Bende geçen sene tokerden salcano istanbul aldım.Bugün gelecek,yarın geliyo, yola çıktı derken 1 ay geçti.Bisiklet geldi dedi,bi gittim L modeli,halbuki ben M modeli istemiştim.2 haftada öyle geçti.Ancak 1,5 ay sonra falan alabildim bisikleti
Merhaba Arkadaşalar,bu duyurum bilhassa facebook kullanmayan Isparta'da ikamet eden bisiklet sevdalılarına,IBG yani Isparta Bisiklet Grubu olarak 7-8 Mayıs tarihleri arasında gerçekleştirilecek olan kamplı Afyonkarahisar-Başmakçı Bisiklet Şenliğine davetliyiz şu ana kadar yaklaşık 4 arkadaş katılmayı düşünüyor,sizlerde düşünüyorsanız en geç 3 Mayıs akşamına kadar bana ulaşmaya çalışın.Ulaşımı kendi imkanlarımız ile bir araç ile halletmeyi düşünüyoruz etkinlik ile ilgili ayrıntılı bilgi aşağıdaki linktedir.Yemek ikram,çadır kamp alanı vs.herşey organizasyon komitesince karşılanmaktadır bize düşen sadece kişisel eşyalarla birlikte,çadır ve tabiki de bisikletimiz
Görüşmek dileğiyle...
Güzergah şu şekilde belirlenmiş
1. gün: Başmakçı- Sarıköy- Yukarı Beltarla- Ovacık- Yaka- Yassıören- Yukarı Akpınar- Aşağı Akpınar- Başmakçı.
Yaklaşık 62 km'lik bu etapta 825'ten 1300 rakıma ç...ıkılıyor, inişli çıkışlı bir parkur. 2. gün:Başmakçı- Yaka- Aşağı Beltarla- Sarıköy- Akkoyunlu- Çevlik- Hırka- Küllüce- Akkeçili- Başmakçı.
Bu etap 35 km ve tamamı ova üzerinde. HAfif rampaları var.
Yol veya yarış bisikleti önerilmiyor. MTB uygundur, ayrıca orta kalın ve dişli lastikli tur bisikletleri de sorun yaşatmayacağı varsayılıyor. Umarım aydınlatıcı olmuştur,ulaşabildiğin arkadaşlara ulaş ve kesin kararlarınızı verirseniz birlik olup ulaşım konusunda sıkıntı yaşamayız.
Arkadaslar Konya'dan gelmek isteyenler 0 (554) 590 37 37 ve 0 (554) 507 82 61 ile irtibata gecsinler önümüzdeki Perşembe Gunu yani 09.06.2011 gece 24:00 da yola çıkacağız .
Şarkı karaagacta bir gün kamp ve gezi yapacağız kiZildag milli parkında .
Gideceğimiz yer dunyanın en yogun oksijeninin bulunduğu bi yer Konya'dan gelecekler hazırlıklarını yapsınlar konu altında bildirsinler .
Gercekten gezilecek ve her attığınız pedaldan tad alacağınız bir gezi olacak .
Konuyu okuyan ispartali arkadaşlarında bizimle irtibata geçmesini rica ediyorum ...
Arkadaslar konu ayrıntısını ekledim Cumartesi Gunu gibi İsparta'dan yasa şarkı karaagactan karsilayabilirseniZ seviniriz gecen sene geldiğimizde Isparta'da bisikletçi arkadaslarımızın olduğunu bilmiyorduk geldik ve gittik o kadar ne gezdik ne tozduk .. Gelebilirseniz seviniriz .. Teşekkürler ...
Bisikletime detayli bir bakim yaptirmak istiyorum ama Isparta'da neresi guvenilir sizinde fikirlerinizi almak istedim. Siz hangi bisikletciye emanet ediyorsunuz bisikletlerinizi?
vallaha Isparta da güvenilir bisikletci bulmanız mümkün değil en güzeli yakın illerde bulunan bisiklet servislerinden bu durumu giderebilirsiniz.
örnek vereyim;
disk fren bakımı için götürülen bir bisikletin disklerini gazyağı ile silen bir servisimiz var daha da niceleri diyebilirim. Isparta emanet ettiğim hatta ettiğimiz bir biskletci yok malesef kendimiz kendi imkanlarımız ile servis ve bakımını sağlıyoruz.