@agnostika
Ne demek Aydın Abi Herşey gönlüne göre olsun.Birde pazar günü gölcüğe çadır kurmaya gidersen benim yerimede eğlen Valla hayallerimi gerçekleştiriyorsun ne diyeyim sana :in: Tekrar tekrar başarılar dilerim.Sağlıcakla...
açık olacağını sanmıyorum. ismailinde işleri varmış biraz yarın. bi de tatile çıkacak. eşya falan toplayacak. onun için. yarın görüşürüz çağlar. gelmek istersen bekleriz.
bence yarın gene eğirdir yoluna gidelim. bu sefer eğirdir gölünü görelim öyle dönelim. isterseniz biraz daha erken çıkıp eğirdire varıp geri de dönebiliriz. fikrim bu benim. nasıl?
Fikir güzel fakat katılım önemli derim. Eğer eğirdire varıp geleceksek 6 da felan buluşup yüksek tempoda gidelim. Ama yolun bozuk olması sorun olmaz mı ki bugün ellerimizi yordu baya..
Alperen yarın nasıl yapıyoruz? Acaba diyorum gölcüğe göle mi gitsek siz geçen gün çıkmamışsınız oraya kadar. Ama ortak bir karar alınırsa da uyarım bu sadece benim fikrim..
hiç yokuş çıkasım yok benim ya. düz yol gidesim var. yarın eğirdir tarafına gidelim gene. hem pek yorucu olmuyor. düz yol iyi oluyor. eğirdir tarafına gitsek daha iyi sanki.