Scudo Sports

Isparta

Scudo
heheyy!! ısparta daki saygı değer abilerim bulusalım biran önce araziye falan gidelim ercan-ramazan-ilhan-mustafa abi ve diğer tanımadığım kisiler sizlere sesleniyorum(emrecan seni unutmadım:D)

@starkmann

İyi eglenceler veli kardeş:) Buraya da bekleriz. Gelmeden haber ver de action yapak senle:D
Jant konusunda acele etsen sevinirim:) Yoksa kullanacam ya da satıcam acele dostum acele!

davraz abi sana ulasmaya calıstım ama bulamadım eskiden askeri lojmanlarda görürdüm seni artık görmüyorum.

@earth1

Var.Ben Düzenliyorum.Aslında Isparta'da bisikletsever sayısı sanılandan çok fazla.Ama,birbirinden habersiz.Ben günübirlik geziler düzenliyorum.Bisikleti olanlar kendi bisikletleriyle katılabiliyorlar.Olmayanlara da ben temin ediyorum.Kişi bilgileimden web-sitemi ziyeret ederseniz türkçe sayfalarda genel bilgi edinebilrsiniz.

linkinizdeki Eğirdir fotoğrafına baktım da...
ne harika bir yere kurulmuş
askerliğimin 4 aylık acemiliğini yapmıştım.
Sivri tepe yüzünden güneşimiz bi hayli geç doğardı :)
sadece Eğirdir gölü değil... Kovada, Davraz, güneyde Toroslar...
hepsi muhteşem
ve Zindan mağarası. kaya inişi yapmıştık orada.
Bir gün mutlaka ziyaret edeceğim sizi

• Beğen
Tepkiler: bikernomad
bende varım artık ıspartada pedallayan olarak...
Ama bikernomad abinin dediği gibi birliktelik yok...
Mesela onursal üye ercan abimiz de ıspartada pedallayanlar arasında..:):)

birlikte bir tanışma turu yapsak çok iyi olucak...

Ispartalı bisiklet severler;
cumartesi günü itibariyle vizelerim bitiyor...:):)

uzun bir aradan sonra yine pazar günü ısparta-eğirdir yapacağım...
ama saatini belirlemedim,katılıma göre belirleyeceğim...

foruma üyelikleri olmayan üniv.den nükleer tıp ta cihan abi ve bi kaç arkadaş da katılacak büyük ihtimalle...
duyurulur...
(>>ayrı bir konu açma gereği duymadım,umarım gerekli ilgiyi görür<<)

iletişim için:( 0555 612 66 10 - 0535 242 38 20)...

forumda 3-5 tane bisikletci vardı ıspartadan onlarda yok olmuşlar:(:(

bikernomad bisikletı olan katılıyor olmayana da ben karsılıyorum demıssınız okudum ama cok sasırdım aslında cok guzel bırsey hem gezıye katılacak kısıyı artrmak amacıyla super bır fıkır keske burdada olsa :( ama 1 gunluk gezıye bısıklet bulamadım..bısıkletın yarı fıyatını verdım ama yınede 1 gunlune vermemıslerdı :(

@gatila

teşekkürler,
Çok memnun olurum.Kapımız her zaman bisikletseverlere açık.

Merhabalar..
Benim kız arkadaşım Isparta'da okuyor dolayısı ile ben sık sık Isparta'ya gidiyorum, çok büyük çoğunluğunda da bisikletimi de götürüyorum..
Kız arkadaşıma da yazın Siyah bir Sedona 711 toplamıştım bisiklet sıkıntımız yok :)
İnşallah oraya geldiğimde sizlerle irtibata geçip bir tur falan yaparız..
@bikernomad
Birde Eğirdir'de gezerken bir kilimci veya halıcının içerisinde bayağı bisiklet görmüştüm sanırım kiralıyorlardı, acaba sizin onlarla bir bağlantınız var mıdır?

Merhaba earth 1 Isparta için bir kıvılcım gerekiyor sanırım.Bu da senin ateşlemen ve bikernomadın desteğiyle ilerler diye düşünüyorum.Biraz sabır ve ısrarla Isparta bir bisiklet kenti olabilir.Davraz'da dağ bisikleti yapmak eminim çok güzel olur.Belki ilerleyen zamanlarda biz Antalyalı bisikletçiler orada ortak bişeyler yapabiliriz.HAYATI SÜRÜN!!!

ahmet merhaba... bahsettiğin birkaç kişiden biri benim sanırım ... ir gün beni merkezde durdurup yanıma gelmiştin...hatırlamışssındır umarım .. artık ıspartada değilim istanbuldayım görüşürsen ercana selam söyle..

• Beğen
Tepkiler: ahmetdogan
Arkadaşlar Isparta'da bisiklet gönüllüleri olduğunu ve turlar düzenlendiğini öğrenmekten dolayı çok mutluyum.... En kısa zamanda sislerle tanışıp turlara çıkmak dileği ile.....

14 Haziran'da Isparta'da dağ bisikleti yarışı olacak ve tahminimce davraz civarlarında falan olur.. Kıştan sonra bir gelişimde oraları bisikletle gezmek isterim..

Geri