Scudo Sports

Isparta

Scudo
@Ercan Bayram

Bribirimizin yüzünü görelim derim.Benim yerimde toplanabiliriz.Cumartesi veya pazar olabilir.Katılmak isteyen arkadaşlar cumartesi veya pazar diye tercihini yapsın.Çoğunluğun tercihine göre c.tesi veya pazar olsun.saat 12:00 gibi toplanabiliriz mesela.Yerim Ada yolunda limanın en solunda solda.Beyaz önünde gül bahçesi kocaman bir teraslı yer.Mutlaka farkedersiniz.Otogardan 250 metre kadar.

Arkadaşlar bisiklet turu,topluluğu,kim bisikletli hani nerde,kim görmüş dağa kaçmış filan bi çuval geyik.Hadi toplanalım denilince kimse yok ortalıkta.Başlıkta da gürsel akay hocadan alıntı yaptım.Sevmek yetmez buyrun yaşamaya diycem ama;havalar soğuk+yağışlı+bisikletin lastiklerine henüz zincir takmadım gibi şeyler duyacakmışım gibi geliyor.
herkese iyi yıllar şimdiden

en sonunda kalkıp ben gelicem teee Trakya'dan o olucak :)
bu işlerin zorluğunu iyi bilirim.
TrakyaGezi isminde bir grubum var. 60 üye var.
trekking yapalım diyoruz. 2 kişi
tiyatro diyoruz. 3 kişi
hadi bisiklet. hiç kişi
olmadı müzik dinletisi. hiç kişi
tanışma yemeği olsa... alışveriş merkezinde ayarlayınca 7-8 kişi geldi. 2 yılda en büyük etkinliğimiz o oldu :))
eh be kardeşim, canımız çok sıkılıyor dersin. burası küçük memleket, hiçbişi yok, ah be İstanbul'da olsak neler yapardık dersin... sonra istanbul'un tiyatrosu ayağına gelir gitmezsin... istanbul'da olmayan tabiat sende var, gezmezsin... :) sorun memlekette değil, sende demek ki!
bu 60 kişi ne etkinlik bekler bilemedim. mantı mı yapsam naapsam acep :)

şu kriz ortamında işsiz kalırsam, bir süre iş aramamayı ve bisikletle turlamayı düşünüyorum.
ilk uğrayacağım yerlerden biri de Eğirdir olacak (4 ay askerlik ndeniyle kalmıştım ve hayran olmuştum)
öyle ya da böyle bir gün mutlaka tanışacağız
:)

Bikernomad, Serzenişte bulunmak da çok haklısın....
Hayat her zaman istediğimiz şekilde devam etmiyor ve kendimize zaman yaratamıyoruz....
Ancak en kısa zamanda sizi ziyaret edeceğim...
Saygılar

@ahmetdogan

ahmet çok teşekkür ederim..artık istanbuldayım.. ıspartadan anılarımı aldım ve ayrıldım...ben oraya gelmesem de sen bralara gellince haber et.. orda olmadı bari burada görüşürüz..

@Ercan Bayram

ercan temponu kutluyorum kardeşim...sonuna kadar devam .. yaz gelsin işle sporu da birleştieceksin zaten...
süper coğrafyalarda bisiklete biniyorsunuz değerini bilin ...

• Beğen
Tepkiler: Ercan Bayram
merhaba ..
zannedersen kadir bey sizsiniz.. hep eğirdir ada da oldugunuzu duymuştum .. eğirdire bir kaç kez geldim .. 3 kezde bisikletle geldim .. 2 kez hususi eviniz ve dükkannız oldugunu düşündüğüm yere uğradım ... iki katlı beyaz bir ec.. alt katının önünde bisiklet gördüm bi tane mavi drag dı yanılmıyorsam.. içeride ofis gibi bir bölüm .. kilim vs .gördüm..sizinle tanışıp muhabbet etmek için geldim ama kapı kapalıydı .. size ulaşamadım..kısmet değilmiş demek ki ..
yazın defalarca eğirdir-ısparta yaptım..ayrıca mesai sonrasında ercan ve ilhan kardeşimle birlikte dağ yolu ve muharrem dede türbesi parkuru oluşturduk çok da iyi bir kondisyon tutturduk...
ısparta burbur arası gezim oldu...ısparta içesindeki bir çok antik kenti tek başıma gezdim sagalassos,seleuca sidora.. .. zaman zaman ev ve mesai arkadaşım ilhanla birlikteydik...bazende tektim...
ısparta-antalya-konyaaltı turunu gerçekleştirdik... vs..
Allahtan ercan kardeşimle tanıştık ıspartada çok güzel paylaşım ve geziler yaşadık..keşke sizinlede tanışma imkanıız olabilseydi de kovada,şarkikaraağaç,yalvaç gibi eğirdirin diğer kısmını da görme imkanım olabilseydi...
şimdi istanbuldayım...o kadar sebest bir trafiğimiz yok..o kadar güzel coğrafi ve tarihsel zeginliklerimizde yok..
haberleşme ağınızı fazlaca sıkılaştırmanızı öneriyorum..herkesin aynı anda yabileceği bi programın aksine ..benim eğirdirde işim oldugu gibi .. sizin de ıspartada işiniz oalbilir .. işte ağı o zaman kurun..ben ıspartadayım şuan sizinle tanışmak istiyorum musaitmisiniz..? gibi..
ben bunu yapamadığım için üzgünüm sizi tanıyamadım..üstelik orada 10 ay gibi uzun bir süre geçirdim..belki bana aktarabileceğiniz çok güzel bilgiler .. göstereceğiniz çok güzel bölgeler vardı.. olmadı ..
bi yerden başlanmalı..ortak bi görüşme yapıp herkesin gelmesini bekleyip hüsrana uğramaktansa..işiniz oldukça arkadaşlara yakın bi yere gidince arkadaşlara uğrama yolu daha da güzel olur kanaatindeyim.. örneğin.. ısparta merkeze gittiğinizde belediye iş hanının arkasındaki handa ercanı bulup bir çayını içebilirsiniz.. veya .. eğirdir yolu üzerinde iç güv eğt tatbikat mekezinde ilhan erdoğan ile buluşup bi çay ısmarlamasını isteyebilirsiniz..
tabi aynı şeyi ercan ve ilhan içinde söylüyorum gidin kardeşim.. bakın kadir bey ne güzel size kucak açıyor.. şimdi orada olsam ve şu çağrıyı duysam..hafta sonu kahvaltı vaktinde giderdim..tabi çıtır simidimi de yanımda hediyem olarak götürürdüm..
kısacası..aynı düşünceleri paylaşan kişiler olarak,daha paylaşacağınız ve birbirinize katacağınız çok fazla şeyin olacağını düşünüyorum...
ikinci memleketim ıspartaya,o coğrafyada pedallayan kardeşlerime ve abilerime çok çok selamlar...

@precipice

Tesbitleriniz ve iltifatlarınız için teşekkürler.Bisiklete bindikten 2km sonra doğada olmak gerçekten büyük avantaj.Biz de bunu kullanıyoruz elbette.Ülkenin herbir karışı hepimizin.Kapımız herkese açık.
İstanbul'dan gelmek zor değil.Gürsel Akay önderliğinde 2006 Eylül 16 da bir Transtoros turu düzenlenmişti.(Mesut Girgiç Hocanın süper anlatımı ile sitede var)Başlangıç yeri benim mekanımdı.İşlerimden dolayı tamamına katılamadığım çok güzel bir gezi olmuştu.yine olabilir.Önümüzdeki bahar da Lütfi abinin planında göl etrafında tam turluk gezi var(Erdoğanlar bisiklet ANKARA).
saygılar.Mutlu yeni yıllar

bahar programı erken netleşirse katılmayı çok isterim
izin alabilmem için erken program yapmam gerekiyor
ama belki siz de son ana kadar hava durumunu beklemek zorunda kalabilirsiniz...

Kadir abi havalar biraz ısınsın :)
Arazide işim var ve havanın ısınmasını dört gözle bekliyorum :)

bunun yanında göl etrafı turu olacağı zaman haber verebilirseniz sevinirim ;)
Merkeze gelirseniz çayım kahvem var beklerim..

Ercan..

Su sıralar sınavlar,ödevler vs vs.. den dolayı forumu takip edemiyorum...
Eğer etkinlik olursa benimde haberim olsun isterim...
selamlar...

(05556126610-05352423820)

@precipice

ramazan abi sınırlı sürede de olsa şubat tatilinde istanbulda olacağım hem avrupa yakasında,hemde anadolu...
Görüşmek temennisiyle

Havalar soğudu,sınavlar başladı.Öğrenci arkadaşlara başarılar.;) Ben de bilirim
ne demek olduğunu."Ama hala bisikletten inmeyenler var".Haftasonu Triatlon milli takım sporcularımızdan Bahadır ve yol bisikleti delisi Mustafa geldiler.Pazar günü de benim takım sporcularım Buğra ve Yunus vardı.Ben de Eskişehir'in soğuğunda bademliğe çıkardım hep ısınmak için, ödünç bir Agnesti üstü pegout 10 lu(Toplam vites sayısı) donanımla.Yani bisiklet bitmeyen bir muhabettir.Herkese selamlar.

Bende kısmetse Şubatın ilk haftası Isparta'da olacağım..
Günlük yaklaşık 4-5 saat zamanım olabilecek bisiklete ayırabileceğim.. Mutlaka Eğirdire geleceğim ;)

@d.berkay

Beklerim.Oguz hocayı da davet edip bastıralım bakalım 2009 ısparta MTB yarışları için.

@orionds

sende milletle dalga geçer gibi ooo iyiymiş yazıosun :D

Geri