Scudo Sports

Isparta

Daveti Yapan Kişi Olarak Ben Katilamiyorum Maalesef
Pazar Günü Mesai Yazmislar Bana
Size İyi Pedallamalar

Scudo
kendim icin iyi bir haberim var yarin geliyorum inşallah )
mesai iptal oldu :)

Arkadasim Isparta Bisiklet Sporu İçin Çok İdeal Bİr Kent.
Her Mevsim Kullanılabilir.

Yalniz Buzlu zeminlerde iyi bir sürücü degilseniz tavsiye etmem.

benim şansıma mı nedir sabah 7.30 da kalktım hemen hzirlanip gökçay kavşagına gittim aydin abi yoktu
huzurevine kadar cıktım kimseyi göremiyince geri geldim :(

@a.caglar

ben bi sorundan dolayı gelemedim. ama diğer arkadaşlar gittiler. sanıırm geç kaldın :) 7.40 a kadar bekleyip 7.45 civarı yola koyulmuşlardır sağlık olsun bi daha ki sefere gideriz inşallah kahvaltı olmadı şiş yaparız :)

@Fatih KILINÇ

bu geçen seneden kalma bir plan mesajı atan kişi ile irtibata geçip plan güzargayı belirleyebilir siniz. yada burayı takip edin düzenlendiği taktirde gün zaman belirterek entkinlik düzenleniyor...

@Fatih KILINÇ

arkadaşlar cumartesi pazar belli saatlerde isteyen arkadaşlarla kovada gölü ve eğirdir gölüne gidebiliriz yalnız diğer günler 18:00 dan sonra grup halinde 2 veya 3 saatlik tur yapabiliriz. çünkü sabahları o vakitlerde boş olmayan arkadaşlar olabilir. hafta içinde de belli saatlerde olabilir.:in: telefon; 533 748 65 70

• Beğen
Tepkiler: Aydın Akyokus
Ispartada öğrenciyiz.1 haftadır bisiklete biniyoruz.Kask,eldiven,şort,bisiklet çantası gibi eksiklerimiz var.Yardımcı olabilecek olan var mı?

merhaba arkadaşlar şehrinizde yaz kış düzenli olarak hafta sonu turları oluyormu,bisiklet binecek birey sayısı ne kadar oluyor ortalama öğrenebilirmiyim acaba :? :)

merhaba arkadaşlar onumuzdekı 4 sene boyunca herhangı bır terslık olmassa ıspartada yaşıyacağım unıversıte nedenıyle gelıcem acaba barınma,bisiklet bınme vs. olaylarda bana bilgi verebılecek yardım olacak bırılerı varmı ? :)

Hayırlı olsun, nereyi kazandın? barınma imkanları geniş,heryerde apart vs. var, bisiklete de rahatça binersin, ancak ben yaş ve iş gereği free takıldığım için gençler daha iyi yardımcı olur sanırım.

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
@Emre Yıldız

mrb hayırlı olsun barınma ve sosyal aktivite baya fazladır. bisiklet işine gelince amatör ama ciddi anlamda bireysel olarak baya bisiklet binen var bunun yanında küçük çaplı bir kaç grup olarak takılanlarda var.
sanırım sdü'de bisiklet ile ilgili çalışmalarda var. tekrardan hayırlı olsun ... tur vs yapılırsa burdan haberleşilebiliyor...

• Beğen
Tepkiler: Emre Yıldız
Henüz bisiklet sahibi olamadığımdan o konuda bir şey söyleyemeyeceğim ama üniversite ve şehir hakkında soruların varsa yardımcı olmak isterim.

@Doğukan Yıldız

Geçtiğimiz pazar gunu şehrınıze geldım apartları vs gezdık fıkır aldım fakat bütceme bisikletıme ve bana uygun bır yer bulamadım acaba sızın onerebıleceğınız herhangı bır yer veya dusunce varmıdır ?

@Emre Yıldız

Üniversiteye bisikletle gidip gelmek istersen Mehmet Tönge veya Çünür Mahallelerinden birinde kalman daha iyi olur. Çarşıda kalmak istersen hem bisikletle gidip gelmen zor olur, hem bisikletine uygun bir yer bulman. Çarşıda kiralar da daha yüksek tabi. Ancak az önce yazdığım mahalleler üniversiteye yakındır ama köy gibidir. Alışveriş imkanı kısıtlıdır ve cafe tarzı yer yoktur. İhtiyaçlarını çarşıda karşılaman gerekir. Çarşı ile üniversite arası 6 km, bunu da belirteyim. Çünür'de Toki Evleri var, benim kaldığım site. Bisikletin için uygun, asansörle evine çıkartabilirsin her gün. Üniversiteye 1 km mesafesi var aşağı yukarı. 420-450 lira arası yakıt ve aidat dahil bir daire kiralayabilirsin. Ev arkadaşı da bulursan senin için uygun olur. İlk sene sana tavsiyem buradan bir yer bulman. Sonra beğenmezsen çarşıdan bir yer bakarsın.

@Doğukan Yıldız

üniversiteye bisiklet ıle gıdıp gelmek ıstemıyorum açıkçası çok dıkkat çekıor çünkü bisiklet.Çarşıya yakın bır yer olursa daha ıyı olucak iyaş parkın ustunde yenı yapılan bı apart hosuma gıttı 2 ksı 550 tl ıdı daha yenı yapılıyor bisiklet konusunda sıkıntı cıkarmayacak olurlarsa orayı ayarlamak ıstıyorum.

Geri