Scudo Sports

Isparta

yarın ki geziye gelecek olanlar yazsınlar. kimler gelecek kimler gelmeyecek bilelim :)

Scudo
@Alperen KIR

teşekkürlerr alperen inşalllahkurtulacaz bu sene bu illetten :)

@İsmail ŞEN

Bu arada ben yarın ki tura katılamıyorum.Görüşmek üzere.Size iyi eğlenceler.

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
tamam ismail. artık cumartesi bişey yapar mıyız bilmiyorum. yapamaz isekte uzun bi süre sonra buluşuruz tekrar :)

Ben gelmeyi düşünüyorum sabah. Gelirim yani. Kahvaltıyı yapıp geliyorum sabah 7 de alperen sizin evin önündeyim 6.50 de:)

@agnostika
Ne demek Aydın Abi :) Herşey gönlüne göre olsun.Birde pazar günü gölcüğe çadır kurmaya gidersen benim yerimede eğlen :) Valla hayallerimi gerçekleştiriyorsun ne diyeyim sana :in: Tekrar tekrar başarılar dilerim.Sağlıcakla...

@Alperen KIR

ben bu bisikletle biraz zor hız yaparım :)

İsmail neden gelemiyorsun :(

Birde O saatte migros acık olurmu ben bir kasklara baksaydım :)

açık olacağını sanmıyorum. ismailinde işleri varmış biraz yarın. bi de tatile çıkacak. eşya falan toplayacak. onun için. yarın görüşürüz çağlar. gelmek istersen bekleriz.

Evet arkadaşlar yarının programı nasıl? Şimdiden kararlaştıralım derim ben..:)

bence yarın gene eğirdir yoluna gidelim. bu sefer eğirdir gölünü görelim öyle dönelim. isterseniz biraz daha erken çıkıp eğirdire varıp geri de dönebiliriz. fikrim bu benim. nasıl?

@Alperen KIR

Fikir güzel fakat katılım önemli derim. Eğer eğirdire varıp geleceksek 6 da felan buluşup yüksek tempoda gidelim. Ama yolun bozuk olması sorun olmaz mı ki bugün ellerimizi yordu baya..

Ben yarın katılamayacağım.Görüşürüz diğer turlarda. İyi günler.
Sizlerle tanışmak çok güzel.

tamam barış hocam. artık tatil dönüşü görüşürüz :) iyi günler. sağlıcakla :)

• Beğen
Tepkiler: Barış Doğan
Alperen yarın nasıl yapıyoruz? Acaba diyorum gölcüğe göle mi gitsek siz geçen gün çıkmamışsınız oraya kadar. Ama ortak bir karar alınırsa da uyarım bu sadece benim fikrim..

hiç yokuş çıkasım yok benim ya. düz yol gidesim var. yarın eğirdir tarafına gidelim gene. hem pek yorucu olmuyor. düz yol iyi oluyor. eğirdir tarafına gitsek daha iyi sanki.

Evet arkadaşlar yarın ne yapıyoruz?? Pazar gündür bişey yapmayalım mı dersiniz yoksa bir yer belirler miyiz??

Geri