merhaba ..
zannedersen kadir bey sizsiniz.. hep eğirdir ada da oldugunuzu duymuştum .. eğirdire bir kaç kez geldim .. 3 kezde bisikletle geldim .. 2 kez hususi eviniz ve dükkannız oldugunu düşündüğüm yere uğradım ... iki katlı beyaz bir ec.. alt katının önünde bisiklet gördüm bi tane mavi drag dı yanılmıyorsam.. içeride ofis gibi bir bölüm .. kilim vs .gördüm..sizinle tanışıp muhabbet etmek için geldim ama kapı kapalıydı .. size ulaşamadım..kısmet değilmiş demek ki ..
yazın defalarca eğirdir-ısparta yaptım..ayrıca mesai sonrasında ercan ve ilhan kardeşimle birlikte dağ yolu ve muharrem dede türbesi parkuru oluşturduk çok da iyi bir kondisyon tutturduk...
ısparta burbur arası gezim oldu...ısparta içesindeki bir çok antik kenti tek başıma gezdim sagalassos,seleuca sidora.. .. zaman zaman ev ve mesai arkadaşım ilhanla birlikteydik...bazende tektim...
ısparta-antalya-konyaaltı turunu gerçekleştirdik... vs..
Allahtan ercan kardeşimle tanıştık ıspartada çok güzel paylaşım ve geziler yaşadık..keşke sizinlede tanışma imkanıız olabilseydi de kovada,şarkikaraağaç,yalvaç gibi eğirdirin diğer kısmını da görme imkanım olabilseydi...
şimdi istanbuldayım...o kadar sebest bir trafiğimiz yok..o kadar güzel coğrafi ve tarihsel zeginliklerimizde yok..
haberleşme ağınızı fazlaca sıkılaştırmanızı öneriyorum..herkesin aynı anda yabileceği bi programın aksine ..benim eğirdirde işim oldugu gibi .. sizin de ıspartada işiniz oalbilir .. işte ağı o zaman kurun..ben ıspartadayım şuan sizinle tanışmak istiyorum musaitmisiniz..? gibi..
ben bunu yapamadığım için üzgünüm sizi tanıyamadım..üstelik orada 10 ay gibi uzun bir süre geçirdim..belki bana aktarabileceğiniz çok güzel bilgiler .. göstereceğiniz çok güzel bölgeler vardı.. olmadı ..
bi yerden başlanmalı..ortak bi görüşme yapıp herkesin gelmesini bekleyip hüsrana uğramaktansa..işiniz oldukça arkadaşlara yakın bi yere gidince arkadaşlara uğrama yolu daha da güzel olur kanaatindeyim.. örneğin.. ısparta merkeze gittiğinizde belediye iş hanının arkasındaki handa ercanı bulup bir çayını içebilirsiniz.. veya .. eğirdir yolu üzerinde iç güv eğt tatbikat mekezinde ilhan erdoğan ile buluşup bi çay ısmarlamasını isteyebilirsiniz..
tabi aynı şeyi ercan ve ilhan içinde söylüyorum gidin kardeşim.. bakın kadir bey ne güzel size kucak açıyor.. şimdi orada olsam ve şu çağrıyı duysam..hafta sonu kahvaltı vaktinde giderdim..tabi çıtır simidimi de yanımda hediyem olarak götürürdüm..
kısacası..aynı düşünceleri paylaşan kişiler olarak,daha paylaşacağınız ve birbirinize katacağınız çok fazla şeyin olacağını düşünüyorum...
ikinci memleketim ıspartaya,o coğrafyada pedallayan kardeşlerime ve abilerime çok çok selamlar...