Ya Gelmeyi Çok İsterdim Ama Bu gün Çok Zorladım Kollarım Tutmuyo diyebilirim Cuma ya Kısmetse Bende Biraz Antreman Yaparım Ozamana Kadar Hepiniz Çok Sıcak insanlarsınız Sizinle Gezmek Çok Güzeldi Bir Aksilik Olmazsa Cuma Günü Görüşürüz
Sabah 6.30 da kalktım gökçay kavşağına geliyordum. Talihsizlik peşimi bırakmadı. Tekerime büyük bir cam parçası saplandı ve gezim orada bitti. Gelemedim kusura bakmayın. sabah tekerimi tamir ettim inşallah yarın sabah ki gezi de aranızdayım..
Yarın ben gelemeyecek gibiyim. Ama düzenli sabah turuna devam edeceğim.
Alperen yarının adını koy da (buluşma yeri) turumuz kopmasın.. Sayı problemi olursa gelirim mutlaka.. Düzenli tur olması ve katılımın güçlenmesi için.
hocam isterseniz yarın eğirdir yolu üzerinde gidelim. antalya yolunu düşündüm savdan sonra yol gidiş geliş oluyor biraz riskli olabilir. isterseniz eğirdir tarafına ilerleyelim. gidebilidiğimiz kadar gideriz. istediğimiz zaman geri döneriz. buluşma yedi de ıyaş parkın önü olsun. orada buluşalım.eğer uygun ise söyleyin. uygun değilse başka bir yer düşünelim.
malum yarından sonra kpss olduğu için gelemiyorum ben sınavı atlatayım pazar günü işim olmazzsaa gölcükte çadır kuracağım o derece yani pazar günü itibarı ile katılmaya çalışırım ...
tamam saat 7 de ıyaş parkın önünde buluşalım. kahvaltımızı evde yapalım. boşuna bişey taşımak zorunda kalmayalım. yarın da düz yolda hız yapalım saat 7de buluşuyoruz.
cuma günü için buluşma yeri= ıyaş park
saat 7 de.
gidilecek yol= eğirdir yolu
bize katılmak isteyen bütün ıspartalı bisiklet sever arkadaşları bekliyoruz.