmekten mutluluk duyarız.Görüşmek dileğiyle.Hoşçakalın.

Geri